Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
7. května 2019 v 12:36
Finsko Market
jela jsem vetsi mesta, mela jsem 3 reklamy, zaplaceny topovani a vse co slo. profily overeny. Byla jsem pres Velikonoce, ty byly slabsi, ale ostatni dny fajn. Nevim cim to je. Jezdim do Finska nekolik let, kazdy den mi prisli treba dva stalaci (moc jich nemam) a zbytek noví klienti. Mozna jsem mela stesti, tak uvidim dalsi mesic.
7. května 2019 v 11:45
Nicky
Já teda zatím nemám kuráž jet Finsko, odivuji všechny, které se to tam snaží rozjet i bez sexwork.
7. května 2019 v 10:43
Market
Zdravim holky, zajimalo by me vy co pisete tady jak vydelavate ve finsku po padu sexworku jak je to mozne, ja tam byla dva tydny zpet a byla to katastrofa
7. května 2019 v 09:46
Ocividne
Vravím, niektoré si to nápisu na celo čím sa živia, a keď im to nevadí, že to všetci o nich vedia, tak ok
ale keď neukazujes peniaze kade tade a mas problém len s istými ľudmi tak im rozprávaj viac o “praci” a inak kašli na nich
7. května 2019 v 09:01
pre 14.10
Praveze ja vobec nic take nerobim. Instagram ani nemam, max tak facebook a tam nepostujem nic iba spravy z tv :D Peniaze nerozhadzujem, ani nemam nic drahe, ani auto nemam takze nema kto co tusit, setrim takze o tom to nie je, skor sa mi vidi ze je to o tom ze skratka ludia sa radi staraju o druhych.
6. května 2019 v 18:45
15:44
Tak na procenta zkus Marcelu v Bernu.tam jedes 60\40myslim.jknak nevim ja jezdim sama na sebe.
6. května 2019 v 15:44
Renata
Můžete mi prosim doporucit ověřený místo kde vydělám. Bez nákladů na 50 procent, privat. V zahraničí ale ne daleko. Email na mě je
Allnightgirl@seznam.cz české vedení, hlavně vše v klidu. Děkuji
6. května 2019 v 15:00
Nedovera
Ostatnych nerieš.Oni za teba budu platiť vydaje?Aj keby si mala normalnu pracu vždy sa najdu zavistivci kt budu špekulovať nezmysly.
6. května 2019 v 14:13
Ocividne
Ak chces aby ti dali pokoj, ukaz aka si zaneprázdnená a postuj fotky na ceste do prace, akože na recepcii, pridaj si ľudí čo pracujú na tych miestach a keď ta potom bude niekto ohovárať ten druhý mu to vyhovori, lebo ľudia proste najskôr veria len tomu čo vidia.
6. května 2019 v 14:10
Ocividne
Na niektorych je to poznat proste. Ako jedna ceska postuje na sociálnych sieťach každých 5 minút a na každú otázku ohľadom prace odpovie že robi čašníčku. Pričom sa chvasta plastikami, tým že býva sama v prenajme, stravuje sa iba v restauraciach a kupuje si niekoľkokrát do týždňa veci za par stoviek eur. Totálne blbosti za stovky EUR. Z platu čašníčky v Prahe si zaplatí akurat tak byt a jedlo čo si uvarí sama. Na moj komentár by asi povedala, že zavidim :D. Pointa je, že veľa ľudí má peniaze. Ale vidíš že ich život je praca. Keď niekto nepíše o praci, nepridáva príspevky o praci, nerozpráva o nej. To je ľuďom podozrivé. Ako môže niekto nepracovať, v čase keď sú ľudia v práci chodit na kozmetiku, cvičiť a vybrať sa každý mesiac do inej destinacie a pritom mat stale veľa peňazí. Ľudia čo si zarábajú normálnou prácou tak proste nežiju.
6. května 2019 v 12:33
Neduvera
Vis lide proste jsou zavistivy, staci ze mas neco co nema tvoje kamoska ktera dela nekde ve fabrice a hned si ve pri. Tak to proste chodi, netrap se tim ja to mam nekdy taky tak.
6. května 2019 v 12:01
Nedovera
neistotou? Nie som neistá, naopak posobim sebavedomo a isto :D Preto neviem čo si furt o mna niekto otiera hubu
6. května 2019 v 11:24
nedovera
6. května 2019 v 11:04
nedôvera
Tiež nemám takéto skúsenosti, nenosím dlhé pazúre, neobliekam sa značkovo ani očividne neutrácam. Za tých 5 rokov čo to robim som sa nestretla ani s jednou narážkou žeby som to mohla robiť a to mám drahé auto pred domom a drahý dom... (ja ale aj podnikám na slovensku )
6. května 2019 v 09:53
Nedovera
Praveze vôbec nie. Nemám vôbec znaačkové veci, kabelky, obliekam sa normalne, som skratka taka akko som bola vzdy, prirodzena. Do exotiky idem raz za rok, mám normálnu prácu a sem-tam sa stretnem s niekym.
6. května 2019 v 09:46
Pro 9:35
Jestli to není tím, že to na sobě dáváš znát. Myslím to tak že když se tě někdo ptá tak si sama nejsi ničím jistá a ta nejistota z tebe sálá. Taky to na tobě může být vidět i jinak, dovolena v exotické destinaci (pro mnoho lidí i nereálné) drahé věci, oblečení, vzhled a také věci co si z platu recepční nemůžeš dovolit. Ono to pak lidem nedá, závidí a přemýšlí kde si na to vzala a je jim jasny ze na slovensku nezarobis aby sis to realne mohla dovolit, nerikam u vsech lidi, ale vždyť víte jaké jsou ty platy.
6. května 2019 v 09:35
Nedovera
Dievcata neviem ci to sem patri asi skor nie ako ano, ale predsa to sem dam. Mne sa v velmi casto stava ze sa stretavam s podivnymi ludmi. Napriklad nedavno sa ma pytala kamoska na pracu tak som jej povedala ze pracujem v hoteli na recepcii. Povedali mi fajn tak ta tam prideme pozriet (to uz som vedela ze rypu). Asi o par dni neskor som sa dozvedela ze ma spolu s jej frajerom ohovarali ze tam urcite nepracujem, ze si vymyslam. Bola som na dovolenke v Thajsku, ked som sa vratila priatelia sa pytali ze koklko som platia. Ked som povedala ze okolo 600 euro za 10 dni, neverili, vraj si vymyslam ze taka dovolenka stoji okolo 1500 euro. No hej ked ides cez cestovku, co ja nechodim... a mohla by som pokracovat dalej. Chcem tym len povedat ze v kuse ma niekto upodozrieva, stale niekto do mna rype, neda mi pokoj. Stava sa to aj vam? Ako na to reagujete?
6. května 2019 v 09:35
Dánsko
Jak vám to chodi teď v dánsku?
5. května 2019 v 19:32
PreLenka
Si v Tampere?
5. května 2019 v 16:20
Finsko
A co se tyče te co píše ze má plno stalaku a nedela víc jak 500-600? Sorry jako, ale mne když přijdou 3 stalaci denne, tak z nich mám aspoň 500, většinou jdou na 45 nebo 60m a i kdyby zavolali byt jen dva tři noví, jsme na 800. Takže těch tvých plno stalaku bych zase chtěla vidět já