Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
3. listopadu 2014 v 19:10
Praca v Belgicku
Ahoj ak máš záujem pracovať v Belgicku bez stresu na pohodovom mieste nevahaj a vyskúšaj. Pracuje sa na príjemnom mieste kde máš k dispozícii ubytovanie,stravu a všetko potrebné v tvojom okolí.. pre viac info
napis na: dina11be@gmail.com
2. listopadu 2014 v 20:49
Andy
Ahoj holky, mate prosím nekdo zkušenosti se Svycarskemmu Sybily? Mam tam ted termín, tak jen at třeba dopředu vím. :-)) předem dekuji.
30. října 2014 v 11:30
Lucka
Ahoj holky varuj před touhle osobou děla Holandsko je to Česka jmenuje se Karla žije tam a výdělky zadně špína zázemí kde vás ubytuje katastrofální a ještě vás v noci obtěžuje majitel bytu.Chce 50% z výdělku ceny nízké servis musíte dělat celý v základní ceně!!Její
email:lovemoney1@outlook.com
28. října 2014 v 18:27
Jezdíte některá ještě německo
holky jezdíte některá ještě německo?chci jent ale na nájem a nechci jet sama.
28. října 2014 v 15:39
Praca v Belgicku
Ahoj ak máš záujem pracovať v Belgicku bez stresu na pohodovom mieste nevahaj a vyskúšaj. Pracuje sa na príjemnom mieste kde máš k dispozícii ubytovanie,stravu a všetko potrebné v tvojom okolí.. pre viac info
napis na: dina11be@gmail.com
26. října 2014 v 21:23
frmodelstours@seznam.cz
holky nejezděte.má to holka co tohle dělala a ted jen láká holky.proč tě asi nechce vzít sebou? přemýšlej..Marta
26. října 2014 v 07:13
Martina
Ahojholky, máte některá zkušenost s prací na privátu ve Vídni či v Německu. Finanční situace v Pha se v této branži už mnoho zhoršila. Proto se chystám někam ven a chtěla se vás zeptat, zdali skoro všude v zahraničí je už vyžadován oral bez, i když v inzerci, říkají opak?? Díky za odpovědi.
25. října 2014 v 13:01
pro martu
hele zlatko promin, ale jsem rada, ze si odpocinu od holek. Me z tech privatu hrablo z toho, ale jestli chces tak se s nima domluv
25. října 2014 v 12:59
marta
A nehledas kamosku sebou. Nerada jezdim sama tam kde to neznam?
25. října 2014 v 12:54
pro marta
hele penize luxus super ceny, to se fakt neda porovnat tady je link tak se mrkni nasla jsem je pres hyperinzerci a vsechno super. priste pojedu na dyl daji se tam udelat prachy
frmodelstours@seznam.cz
25. října 2014 v 12:51
francie
aha tak to je good. Na Francii moc inzeraty nejsou kamoska ma jen nekoho ze Slovenka
25. října 2014 v 12:49
marta
Taky mam ztrach z tech rumunek vsude. Co ta Francie?
25. října 2014 v 12:44
Francie
holky na Svycarsko se vykaslete. Jezdila jsem tam pet let a uz to nema vyznam. ted jsem se vratila z francie a vydella jsem tam to co za tri tydny ve svajzu.
24. října 2014 v 18:44
maja
hledam kamaradku do holandska na privatek v utery odjizdim na tyden ozvi se mi ve dvou se to lepe tahne
kamaradka121@email.cz
24. října 2014 v 13:01
maru.maruschka@centrum.cz
Ahoj, hledám nové slečny do luxusního privátku v Rakousku. Němčina není podmínkou.Věk do max. 35 let nebo mladšího vzhledu. Nabízím služby telefonistky, reklamy, zdarma ubytování, peníze denně na ruku, uklízečku, wi-fi, stálou klientelu. Diskrétnost zaručena! Jen dívky z Čech a ze Slovenska. Pošli svoji fotku na email a domluvíme se:-)
24. října 2014 v 00:22
asi mimo mísu
ale přesto nemáte některá zkušenosti s menšími českými městy, jako pardubice, plzeň, hradec král., liberec a tak? chtěla bych zkusit tour po čr., Díky
23. října 2014 v 23:49
zara
jo, to ti tak žeru.....
si se asi zasekla někde v 80tkách, nebo moc často čumíš na pretty women
21. října 2014 v 22:39
Německo na nájem
18. října 2014 v 15:06
otazka
ahoj holky , mela by jsme dotaz , znate studio ve vidni ? U niki ? na wolfgangase ? funguje to jeste ?? Mela to studio se svoji sestrou.
Ano. Proc se ptas?
8. října 2014 v 12:30
Svycarsko
Jako uz vidim jak ti nekdo napise kde se daji suprove vydelat penize pokud nebude chtit nekdo na tom vydelat ja projezdila cely svycarsko sama z podniku do podniku sama si nasla kontakty a i ñaky fajn holky me daly kontakty ale byt nekde v podniku kde je 10 rumunek a ja sama ceska pufff ufff takze sedni do autobusu a muzes udelat to same.