Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
6. dubna 2018 v 15:38
Stephanie
Holky, nabizim praci operatorky, mam toho dneska moc a o vikendu take a me holky to nestihaji... napiste mi prosim na
stephanie.prague@gmail.com a sdelim vam vse
5. dubna 2018 v 19:50
Zlodějka Martina NEKOLOVA
Zlodejka Martina Nekolova 30.7.1966 z TRUTNOVA
Benidorm, Spanelsko
+34 635 64 29 39
+420 733 474 722
+34619334137
clifecek1@gmail.com
Sdilela jsem s ni v Belgii apartman a po prijezdu ze zahranici jsem ve vypisech z uctu videla postupné platby (10 000) z jejiho mesta. U toho se x mesicu tvarila jako nejlepsi kamaradka. Po zjisteni skutecnosti si me zablokovala! Lze i o svem veku!
Zrejme se tedy hrabe v noci holkam do veci!
Doporuceni - neverte NIKOMU!
NEsdlitejte apartman ani s dlouholetou kamaradkou
NEnechaveje sve doklady ani minutu!!!
5. dubna 2018 v 19:15
😎
Ahoj některé co děláte i doprovod bez sexu máme zde hodně klientu po Praze na různé pokerové turnaje a party , za noc doprovod kolem 15.000, chce to mít minimálně znalosti jednoho světového jazyka okrem češtiny , společenské chocani a základy etiky , zakázky jsou i 2*3 do tydne, více info na 739 431 389 WhatsApp
4. dubna 2018 v 20:24
limerik
to byla nahoda ze jsem sla na perys..bylo pozde velikonoce...vse plnne...
4. dubna 2018 v 18:19
Limerik
Baby to si fakt berete v Irsku hotely typu 60e za noc? Ja by som potom nebola prekvapena, ze im vadia navstevy....
4. dubna 2018 v 13:01
Zlodějka Martina Nekolova
Zlodejka Martina Nekolova 30.7.1966 Benidorm, Spanelsko
+34 635 64 29 39
+420 733 474 722
clifecek@seznam.cz
Sdilela jsem s ni v Belgii apartman a po prijezdu ze zahranici jsem ve vypisech z uctu videla postupné platby (10 000) z jejiho mesta. U toho se x mesicu tvarila jako nejlepsi kamaradka. Po zjisteni skutecnosti si me zablokovala! Lze i o svem veku!
NEnechaveje sve doklady ani minutu!!!
2. dubna 2018 v 15:07
limerik
promin nevsimla jsem si,,,sla jsem spat ke klientovi,,,moje cislo..
plus 353894493031...zavolej pls jestli vis nekde ap v limeriku dekujuu monika
2. dubna 2018 v 15:00
Zlodejka Martina Nekolova
+34 635 64 29 39
+420 733 474 722
Sdilela jsem s ni v Belgii apartman a po prijezdu ze zahranici jsem ve vypisech z uctu videla postupné platby (10 000) z jejiho mesta. U toho se x mesicu tvarila jako nejlepsi kamaradka. Po zjisteni skutecnosti si me zablokovala! Lze si o svem veku.
NEnechaveje sve doklady ani minutu o samote!!!
2. dubna 2018 v 14:54
Zlodejka Martina Nekolova
+34 635 64 29 39
+420 733 474 722
Sdilela jsem s ni v Belgii apartman a po prijezdu ze zahranici jsem ve vypisech z uctu videla postupné platby (10 000) z jejiho mesta. U toho se x mesicu tvarila jako nejlepsi kamaradka. Po zjisteni skutecnosti si me zablokovala! Lze si o svem veku.
NEnechaveje sve doklady ani minutu o samote!!!
2. dubna 2018 v 13:24
Limerick
No jak si dopadla ?
1. dubna 2018 v 16:31
Limerick
Pošli číslo zavolám
1. dubna 2018 v 14:23
limerik
muzu ti nejak zavolat mohla bys mi pomoci..na hotel se bojim ted sedim na autobusaku u tesca
1. dubna 2018 v 14:20
limerik
perys hotel
1. dubna 2018 v 14:19
Limerick
Odkud té vykopli ?
1. dubna 2018 v 14:01
irsko
ahoj holky prosim nejste nektera v limeriku schanim nekde tam apartman nebo aspon kontakt mooc prosim vykopli me z hotelu dikyy monca
31. března 2018 v 16:25
Anonymous
Alenka ty jsi uplne vedle. Ti ty novy kozy tlaci i na mozek nee?
