Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
22. září 2014 v 18:03
odpoved pre Juliu
22. září 2014 v 18:00
odpoved pre Juliu
Bola som cez ich agenturu uz dva krat v Au hradia letenku pripravia ubytovanie ,reklamu, vybavia vizum, polovicu zaplatis az po prvom zarobku, a operatorka Ta sprevadza pocas celeho pobytu ,kde mas nad nou kontrolu ,ale aj oni maju samozrejme kontorlu . Mas dohodu s nimi o pravidlach ,ak sa snazis dodrziavat mas pocit, ze si na vylete a este ku tomu si zarabas a nie male prachy. Anabel
22. září 2014 v 13:29
Nika P.
Ahoj, mate někdo zkušenost s Norskem? Jen by me zajímalo, jestli je tam owo a libani v cene servisu? Díky
22. září 2014 v 11:59
martina Seflova Alias Patricie
tak nevim o co ti jde .???myslis ze takle natahas do ambiente holky???mela by jsi se vratit zpatky k prostituci a zasit si zadek,opravdu jdes citit hovnama
21. září 2014 v 23:56
AMBÏENTE ROSE
no to se zas ozyva někdo od Jitky..Ja ti mohu uprimne rict, ze ja jsem uz starsi holka, moc nedelam v tehle branzi, jela jsem do ambiente rose a zadny problém nebyl.moc jsem nevydělala, to rikam narovinu, ale delam jen zakladni servis.Ale majtiele kdysi byli bulhari, nedam na ne dopustit.Korektni super jednani na urovni holky - majitele..Nemam ani tuk proti nim..Odjela jsem po peti dnech protože jsem mela malo penez..Ale zato krava doslova krava Jitka jak se prezentuje jako jitka24 - potkala jsem ji dole na chodniku, byla na nas tak sprosta a vulgarni ze jsem mela otevřenou pusu protože jsem nechapala jejic chovani
19. září 2014 v 23:02
Julie
19. září 2014 v 22:30
znate?
17. září 2014 v 10:35
SLEČNY DO 35 LET, OZVĚTE SE!
Nabízíme práci v luxusně zařízeném privátku ve Vídni, nadstandardní výdělky, čisté prostředí, férové jednání, denní pracovní dobu. Nemusíš mluvit německy, rádi uvítáme i začátečnice, poradíme. Hlavně požadujeme rozumné slečny, přátelské, milé a usměvavé, věkem mladší do 35let nebo i starší, ale mladšího vzhledu. Zajistíme ti služby operátorky a reklamy, ubytování, pracovní pomůcky atd. Ozvi se na email a domluvíme se. V případě zájmu pošli své aktuální foto a věk, budeme se těšit! Kontakt:
maru.maruschka@centrum.cz
15. září 2014 v 17:42
hanah
Díky moc
14. září 2014 v 15:30
Klarka
Ambiente???nejvetsi podvod jaky je,Rumuni a Bulhari
13. září 2014 v 18:40
hanah
ahojte holky,máte někdo zkušenosti s Ambiente Rose Diskret s emailem:
ambienttee@gmail.com díky moc za radu,jestli to stojí za to tam jet :-) a jaké je jejich jednání
13. září 2014 v 17:13
Renca
Ahoky chci se zeptat jestly tu nema nekdo skusenost z Mally-haus ingolstad Villa-Pompeos dekuju mam tam termin mo dekuju
11. září 2014 v 12:10
Matylda
11. září 2014 v 12:00
Matylda
Nejezdete do Vidne.na kontaskt Sharka.vlasni s msnzelem 2studia ,des,sina,humus,dalsi dve renovuji.lzou o cenach,na vstupni prohlidku jim zaplstite hned 100euro,vezou vas za Viden.tam dice prohlidku udelaj ihned,za dve h mate i vysledky,ale prohlidfka stoji kolem 50euro,zbytek si zapocitaji za fotky z automatu a za benzin.dalsi penize jsou na uradech..a jeste chteji abyste bez priplatku delali oral bez ochrany za 60euro za pul h a z toho si vezmou polovinu....v inzeratu slibuji,ale skutecnost je jina
11. září 2014 v 09:43
lucy
11. září 2014 v 00:40
Lucy
Pokud nekdo ma zajem pridat se ke me nechte tady svuj meil . hodne slecen uz semnou pracovalo a vsechny byly nadmiru spokojene ...
11. září 2014 v 00:37
Lucy
a do irska asi spolecnosti z praglu do dublinu Aerlingus.com
11. září 2014 v 00:35
Lucy
Ahoj ja jsem momentalne v severnim irsku a jsem spokojena a irsko uz jsem take zkusila a brzy se tam chystam sama ... ale docela me zajima belgie finsko nebo norsko jestli tam uz nekdo byl .
9. září 2014 v 21:32
webka - office@chocolateoffice.com
NOVINKA WEBSTRÁNKA SUPER JESEŇ - 350 € -
office@chocolateoffice.com
- website design
- doména a hosting
- marketing 60 liniek
- platená reklama na vybraných stránkach
- basic SEO
- design 2 výmenných bannerov
- galéria s fotkami
- originálny eskort text
- Vyhotovenie stránky v 1 jazykovej verzii
9. září 2014 v 10:10
sima
Ahojky nevite jak je to ted s Irskem. jak tam letet? kolegynka z francie rikala, ze ji to tam slo nejvic a uz nevim jak rikala jak tam byla.