Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
10. května 2019 v 16:08
pre 16:42
kdyz cesky melou sracky, taky jim nerikam ceska vymleta, blba ceska, a podobne. ses proste pica nic vic, proto si oteviras hubu na slovenku. sprosta kurva, asi pasacka spinava. hnuj co
picha od 14 ti bez gumy za litr
10. května 2019 v 00:44
Maruška
pro 22:24 dekuju mockrat
9. května 2019 v 22:24
Pro Marusku
V Holandsku je ok.tam se inzeruje na kinky.nl a zasadne se vyhni Amsterdamu,Rotterdamu a Haagu.dobry je Einhoven a Ultrech.tak hodne stesti
9. května 2019 v 22:23
Belgie
Jo pasacka Denisa a jeji baracek
tak pokud nechces dopadnout tak ze te zamkne v baraku a budes makat 24 hodin nonstop a brat veskerou verbez co k ni chodi a je zvykla na oral bez v cene za smesne ceny tak jed!ale pokud mas trochu rozumu tak never te pasacce ani slovo je strasne prolhana a vydelas velky kulovy.
9. května 2019 v 21:27
Pre Anitu
Jojo slecna Denisa. Procti si par stranek dozadu myslim ze to ti odpovi na vse
9. května 2019 v 21:14
Maruška
dekuju devcata, Holandsko zni taky dobre.pokud by mela nejaka z vas mi dat nejaky informace ..nemyslim primo adresy.rada bych to zkusila.at se vam dari..mejte krasne dny:)
9. května 2019 v 21:13
Dnešné výdelky
Tak dnes to Finsko teda mrtve uplne , ja 1klient a kamaratka v inom meste tiež...
9. května 2019 v 21:10
Belgie
9. května 2019 v 21:04
Anita
Dievčatá máte nejaké skúsenosti z Belgicku? Chcela by som jed k jednej pani, má rodinný domček na mieste Hasselt. Moc sa mi to páči zárobky vraj až 650 denne. Mate skúsenosť?
9. května 2019 v 20:04
Pro Marusku
Presne ja muzu Holandsko jen doporucit.neni daleko a ceny jeste zatim na urovni ne jak v sousedni Belgii kde je to uz hruza.a da se klidne treba jen na tyden v pohode.hodne stesti.a bude lip uvidis
9. května 2019 v 19:53
Pro 19:09
Stačí jet na tour i na 5 dni :) když mas hezké fotky a nejen ty ale ty sama jsi osobnost, klientelu si najdeš a stačí ti i 5dni , nebo se toho , zkus a uvidis ... hodně štěstí
9. května 2019 v 19:46
Pro 19:09
Nemusíš jezdit na měsíční tour, stačí 10 dní. Kdekoli. Irsko, anglie, dánsko, nizozemsko, norsko, finsko.
9. května 2019 v 19:09
Maruška
aha tak dekuji devcata za info o Francii.vypada to ze nebudu jejich typ a sice mluvim anglicky a nemecky ale to je vse:) popremyslim jeste o jine zemi .Nemecko nechci tam mam pritelkyne a prace zadna..nemohu bohuzel diky malym dceram na mesicni tour.tak zkusim neco jineho.dekuju holky at se vam dari:)
9. května 2019 v 18:32
Francie
Tak já byla i na hotelech Ibis je v pohodě tam nikoho nezajímá kdo kam jde a apiky buď přes booking nebo airbnb.mf teda žádný policajt nepřišel ale byla jsem jen jednou.ja na ty snoby nemám žaludek
9. května 2019 v 18:22
17 16 francie
A ubytovani apartmany pres airbnb? Ja si pamatuju jak se říkalo že na hotely chodí falesni i normální policajti a berou holkam peníze, to už se neděje? Diky
9. května 2019 v 18:10
17.22
Mam dostatocne vysoke IQ aby som sa k tomu neznizila.
9. května 2019 v 18:04
Francie
Tak pokud se chystáš do Francie z angličtinou jenom tak budeš zklamaná.za prvé oni vůbec anglicky nechtějí mluvit a pokud nemluvíš tak ti položí telefon a na SMS zprávy v angličtině ani neodpovídají.ja mluvím trochu takže to jakžtakž šlo ale jsou strašně náročný na vzhled a věk jak ti je víc jak 25 let tak nemáš šanci.typy vysoká,štíhlá blond a velký prsa mají šanci ale jinak už bych tam nejela jsou strašně náročný a chtějí all in.
9. května 2019 v 17:40
Francie
Byla jsem tam na dovolené a nikdo se mnou pořádně anglicky mluvit nechtěl a dívali se skrz prsty že nemluvím francouzsky. Zajímalo by mě jak se tam holkám pracuje. Osobne bych tam nejela.
9. května 2019 v 17:30
Pro 10:38
Mě nejdou vůbec i když minulý rok jsem měla stejné ceny a fotky a denně měla aspoň 2 klienty za 150... co tobě?
9. května 2019 v 17:22
Holky
Nebo že by bitka ?Češky verzus Slovakia ?