Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
5. října 2018 v 23:28
Zara
Ten Jaroslav tam ma polovicu "amaterok" zverejnenych s tvarou, nechapem potom na co si rozmavazavaju fejs v inzercii
5. října 2018 v 21:15
zara
glamourfoto.sk... jaroslav ... super foto
5. října 2018 v 17:52
Míša
Ahojte tady Míša, jsem ráda že máte znova stránku... Viděla jsem že tu jednu zrušili.. Tak teď k práci. Konečně jsem se tedy rozhodla pro Irsko. Jsem tady a musím říct, že se mi smůla lepí na paty. Napřed Dublin kde jsem vybrala byt prý v nějaké fetacke části a teď byt kde majitelka se mnou sousedi... No hrůza... Chtěla jsem poprosit o radu kam jet do jakého města... Jestli dále byty nebo hotely... Prosím kdo by mi chtěl poradit ať se mi ozve můj email
michaela.we@hotmail.com... Předem děkuji a doufám, že se tu najde dobrá dušička
5. října 2018 v 00:49
Zara
Prosim vie mi niekto poradit dobreho fotografa Bratislava alebo Brno? Chcem profi fotky ale nie uplne Playboy style ala Vavra, skor take realne.
4. října 2018 v 18:11
Pavla
Schuzky nerusim,ale taky jsem lina a nic se mi nechce;-) nevim jestli to je pocasim,ale je zazrak se do neceho dokopat. K tomu vsemu mam jeste normalni praci,pracuji v odevech,takze s lidma a ty jejich otazky a chovani,jsou hnusny,kolikrat mam chut je vzit lopatou po hlave;-)
4. října 2018 v 17:28
lenost
Taky jste tak line? Ja kolikrat rusim schuzky,protoze se mi nechce,nemam naladu:/docela casto...s takovou nic nevydelam
4. října 2018 v 14:01
Vieden luxus, prachy, pohoda...
Jsi pohledná, spolehlivá dívka, už ti bylo 18 let, máš vážný zájem pracovat v erotickém privátu v zahraničí /Rakousko/ a jsi zvyklá plánovat si práci předem? Ještě si nepracovala jako společnice? Rádi Ti vše vysvětlíme a se vším poradíme. Nabízíme ti seriózní spolupráci.Pomůžeme ti vyřídit pracovní povolení. V luxusním privátu na tebe čeká samostatný, moderně vybavený pokoj a velice slušný výdělek. Postaráme se o reklamu, ubytování a vše potřebné k práci 004368110438843
4. října 2018 v 12:50
Katty
Ahoj holky, chtěla bych zkusit pracovat v čr na privatu nebo nájem. Prosím o rady kdo stim už má zkušenosti... doposud jsem se o nic nestarala ..
Pokud možno Brno nebo Olomouc dekuji moc
3. října 2018 v 18:48
Práce 2
A on to někdo dělá i z jinyho důvodu?
3. října 2018 v 17:12
Prace
Taky vas ta prace tak nebavi? Delam to jen pro prachy
2. října 2018 v 22:08
Slovensko
A kde jsi?
2. října 2018 v 16:25
Zara
Ja som na slovensku a hruuuza, dnes nikto
2. října 2018 v 13:29
ČR
Mate ksefty? Ja nic posledni dobou:(
1. října 2018 v 18:25
X
Tiež rozmýšľam nad Švajčiarskom. Ked sa tam zakazalo pracovať na percenta a moze sa iba prenajímať izby, tak sa to potom pre baby oplatí. Kde tam inzerujete???
1. října 2018 v 15:52
Ell
Ahoj holky,pokud nektera z vas shání spolehlivou operatorku na Finsko..tady jsem :) pracuje se pouze na ověřených bytech. Mou vyhodou je,ze ve Finsku ziju,takže kdyby cokoli,mohu ihned dojet,pomoci a tak dale :) bud se muzeme delat klasicky 20% pro me 80% pro tebe ale Platis si cele naklady a nebo 50na50 a o cele naklady se postaram ja :) Nabidka plati pouze pro slecny 18-27let s hezkymi profi fotkami. Tesim se na odpovedi
:)email:hellobell@seznam.cz
1. října 2018 v 15:03
Pavla
Ahoj holky,do Prahy dorazilo chladne pocasi,nechystate se nekam za teplem?
1. října 2018 v 13:40
Nikol
Ahoj Kristi ja taky pracuji v Zurichu,a tam je to ze Svsjcu asi nejlepsi. Ja teda delam ve studiu: www.bs382.ch
a jsem spokojena. Tak diky za kontakt, vyzkoudim a ozvu se
1. října 2018 v 13:20
Kristina
Ahoj holky ja pracuji ve Svycarku uz nekolik let a prosla jsem spousty studii, kde to bylo obcas tezky. Kde se mi darilo a bylo vse v poradku bylo v Zurichu, v centru kousek od nadrazi.Sef je hodny a respektuje holky. Je to male studio jen pro 2 holky ale ciste, a na praci vse potrebne zaridi. Wifi tam je. Pisnu vam sem kontakt, sef mluvi anglicky a nemecky : + 417 67972749 tak at se vam dari
29. září 2018 v 19:50
Pro Karol :-)
Nech email, ozvu se
29. září 2018 v 14:18
Zuzka
Karol písni 777545123 pomuzu