Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
30. prosince 2017 v 13:20
Německo
29. prosince 2017 v 13:18
Tours Evropa
Ahoj holciny, nabizime tour po Evrope, nenabizime nic nerealneho, jako vetsina, pokud mas zajem, napis nam na email a sdelime vice info:-) pripadne holkam, ktere nemohou vycestovat do zahranici, muzeme sehnat i praci v praze.
Email:
Tours.europe@email.cz
Hezky den
22. prosince 2017 v 18:29
Sara
Akutne potrebuji dodelat rasy a budu vdecna za doporuceni na nekoho z olomoucka kdo opravdu UMI a vezme me co nejdriv! :-D
20. prosince 2017 v 13:34
sarka..
19. prosince 2017 v 23:26
Monika
18. prosince 2017 v 20:54
Šárka
18. prosince 2017 v 20:15
Německo
Tzn ze si musim ajit ucetniho? Nebo jen s nejakyma papirama staci zajit na financak a zaplatit dane? A jak casto se ty dane musi platit?
18. prosince 2017 v 16:50
xxx
email na tu VERoniku-TERezu janu??? abych jim nepsala...
17. prosince 2017 v 12:07
Pajulenka
áno, uz si idi pisat tieto ohováranie niekam inam, pastierika a neobťažujte nas s tym, hadam, že keby som letela pre tú babu, ktorú tu porád zmienujes,tak budú spokojná vic, ako u teba
17. prosince 2017 v 12:00
Jiný názor
Byly jsme a kamoskou přes Rehakovou a Anglii a nechala nás tam . Nezaplatila náklady a musely jsme si samy brát telefon . Teď vyhrožuje ze to řekne moji rodině .
17. prosince 2017 v 11:58
Marion
Take jsem premyslela o Irsku, dekujeme za upozorneni, obrazek jsem si udelala nikam nepojedu a to jsem jeste chtela dohodit kamosku, z vyjadrovani slecny vidim, co to je zac, ze zverejni jmeno prijmeni a tel.cislo, no to musi byt super a jak pises Lili o tech hotelech, tak to je katastrofa, to by se mi nevyplatilo
17. prosince 2017 v 11:45
Rehakova eliska
Ano ano toto všechno zde píše Ex Operatorka Plus Slecna která nás okradla !! Slovenka které jsme půjčily 1000e na náklady a ona zdrhla i s výdělkem a diví se ze ji řešíme . Eliska rehakova několika skecnam jako opetstorka posrala tour tím ze nebrala telefon a brala od nás za to peníze pak jsme ji vyhodily a teď si zkouší udelst vlastní firmu bohužel na to nemá tak musí pomlouvat ostatní smutný příběh jedné hloupé Blbky
17. prosince 2017 v 10:35
Lili
Muzes nam prosim sem hodit vice informaci. Mam letet do irska zacatkem ledna a doufam ze to neni tahle firma teda
17. prosince 2017 v 08:29
Marion
Ano, souhlas, pul roku zpet jsem byla v Irsku pro tuto ,,damu” Veroniku, nikdy vice.
Naslibuji hory doly, jedete po tydnu domu max s litrem, protoze vas posilaji na hotely za 300€ na 2 noci a jeste si bere 40% k tomu vsemu:D lepsi sama na sebe, ale pokud nekdo zvazuje agenturu, teto se vyhnete
17. prosince 2017 v 06:08
Lili
musím reagovať na prispevok, toľko zla v človeku som dlho nevidela, napísať o niekom- je škaredý a poďobaný, to je zavist, ja by som si hodne rozmyslela, či by som isla do Írska, letela som pre tuto Veroniku ako si hovori po par dňoch som odišla , príšerne podmienky, týždeň uverejňovala moje jmeno na fora, aka som zlodejka a pod ..pisala skarede spravy. Bacha
17. prosince 2017 v 06:00
Lili
To je presne to, o cem jsem v prispevku napsala:-D tak holky, tady to vidite, 33 leta zenska s ditetem...bez komentare
16. prosince 2017 v 16:37
05:24
No musis byt nahlasena, mit lekar prohlidky a papiry prostitutka a platut dane. A potrebujes k tomu mit adresu v nemecku.... pokudnpojedes nekam na privat na procenta, tak to resit nemusis, adresu tim padem mas. Ja jezdit sama na mete
15. prosince 2017 v 05:24
Německo
Já vůbec nevím co s papirama.Ty jezdis na procenta nebo nájem?Chci zkusit nájem, ale nevím vůbec, jak akam jít zařizovat papíry.
13. prosince 2017 v 16:02
Německo
Holky, jak to delate ted nove s adresou v nemecku kvuli papirum? Nejaky pension? Diky
13. prosince 2017 v 05:21
Smithe37
Heya im for the first time here. I discovered this board and I to uncover It truly helpful & it helped me out a whole lot. I hope to supply something back and aid other people such as you helped me. efbdedeeggfedade