Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
27. června 2024 v 08:21
Od Terky
Holky, jde to, aby někdo zabanoval na tomto fóru příspěvky z určité IP adresy?
On si nedá pokoj a bude otravovat dál. Sosá jen pozornost a naší energii.
27. června 2024 v 08:20
8:16
Tak šukej za 500 bez gumy. Proč to cpeš sem, kde se šuká s gumou za jiné cifry? To chodíš běžně do obchodů vykládat prodavačům, že vedle v ulici mají stejné zboží za půlku nebo co? Když je něco pro mě předražené, tak si toho nevšimám. Žebrání o slevy ani nadávání fakt nedocílí žádný chlap toho, aby prostitutky šly k pásu a dávaly zadara
27. června 2024 v 08:16
nor
Nechci topit sextiliony, protože se nehodlám řídit Terky kvótami, jelikož zážitků za 500-1500 mám nespočet. Terka a její otroci
Tak už chápu ty genderově nadřazené kecy
23:09 to napsala výstižně, protože je to s milenkou komplikované a 90 % kontaktu není jen o sexu, ale když se zadaří, tak je sex s milenkou neporovnatelně lepší. Bez gelu, bez gumy, bez přetvářek a hlavně bez stopek. (gumu jsem si za ťapky zády nikdy nesundával, neboť mám smysl pro fair play)
26. června 2024 v 23:42
SOŽ - Zdeňka
Jo, to psal už Radim Uzel myslím v knížce Užitečné pohlaví. Že takový chlap je k ničemu, který sice má zdroje, ale nechce se dělit.
26. června 2024 v 23:38
21:54
My potřebujeme chlapy co mají a dávají spoustu peněz. Tebe konkrétně nepotřebujeme
Nebo koho myslíš nás?
Ty seš buď chudý(což ty popíráš) nebo lakomý(což vyjde nastejno)
26. června 2024 v 23:34
23:16
On tady hledá milenku zdarma
26. června 2024 v 23:29
SOŽ - Zdeňka
To jsou spíš drsňáci za monitorem. Tohle jsem nikdy neslyšela naživo. A když, tak slušně řeknou, že třeba čtyřku za hodinu by neplatili. Rozhodně to neřeknou takhle hulvátsky.
26. června 2024 v 23:23
22:11
Oni jsou jak sekta co si myslí že šikanou dosáhnou levnějšího sexu ale mám pocit že dosáhli pravého opaku
Ty co to tu čtou spíš zvednou ceny aby se s někým takovým nemusely potkat a poslouchat ty žvásty na živo
26. června 2024 v 23:16
23.09
Když není otrok svého ocasu, tak co tady hledá?....básnické fórum?...spíš bych řekla, snaží se nebýt otrok svýho ocasu, ale vtírave myšlenky ho přemůžou a hned je zde nový komentář...protože si spočital kolik by ho ta milenka a sex z falešne lásky a přetvařky, euskutečnenych slibů stál, tak ho přejde chuť a ví, že taková kamarádka s výhodami ho vyjde daleko levněji, jak finančně, tak emočně a celkově bez závazků.....vztah s milenkou už je závazek a kdo by to chtěl kvůli jednomu nebo pár zásunům....
26. června 2024 v 23:11
21/54
Tak doufám že ještě dozraješ do stadia kdy ani nebudeš psát na naše fórum a hledat ženskou pozornost tady zadarmo. Je mi šumák co cítí nebo co si myslí chlap. Já jsem lehce dominantní a takoví zženštilí muži jako ty ke mně chodí na výprask a nazývám je čubka
To že máš potřebu nazývat ženy které si nemůžeš dovolit zlatokopkami jen svědčí o tvém mindráku že nejsi na úrovni mužů co si mě dovolit můžou. Ale to ty nikdy nepochopíš protože jsi zženštilý a zakomplexovaný.
26. června 2024 v 22:51
kdyz muze ona... tak my vsechny!
26. června 2024 v 22:45
22:11
Nemůžu napsat, že nemáš pravdu. Terka mi to taky nandala. Vykořistit pulinu
26. června 2024 v 22:13
Od Terky / 21:54
*typ
omlouvam se za autokorekt
26. června 2024 v 22:11
21:54
Chlap je otrok svého ocasu. Chlap nedokáže žít bez sexu nebo alespoň masturbace. Žena ano.
Na obnaženou ženu se každý rád podívá. Na obnaženého muže se volá policie..žena vždy bude mít z biologického a sexuálního hlediska navrch
26. června 2024 v 22:11
Od Terky / 21:54
Prosím tě, tak si jdi balit milenky na sex zdarma a přestaň bažit po pozornosti tím, že se konstantně vtíráš na fórum se snahou erudovat a obtěžovat ženy, které o to absolutně nestoji.
Nech vyhladovět všechny, které podle tebe mají ceny vyšší než chceš platit, změň prostředí placeného sexu, držím ti palce.
-
Holky, to je přesně ten tip, co ho vyhodíte dveřmi a on přileze oknem. Tak trochu jehovista, nutící vám své přesvědčení, aniž by pochopil, že to tady nikoho nezajímá. Nevím jak vy, já jsem rozhodně spokojena s tím, kolik si říkám za hodinku svého času a rozhodně se nehodlám řídit uměle vytvořenými kvótami od mužů, co by nejradši vykořistilo vše mající pulinu.
26. června 2024 v 22:09
21:33
Nelovím. Říkám, že mě sami zvou a neví o mé práci
26. června 2024 v 21:54
17:41
Oslovení Zlatko jsem vymyslel speciálně pro tebe a je to zkrácenina - Zlatko=>Zlatokopko. Slova grc a kekel používá nornická spodina, kterou ty opovrhuješ. Vypadá to, že nebudeš obklopená lidmi z vyšší společnosti. Mladé Ukrajinky tady brzy přichází na to, jak stačí vyhonit zženštilý chlapy a klasičtí norové jako jsem já pak mají po piči. Naštěstí jsem už ve věku, kdy nepřemýšlím špičkou plodníku a obejdu se bez toho, abych za rok musel opíchat a vytopit x ťapek. Správně to formuloval nor, který z vás má prču: „Nejsem otrok svého vocasu“. Holky, vy potřebujete nás, my vás nikoliv. Patříme totiž ke generaci, která dokáže sbalit milenku a umí si užít sex zdarma.
26. června 2024 v 21:44
21:33
Asi lovíš ve špatných vodách
26. června 2024 v 21:33
..
Holly. Chlapi mě zvou na dovolené, ale nechtějí zaplatit moje letenky. O mé práci neví. Co s tím
samozřejmě nikam nejedu
26. června 2024 v 17:41
08:50
Ano, protože ty staré ukrajinky jsou ještě naprogramované být otrokyně chlapa. Ale ty mladé už se probouzejí a znají svojí hodnotu. Už jen z to jak píšeš je mi na grc. Zlatko? Zženštilí chlapi jsou kekel.