Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
26. června 2024 v 13:32
Pooja Gupta
A well-designed modular kitchen matters the most in your house because it is the operations hub of your house which has to be well structured and organized as per your space. Kitchen is directly related to your health as food is prepared here and sometimes you have a quick breakfast in the Kitchen itself.
Explore more
https://samratinteriors.com/modular-kitchen/
26. června 2024 v 12:22
08:50
A kdo se ptal? Tady polovina děvčat dělá v zahraničí
26. června 2024 v 10:36
9:35
No já si za poslední 4 roky na byt vydělala a to byl dva roky z toho Covid. Kdo chce vydělá si, kdo nechce vymlouvá se na ceny nebo na něco jiného. To je stejné jako s prací. Vždy hledáte výmluvy proč práce nejde jinde, ale nikdy ne u sebe.
26. června 2024 v 10:36
Věk a hodnota :D
Teda já v mých 20 určitě nevypadala tak dobře jako ve 35:D a nemohou za to žádné plastiky, prodloužené vlasy, fuj ty nesnáším. Proste někdo zraje jako víno, někdo je v mládí ošklivý a nevýrazný, pak se prehoupne 30 a začne byt krásná, sebevědomá a vydrží ji to až do konce života :) někdo je ve 20 hvězda , po 30 uvada, tloustne a jde to s ni naopak všechno dolu. Takže rozhodne nemá 20 větší hodnotu než třeba 40. Mladý žáby sukaji pedofilní dedkove
26. června 2024 v 10:19
9:35
Upřímná ťapka, žijící v realitě
26. června 2024 v 10:14
9:33 a Anna Ostrava
Máš ráda své rodiče. Anna aka ... zřejmě také, jinak by v tom mordoru nežila. Tohle je na vás dvou sympatické
Vy holky zlatokopecký
Anička je zvláštní typ holky, něco jak Amélie z Montmartru. I po ¼ století noření jste pro mne záhadné a fascinující. Chlap který řekne, že se vyzná v ženských, tak o nich neví vůbec nic. Pořád mi překvapujete.
26. června 2024 v 10:08
100.05
Někdo ty dělniky šukat musí.....počitej s tím, že věkem tvá hodnota klesá....
26. června 2024 v 10:06
100.05
Co budeš šukat v 45? Půlka těch inzerátu jsou fejky,aby nalákali kořist...
26. června 2024 v 10:05
18:43
Jen mluvím o daních, pokud kadernice a my jako OSVČ platíme daně, proč my máme mít ochranku speciální dávky na menses a nebezpečné klienty. To je vše proč srovnávám kadernici
26. června 2024 v 09:35
7:39
Ale jasně, všechny už máte vyděláno a teď berete bokem z dlouhé chvíle pár boháčů měsíčně, jen já jako jediná šukám střední třídu. Pak mě zajímá, kdo asi tak inzeruje na netu, kde každá druhá nabízí anál a happy hours a polykání v ceně
Jen já jsem troska, že v pětadvaceti při dnešních cenách nemám tři byty. Škoda času tady, paní podnikatelky
26. června 2024 v 09:33
8:55
Na tvém místě bych jí moc nevěřila. Ráda říká pohádky, ale realita bává dost jiná. Kdyby na tom byla přece tak dobře, nežila by v Ostravě, kde žije největší spodina. Normální člověk by tam nebydlel ani zadarmo. Takže tuhle Annu alias Melissu je třeba brát s velkou rezervou.
26. června 2024 v 09:31
Dvacet let šlapat nemůžu, to bych musela začít už ve školce. Bohužel jsem také jako mladá a naivní husa párkrát nalítla, měla dluhy a pár klientů a kolegyň mě okradlo. Byla jsem holt blbá. Dále finančně pomáhám svojí rodině a jak jsem psala, několikrát jsem prodělala. A dneska sílí tlak na snížení cen. 5 tis euro jsem uvedla jako příklad. Dnes je vše trojnásobně dražší, ale klienti odmítají pomalu platit i staré ceny
26. června 2024 v 09:27
Pokaždé to tak není a dvacet let nešlapu. Několikrát jsem taky prodělala a také mám vysoké náklady. Aha
26. června 2024 v 08:55
Anna Ostrava
Aničko, i když se na některých věcech shodneme, že se neshodneme, tak musím uznat, že jsi vtipná a máš nadhled (Měl jsem xxx holek a v životě jsem ani jedné nelízal zadek, a nenapadlo by mi to ani zdarma u milenek. Líbání nohou je u mne tabu - ani Miss Krystyně kdyby mi měla zaplatit). Co znamená to, že jsi brokefobní? Byl to překlep, nebo to má nějaký význam?
26. června 2024 v 08:50
Včera 18:53
Zlatko, já zase nesnáším namyšlený český krávy. Miluju Ukrajinky, sice jejich pasáci zkurvili ceny a máme kvůli nim sazbu 1500 / 2500, ale ty holky jsou někde jinde, nežli zapšklé místní osazenstvo. Sláva Ukrajinkám
26. června 2024 v 07:42
A dovolenou jsem myslela sama ne s klientem bože. Tady furt píšete jak jezdíte x krát za rok na dovolené cely svět procestovany x tisíc vrazite do kosmetiky, tak asi nebudete chudinky co pottebuji placenou dovolenou kvůli kramum nebo kecate a vydělate max na zradlo (5tis eur týdne) ha ha
26. června 2024 v 07:39
Tak pokud vydělás 5tis eur za týden a za 20 let nemáš ani na garsonku tak je asi něco špatně s tebou :)
25. června 2024 v 19:39
18:53
Jestli si můžete vybírat, pak gratuluji a přeji vám to. Ale pochybuju, že holky na reklamách a zvlášť si na tour si budou vybírat, kdo se jim líbí. Bohužel jsem ještě nedosáhla mety, aby mě zvali klienti na dovolené a věnovali mi apanáž ve výši x tisíc eur. Taková hvězda holt nejsem a šukám se střední třídou. Myslím si, že většina na tom bude dost podobně
25. června 2024 v 19:16
18:53
Proto jezdím na tour. České klienty bych nejen nedala, ani ani by mě nechtěli a já je taky ne. Z toho důvodu se musím za pořádnými výdělky plahočit do zahraničí. Tam mám ale denně vysoké náklady. Z toho vyplývá, že hrát si na princeznu a brát tři klienty týdně pro mě znamená osobní bankrot a tak musím brát střední třídu. Ještě finančně nejsem tam, kde chci. Takže logicky musím šukat i s těma, o který bych si neoprela ani kolo
25. června 2024 v 18:53
18:22
Já mám naštěstí klienty na úrovni(vyšší cena to filtruje), ale od té doby co sem chodí psát ty norníci opravdu nenávidím české muže. Rozhodně na stáří budu žít někde v zahraničí.