Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
16. března 2018 v 21:02
Smithe13
Its like you read my mind! You seem to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with a few pics to drive the message home a bit, but instead of that, this is fantastic blog. A fantastic read. I will definitely be back. cabebdacdcfddedf
16. března 2018 v 20:12
Terese
Dopln i město, ať holky vědí.Případně adresu.
16. března 2018 v 18:37
Teresa
Ahoj holky , chtěla bych varovat převážně ty co jezdí jako ja do Německa na Mitte. Měla jsem termin ktery jsem potvrdila , zaplatila reklamu a prijela na termin. Ale ten byt byl k memu udivu obsazeny jinou holkou. Když jsem volala majitelce tak mi řekla že mi zavolá zpatky což se nestalo. Poté jsem ji volala opakovaně znovu načež to vzal její manžel a velice hrubě mě vyhodil s tim že tam nemám co dělat. Majitelka se jmenuje Katarina , její císla : 004915140453688 a 00491716890096. Pokud ji někdo zná nebo má u ni první termin at si da pozor. Nikomu bych nepřala to co se stalo mě .
16. března 2018 v 15:41
Francie
Ahoj holky.mam prosbu jak se plati reklama ve Francii a kolik stoji?dekuji
15. března 2018 v 21:36
svycarsko
Nevite o kontaktu na dobry privat ve Svycarsku?? Dekuji
15. března 2018 v 12:39
operatorka nemecko
ahoj holky,nabizim se jako operatorka pro nemecko. pomuzu vam s registraci na urade , ta vas vyjde na 70 e (platba na miste) , s vyhledanim vhodneho pronajmu pokoje - ceny se pohybuji od 70 do 100 e na den ( platba lze az po vydelani penez) , udelam vam reklamu - napr. na rotelaterne vas reklama na mesic vyjde 150 e a na ladies na mesic 100 e (platba lze az pozdeji),zaridim komunikaci s klienty a domluveni terminu , zaridim registraci na financaku,mam auto,takze vas vyzvednu a vse s vami vyridim a budu stale k dispozici . drive jsem v mnichove pracovala a ted sem na materske. za praci denne si beru 15 e a staci kdyz mi zaplatite az pri odjezdu. nevahejte me kontaktovat . e-mail :
operatorkanemecko@gmail.com
14. března 2018 v 20:49
Stephanie
Po dlouholeté zkušenosti nabízím službu operatorky pro město Praha, možné i zahraničí. Nabízím přátelský a profesionální přístup, vysoké a pravidelné výdělky, nízké %, na telefonu 24/7. Info:
stephanie.prague@gmail.com
14. března 2018 v 19:26
Operka
Ahoj holky, nabizim sluzby operatorky pro celou Ceskou republiku, hlavne pro Prahu :) Je moznost i ciziny po domluvě.
14. března 2018 v 15:57
Francie
Cau holka je tu nejaka fakt dobra operatorka pro Francii?chci vyjet do Nice a Monaca tak pokud tu nejaka je ozvete se.diky
13. března 2018 v 19:55
Mám tě Cholte
Holky určitě to hlaste na policii to je nejlepší cesta!
12. března 2018 v 21:18
Honza
12. března 2018 v 20:39
Cholt
Zmrd mě taky okradl. Nahlásila jaem ho na policií, holky přidejte se ať dostane frajer co proto konečně
12. března 2018 v 18:33
Lucka
Shanim tel. na operatorku Terku cernovlaskakolem 30 let. pry dela Irsko. Dekuji
10. března 2018 v 14:16
Verunka
9. března 2018 v 14:56
CHOLT!!!
Veroniko,Cholt neni zadny spam...ale situace,kterou je potreba resit!
9. března 2018 v 13:01
Belgie parťačka
Ahoj. Sháním jednu slečnu co by jela do Belgie se mnou na levny hotel a makat tam par dni v mesici.Napiš mi na
Licket.ll@seznam.cz.
9. března 2018 v 11:08
eva
nevíte mi někdo poradit, jak je to s prihlasenim v německu? nevím jestli mám na u
ůřadu říct že už jsem tam dělala, nebo mám říct že ne? každej mi radí něco jiného. nejradši bych samozřejmě řekla že tam jdu poprve. ví o tom někdo něco víc? díky
9. března 2018 v 10:12
Verunka
Spam spam a spam cholt cholt a cholt, 😂😂😂😁 sakra začínám být jeho fanouškem dobře vám tak když jste kravský hloupý
8. března 2018 v 23:54
Pro Nikol
8. března 2018 v 21:39
UK byt na praci - same na sebe
Ahoj holky, nabizim byt v UK na praci. Plati se tydenni najem. Na byte jsi sama nebo s kamaradkou,takze mate naprosty klid. Pracujete sami na sebe, s reklamou Vam mohu pripadne pomoci kdyz byste potrebovali. Jedna se o male mestecko, kde se jeste opravdu da vydelat. Telefony si zvedas sama,pracovni dobu si urcujes sama,stejne tak jestli nekoho vezmes nebo ne. V byte je internet I televize.
Pokud by mela nektera zajem piste prosim na
andysusi00@gmail.com . Rada Vam zodpovim vsechny dotazy.
Andy