Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
28. ledna 2018 v 20:18
Grabunden_Glarus
28. ledna 2018 v 20:15
Grabunden_Glarus
A pro tvoji informaci Forum slouzi k davani dobrych kontaktu a k upozorneni na spatny Mista atd
28. ledna 2018 v 20:13
Grabunden_Glarus
Kdyz nejsi slapka Tak nevim Proc sem pises a ani nevidim prinos tvyho prispevku . Pochopila Bych kdybys byla poskozena holka kterou nekdo vyuzil Ale takhle je to trochu mimo misu
28. ledna 2018 v 20:09
Grabunden_Glarus
Za prvé nejsem slapka ty jsi asi jasnovidka viď,já to myslela dobře a ty my tady hneď nedávás aniž bys věděla z kým si pises smutně a ubohe no nic asi ty budes tapka co nema praci boze boze
28. ledna 2018 v 19:53
Grabunden_Glarus
Koukam ze mate malo kseftu a Zase resite kraviny. Kdyz ti Tak lezi v zaludku Ta holka tak zavolej do obou podniku a vypatrej kde je pravda. Treba z tebe nakonec bude detektiv a ne slapka co nema praci
28. ledna 2018 v 19:50
Smithf407
Im thankful for the post. Great. dfedbeafkdbeeacd
28. ledna 2018 v 19:38
Grabunden_Glarus
Jezis i kdyby nekdo nekomu ukradl fotky ..... to Neni nic novyho ....deje se to porad .... spis je zajimavy Proc to nekdo resi tady na foru Kdyz se Ho to ani Netyka
28. ledna 2018 v 19:30
Grabunden_Glarus
Hmmm už týden jede reklama já si myslím že někdo někomu ukradl fotky
28. ledna 2018 v 19:04
Grabunden_Glarus
No tak asi holka zmenila podnik a ma soubezne reklamu
28. ledna 2018 v 18:44
Grabunden_Glarus
To sem blázen to jsou snad dvojčata jedna ve svajcu a druhá v mnichově nebo zase někdo někomu ukradl fotky www.girls-deluxe.ch karolína svajcu a valentina mnichov která je ta pravá to sem blázen z toho
28. ledna 2018 v 10:00
intimni@seznam.cz
Ahoj, rád poznám ženu, která nechce nebo nedokáže být věrná, ale přesto by ráda našla věrného a milujícího partnera, který si jí bude vážit a milovat ji bez nároku na její věrnost.
intimni@seznam.cz
27. ledna 2018 v 16:06
mon cheri
Dulezity Info
Holky z Moncherie jestli potrebujete papiry na Dane napiste si o ne na tel : 703 350 561 . Petra vam to posle.
27. ledna 2018 v 14:39
ajma28@seznam.cz
Ahoj, hledam jakoukoli prac. nabídku, kamaradku na zahranici, nebo soukromi byt v Praze, jsem spolehliva, s prijemnym vystupovanim i vzhledem. Mam zkusenosti, anglicky jazyk ovladam. Dekuji za kazdy email :)
26. ledna 2018 v 23:52
australie???
nejaka co tam byla?????
26. ledna 2018 v 13:55
LittleB
No já nevim kde jinde vydelas 120 000 za ani ne 5dnu ...navíc klienti jsou pro me nejlepší Arabové at každý říká co chce..a servis je jen na tobe..nepracují s agenřturama,co by mi říkali co delat mam a nesmim
26. ledna 2018 v 11:22
Vivien
No tak ted nevim ...nekdo rika super nekdo katastrofa
takze vlastne jsem vubec nezjistila jak to tam jde ,a co servis ? Dela se vse ? Ja pracuji pouze s ochranou a nedelam anal..pochybuji ,ze mi projde to,ze reknu sorry ty se mi nelibis stebou se libat nebudu...
26. ledna 2018 v 05:15
LittleB
Já se musim smat ,holky co tam v životě nebyly tvrdí blbosti... klienti jsou tam mnohonásobné lepsi,milejsi,cistotnejsi,galantnejsi...co se bezpečnosti tyče je to tam nelegální a když jedete se špatnou agenturou tak na vas policie přijde a jediné co se stane je,ze vas deporuji... kazdopadne chodí tam vse jinak je to na dlouhý vysvětlování..jen holky nezvednete blbosti když víte houby s znáte leda Nemecko s privaty :D kdyby to šlo jezdím jen tam...bohuzel nemuzu :/
25. ledna 2018 v 22:57
vivien
daj si google a prostitucia... a ti vyskocia nejake clanky... ja by som tam nikdy nesla... nestoji to pre par e naviac
25. ledna 2018 v 18:58
Vivien
Já se tě nechci dotknout, ale ptát se na bezpečnost v tákové zemi je naivní. Je to buď-anebo. Buď se vrátíš v pytli, nebo se zážitkem na celý život...
25. ledna 2018 v 18:30
Vivien
Jak to myslis?