Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
29. srpna 2016 v 16:43
marketin1offrefinance@hotmail.com
Núdzové ponuka úveru Ahoj všetci Ja som individuálne a ponúkajú pôžičky na všetky osoby, ktoré potrebujú. Som pripravený poskytnúť úver v rozmedzí od € 10,000 € 100000 s úrokovou sadzbou Menej ako 2% pre svoje osobné potreby a ďalšie. PS: Máme správy, že nemal nič platiť pred prevodom účtu. To nebola kontaktovaná v krátkej dobe nie je vzrušený. Ľudia, ktorí sú vážne a africké zdržať sa hlasovania. ďakujem vám E-mail:
Núdzové ponuka úveru Ahoj všetci Ja som individuálne a ponúkajú pôžičky na všetky osoby, ktoré potrebujú. Som pripravený poskytnúť úver v rozmedzí od € 10,000 € 100000 s úrokovou sadzbou Menej ako 2% pre svoje osobné potreby a ďalšie. PS: Máme správy, že nemal nič platiť pred prevodom účtu. To nebola kontaktovaná v krátkej dobe nie je vzrušený. Ľudia, ktorí sú vážne a africké zdržať sa hlasovania. ďakujem vám E-mail:
29. srpna 2016 v 16:42
29. srpna 2016 v 16:42
27. srpna 2016 v 19:01
dotaz
holky stalo se vam nekdy ze vas treba majitel privatu smiroval pri sprchovani apod.?Jak byste zareagovaly?Dle meho to neni vubec korekntni, ale ostatnim ceskam to nevadi.
20. srpna 2016 v 11:57
Finsko
Nabízím služby operátorky pro slečny, které chtějí vycestovat. Začátečnicím ráda poradím
18. srpna 2016 v 13:50
F
Holky jak to jde ve Finsku ted
15. srpna 2016 v 17:18
Luci
Holky poradíte fotografa ? Dekuji
15. srpna 2016 v 14:43
Swiss
15. srpna 2016 v 14:17
Nemecko pro starsi
12. srpna 2016 v 22:48
piazzaduomo@outlook.com
Jsi mila slecna, zena ? Tak nevahej,nastoupit muzes ihned na zavedeny privat v zahranici - Rakousko. Stale hledame nove kamaradky od 18.let a vice,na veku a vzhledu nam az tak moc nezalezi,zacatecnice jsou vitane. Na privatu neni velka konkurence,protoze pracuji max 4 divky. Nabizime moznost pekneho denniho vydelku od 200 euro az 600 euro,vyplaceni denne,mnoho priplatku ,diskretnost, volny cas,Cesky a Slovensky pratelsky kolektiv,korektni vedeni, fer jednani. Slečna ma na den minimalne 3 az 10 zakazniku + priplatky za servis na vic.Ubytovani,veskere pomucky k praci,inzerce jsou zdarma. Znalost ciziho jazyka neni podminkou. Nastup mozny ihned. Vice informaci obratem + foto pro predstavu.
9. srpna 2016 v 16:24
08_10
9. srpna 2016 v 08:10
Nemecko, pro starsi
21.31
pisni email...nehledejte za tim nic negativniho....jde opravdu jen o radu kam to treba zkusit,pokud opravdu jako ja, nechcete tohle delat v cr a na city z nejakeho duvodu nechcete...
vydelky vam nikdo nikde nezaruci, pokud jste rozumne tak to vite a inzeraty slibujici 300-600e v nemecku
opravdu neudelate.az na vyjimecne dny, kdy je mozne vse
jen pro vazne zajemkyne, ktere ziji v realite a vedi, ze vse je o pokusu a stesti :-)
majitelka je nemka
9. srpna 2016 v 07:40
Podvodnici pozor
Upozornění pro všechny ..v zadnem pripade nedoporucuji spolupraci se slecnou Johana Mullerova,známá též také jako MOrgen,se svým přítelem který je jejím pasakem ...vymetli uz kde jakou část Evropy a vsude okrádají agentury,a protože to jsou vyfetovany jedinci co i přesto mají málo po tom co okradli,nebojí se jeste vydírat agentury výhrůžkami o další částky. ..NEDOPORUCUJI V ZADNEM PŘíPADĚ JAKOUKoLiv SPOLUPRACI....
8. srpna 2016 v 21:31
20_02
ahoj,já bych to ráda zkusila.kde to je? děkuju
8. srpna 2016 v 20:02
Nemecko, pro starsi
ahoj holky jsem v nemecku, blizko hranic s cr.pokud nehledate luxus a jste nenarocne,jen treba nechcete delat v cr nebo letat city tours,ci jinde nevydelate, zkuste to tady.je tu max dve holky,prostredi uprimne nic moc, ale ja si tu zvykla na svuj klid, obchody Netto Rewe Real cca 5 minut chuzi.ceny 50...80....100...150...jede se napul...je to fakt pro holky co se bud boji vyjet do neznama a co nejsou rozmazlene na prostredi.vydelky jako vsude v nemecku, zalezi samo na fotkach a jak vypadas.oral bez tu po me chtel za dva tydny jen jeden klient.vubec to nevyzaduji.jinak extra je 20 za libani, piss 20-30 zalezi, kb ci gb za 20-30...a nekdo objedna I picolo, z toho mas 10 nebo sekt je 80e, z toho mas 40e..davam to sem kvuli majitelce, kvuli nic moc prostredi moc holek nema..ale pokud hledate pohodu a naprosty klid a soukromi, bez buzerace,kontrol. ne daleko od cr, zkuste to sem...rada dam kontakt..ja jezdim I jinam..I na najem...takze treba to pomuze I starsi holce nebo I mlade..samozrejme mlade holky k svetu jdou vzdy prvni :-)..jako skoro vsude
( nic z toho nemam, bat se nemusite, jde opravdu jen ciste o dani kontaktu nekomu, kdo nevi kam)
5. srpna 2016 v 08:04
Nemecko
ahoj holky, prosim o radu.Verim, ze najde normalni, ochotna holka co poradi :-)
Jedu do Nemecka na najem,musim si koupit tlf cislo..Vim, ze jedna holcina mi rikala, zeto po ni chtelo registraci onlinea hlavne zadat bankovni spojeni v Nemecku..atd.:/
Muzete mi poradit, kde je nej koupit kartu, pripadne operatora..? Kdyby to
me@o internet, at pomaly, budu jedine rada..
Velke dekuji
3. srpna 2016 v 12:31
Sandra
Ahoj,hledám k sobě slečnu která by měla zájem semnou odjet do švýcarska pracovat na bytě čili na nájem. Reklamu si dělám sama jen potřebuji k sobě slečnu protože sama nájem neutáhnu finančně.Pokud máš zájem napiš mi na email -
Sandruskaa21@seznam.cz a domluvíme se:)