Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
9. října 2018 v 10:30
Výdělek
Prijmi mám celkem dobré... Teď ce mi za cca rok podařilo nasetrit půl milionu...
8. října 2018 v 22:13
Vydelek
Holky kolik tak ročně vydělávate? Já do teď mám za tento rok příjem cca 800.tis a víc a ještě nekoncim, výdaje Mam ale taky dost vysoké
tak by me zajímalo co vy?
8. října 2018 v 20:53
irsko
8. října 2018 v 18:31
Irsko
Jak ti muže volat manazer hotelu ze mas stáhnout profil? Těm je do tvého profilu houby a kdyby už měli problem, tak vás navštíví přímo klepanim na pokoj :D to aby třeba nebyly holky z agentury co vám volaly nebo nějaký jejich kamarád...a ano mstí se i špatnými rewie a na ty se klienti dívají a s cenou 50€ ti budou chodit sami negri a Rumuni....ne dobrý platící klient kterých je v Irsku plno....samozřejmě když je slecna atraktivni
8. října 2018 v 14:31
Nuda
Já to dělám, tak že jedu třeba na 2/3 týdny, pak jedu domů... Obejdou známé, kamarádky, někam zajdu nechám přijít ženské záležitosti tak 2/3 dny sama a zase jedu.... Peníze do banky samozřejmě.... A tak asi ještě rok pokud nenajdu něco pořádného za lepší prachy.... Co třeba Norsko někdo na zkušenost nebo nějakou operatorkou?
8. října 2018 v 11:49
nic
Hrozne se nudim az z toho blaznim:Dtaky nevim, co delat
8. října 2018 v 11:35
Míša
Ahoj co děláte ve volném čase, když se vrátí domů z tour? Treba 2 tydny tam, 2 tydny doma. Nemám vůbec nic na praci, rodinu nemám. Přemýšlím co dělat. Jak to řešit vy? Děláte pak ještě někde bokem.
8. října 2018 v 08:11
Irsko
Nejde!!! Jsem tu s kámoškou co tu už byla s Veronikou(agentura) a dluží jim peníze. Pak si vzala zpět svůj profil, no a oni ji našly, takže nám hned volal manažer hotelu, ze máme stáhnout profil jinak nás vyhodí. Tak jsem si dala outcalls a nízké ceny... Psycho, ale rozhodně nemíním dělat 50/50 nebo 60/40 je to moje pitka a moje prachy. Už máme jinou zemi kde ty kurvy nemůžou nic.... Takže asi tak.... Bohužel
7. října 2018 v 22:10
Alice
Nebo popřípadě když delate erotické masaze mate založenou živnost? Chci si pak brát hypotéku a na staří nechci byt bez koruny od státu takze tohle chci řešit protože zaměstnana nejsem druhým rokem :/
7. října 2018 v 22:05
Alice
Ahoj holky, chci si zřídit živnost na mobilního masera, manikerku a odvádět tak daně. Mate některá také živnost? Potrebovala bych s něčím poradit prosím. Kdyby některá měla zkušenosti, napište mi tady prosím e-mail. Netuším vůbec jak to je, jestli musím dokládat účetní nějaké úcty za služby nebo jestli mi na úřadech a financaku vše pořadí a řeknou. Tady tuto živnost budu mít jako krytí ze delam “společnici”
certifikace na to vše mám
7. října 2018 v 21:35
irsko
Jak to tam tedka jde?
7. října 2018 v 16:12
Irsko
S revickama nevím, ale už jsem řekla známým z Anglie ať píšou :) Jsem tu poprvé, takže zkušenosti nemám. Ale vím, že na AV v Anglií se lidi dívají
7. října 2018 v 13:28
irsko
holky co ty revicka tam, ctou to? kdyz mate horsi tak nepolezou?
7. října 2018 v 13:22
Pro Zara
Mockrát ti děkuji za rady, pomohla jsi mi... Nicméně v úterý jedu zpět do Anglie.. A příště zkusím asi s operatorkou... Jen tak si vyrazit do Irska není žádná sranda. Musí být vše dobře náplanovane. Je to úplně jiné než Anglie... Kdyby se mi chtěla nějaká operatorka ozvat tady můj email
michaela.we@hotmail.com...
6. října 2018 v 20:17
nic
Ano vubec nic
6. října 2018 v 02:17
Lucka
Holky co děláte v Praze, taky mate tenhle týden úplně na p...?nevim co se děje, je úplně mrtvo:(
6. října 2018 v 01:10
irsko
vyhybala by som sa rusakom
6. října 2018 v 01:10
irsko
s apartmanmi neviem, oni ti niekedy zvyknu chodit ponuky aj smskou, tak asi len vyckat.. ale je to dost nebezpecne byt solo na apartmane v dubline, radsej hotely, ale zas niektori nechcu na hotely..si nevyberies
5. října 2018 v 23:38
Zara
Irsko je divocina, hlavne Dublin
skus Belfast, Derry, Cork, Limerick, Galway...
5. října 2018 v 23:31
Zara
Misa hotely v Dubline tu uz raz boli Radisson Blu, hilton, spencer, Clayton, Alex, crowne plaza...