30. března 2018 v 12:20
Fuck ya
u 3
Vagina, pochva, co o ní vědět
Sdílej
4 (80%) 13 hlas[ů]
Vagina. Většina mužů ji má spojenou pouze s pohlavním stykem a mnoho žen o všech funkcích tohoto orgánu vlastně ani pořádně neví. Seznamte se s ženskou vaginou neboli pochvou. Jaká je ideální velikost penisu pro vaginu? Jak vypadá panenská blána a jaké jsou všechny funkce tohoto ženského orgánu? Přinášíme vám deset zásadních věcí, které byste měla vědět o ženské pochvě.
1. Co všechno tvoří vaginu?
Na začátku se nachází poševní vchod, který je lemován slizniční řasou, která se označuje jako panenská blána. Poševní stěna je tvořena ze dvou vrstev hladkého svalstva. Pochva je zakončena takzvanou poševní klenbou, do níž vyčnívá poševní čípek. Zadní poševní klenba je hlubší než klenba přední. Délka pochvy od poševního vchodu do přední klenby je asi 10 cm, zadní poševní stěna pak měří maximálně 12 cm. Na přední stěně poševní se nachází shluk drobných žlázek, které jsou podobné s mikroskopickými žlázami mužské předstojné žlázy: prostaty. Vývody těchto žlázek ústí do močové roury a vylučují sekret biochemicky podobný s mužským prostatickým sekretem. Produkce tohoto sekretu mimo jiné také může způsobovat „mokrý orgasmus“, u ženy to je orgasmus spojený s výstřikem této tekutiny z močové trubice.
2. Jaké jsou hlavní funkce vaginy?
Při pohlavním styku přijímá penis, prochází tudy dítě při porodu a slouží k odtoku menstruace. Jednou z důležitých zprostředkovaných funkcí je pak zabránění vstupu infekce do vnitřních pohlavních orgánů pomocí samočistícího mechanismu poševního prostředí. Ve vagině se také nachází oblasti, které jsou pro vaginálně vzrušivé ženy velmi dráždivé, díky jejich sexuálnímu dráždění mnohé z nich prožívají orgasmus.
3. Kdy přichází žena o panenskou blánu?
Panenská blána může mít z anatomického pohledu mnoho podob, je kruhovitá, poloměsíčitá, perforovaná. I její
dnes v 01:52
v
Vagina. 10 věcí, které by o ní měly vědět nejen ženy!
12.9.2017 Redakce Doporučujeme, Sex
30. března 2018 v 12:19
Fuck ya
u 3
Sdílej
4 (80%) 13 hlas[ů]
Vagina. Většina mužů ji má spojenou pouze s pohlavním stykem a mnoho žen o všech funkcích tohoto orgánu vlastně ani pořádně neví. Seznamte se s ženskou vaginou neboli pochvou. Jaká je ideální velikost penisu pro vaginu? Jak vypadá panenská blána a jaké jsou všechny funkce tohoto ženského orgánu? Přinášíme vám deset zásadních věcí, které byste měla vědět o ženské pochvě.
Na začátku se nachází poševní vchod, který je lemován slizniční řasou, která se označuje jako panenská blána. Poševní stěna je tvořena ze dvou vrstev hladkého svalstva. Pochva je zakončena takzvanou poševní klenbou, do níž vyčnívá poševní čípek. Zadní poševní klenba je hlubší než klenba přední. Délka pochvy od poševního vchodu do přední klenby je asi 10 cm, zadní poševní stěna pak měří maximálně 12 cm. Na přední stěně poševní se nachází shluk drobných žlázek, které jsou podobné s mikroskopickými žlázami mužské předstojné žlázy: prostaty. Vývody těchto žlázek ústí do močové roury a vylučují sekret biochemicky podobný s mužským prostatickým sekretem. Produkce tohoto sekretu mimo jiné také může způsobovat „mokrý orgasmus“, u ženy to je orgasmus spojený s výstřikem této tekutiny z močové trubice.
Při pohlavním styku přijímá penis, prochází tudy dítě při porodu a slouží k odtoku menstruace. Jednou z důležitých zprostředkovaných funkcí je pak zabránění vstupu infekce do vnitřních pohlavních orgánů pomocí samočistícího mechanismu poševního prostředí. Ve vagině se také nachází oblasti, které jsou pro vaginálně vzrušivé ženy velmi dráždivé, díky jejich sexuálnímu dráždění mnohé z nich prožívají orgasmus.
Panenská blána může mít z anatomického pohledu mnoho podob, je kruhovitá, poloměsíčitá, perforovaná. I její
v
30. března 2018 v 12:19
Fuck ya
u 3
Sdílej
4 (80%) 13 hlas[ů]
v
30. března 2018 v 12:18
Stetko
Ubohoucka Alenka je pořad jen slapka bez mozku ze :)