Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
4. října 2016 v 15:07
Sonja
Normalni :-) ...doufam, ze aspon za tyden :-) Jednou jsem tam byla s holkou, co tam pro tyhle penize sedela dva tydny
4. října 2016 v 15:00
ivet
4. října 2016 v 09:22
lucie.brabak
to je skoda... ja urcite nejsem jedna z tech pipin co toho zneuzijou a nebo je to jen ztrata casu. Jiste chapes ze svuj soukromej dlouholetej email sem taky davat nechci... Budu rada, kdyz mi na ten email napises a ver mi, ze jsem ferova holka
uvidime zda-li napises... snad jo :D i tak dekuju za konverzaci
4. října 2016 v 02:30
Chemnitz
Jsem v bavorsku.urcite sem nebudu davat web stranku ani kontakt.kolikrat jsem se poctive a uprimne snazila nekterym holkam dat aspon kontakt na misto, ktere je bezproblemove, az jsem zjistila, ze si holky zakladaji nove emaily ciste jen na to, aby ziskaly info a pak klid po pesine.Jen ze zvedavosti apod.Takze pokud vidim, ze email je ,,novy,,zasadne nereaguji :-)
3. října 2016 v 17:15
lucie.brabak
LUCIE a prosim kde ze to ted jsi ? muzes mi poslat mail
lucie.brabak@seznam.cz info ? Je mi 28 v realu :) bacule ale s full servisem kdyz na to prijde. Dekuju !
3. října 2016 v 16:15
Chemnitz
Abych nebyla jen negativni, sefka je v pohode.jen si musis koupit vlastni papirove uterky pro klienty a toaletak.to tam nenajdes.
3. října 2016 v 16:11
Chemnitz
Nechci odrazovat,zkusit to samozrejme muzes.nic za to nedas.jen me vytacelo,ze tam jsou kamery a sefova kazdy vecer po praci vola kvuli pokojum a stalo se, ze resila, ze jsme bylys klienty na pokoji o nec dele.mimochodem ma tam na chodbe i mikrofony.jen doufam, ze to neni i na pokojich ://///mozna by me to ani neprekvapilo...takze delat cely den a jeste po prai vecer s ni resit po tlf pripadne minuty navic na pokoji, nw to jsem fakt nemela naladu a uz ani nemam.
3. října 2016 v 16:08
Lucie
Ten vip de luxe je fakt pro stihle a opravdu vetsina chce oral bez...pokud jsi baculka, bavorsko..urcite ne chemnitz, drazdany a sasko..kolik ti je?ja jsem v bavorsku, cca 70 km od cr...jsem na miste, ktere neni zadny luxus, spis naopak ale je tu klid a max dve holky.vse s ochranou.jede se sice pul na pul, coz mi vadi, ale ted nechci riskovat na najem.a ten klid a minimalni konkurence tady me tu zatim drzi.
3. října 2016 v 14:59
lucie.brabak
Holky, prej existuje nekde MOLLING HAUS - UDAJNE INGOLSTADT - ale nic jsem nenasla... ztam berou opravdu BBW holky. nema nekdo webovky ? kontakt ?
servis mam ale ta postava po detech uz neni co byvala.
3. října 2016 v 14:57
lucie.brabak
Holky, kdyz uz jsme u tech hranic... neco pobliz - u hranic kde vydela i baculka. Mate doporuceni ?
3. října 2016 v 14:55
chemnitz
dekuji za informaci k VIP DELUXE . . . tak to neni nic pro me. Diky moc !!!
3. října 2016 v 14:50
Vip deluxe
Pokud jsi hubena a delas oral bez, zkus to...ale hodne klientu chodi a chteji za 30 eur..za me u6 bych tam nejela, jen v pripade fakt nouze, ze je to blizko hranic....
3. října 2016 v 09:13
Pro Terezu
Za prve uz jenom to jeho arogantni chovani jak ti hned na zacatku da najevo ze ty jsi jen kus masa na vydelavani penez hlavne jemu a ty jeho frajerce,pak treba zavola klient chce psi kusy coz on ti nerekne a ty se s klientem dohadujes ze to nedelas a on si stezuje jemu.plus ubytovani primo hrozny a vydelky 3000tydne jak slibuje tak ani nahodou.fakt nejezdi ztrata casu a nervu!!!!
3. října 2016 v 00:53
Tereza
Belgie
Holky chystala jsem se k tomu Sasovi, znel slibne ale pak tady ctu ty negativni komenty. Co je tam spatne krom 50:50??? Diky
3. října 2016 v 00:52
Tereza
Belgie
Holky chystala jsem se k tomu Sasovi, znel slibne ale pak tady ctu ty negativni komenty. Co je tam spatne krom 50:50??? Diky
3. října 2016 v 00:51
Tereza
Belgie
3. října 2016 v 00:51
Tereza
Belgie
2. října 2016 v 15:43
franzes
2. října 2016 v 15:21
chocolateoffice
30. září 2016 v 13:13
Maroš
Bez obtěžovat jinde.tady nemáš co dělat,zdržovat.čas jsou peníze,nulo