Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
19. června 2019 v 17:44
Klárka
Buďte v klidu holčiny, na mě prdí i ty socky. Jsem v Pori.
19. června 2019 v 17:41
Paygoo
Divné, divné tyhle 2 dny
19. června 2019 v 17:35
Paygoo
Nejsi sama já jsem v Oulu a taky žádná sláva.uplne mrtvý mobil nemám ale volají socky a chtějí slevu to se mě za sw nikdy nestalo.
19. června 2019 v 17:09
Paygoo
Za sw jsem dělala litr bez problémů, sem tam nějaký výkyv, to je jasné.
tedy si zcela mrtvý telefon nějak nedokážu vysvětlit
19. června 2019 v 16:41
Paygoo
No me to minule taky nešlo takže ty karty stojí za hovno.ja si taky radši reklamu dělám už z domova v Dánsku mě to takhle vypeklo jednou a musela jsem ukecat klienta ať mě reklamu zaplatí.takze zkus zavolat na Airbank proč ti to nejde poslat.ja byla v Turku minulý týden a šlo to dobře ne já za éry Sw ale šlo.holky co jezdíte Dánsko pokud byste chtěla některá vzít mě sebou budu ráda.pa a ať se nám daří
19. června 2019 v 16:33
Paygoo
To je dobře že ti to jde
tak pak nevím, kde je chyba
19. června 2019 v 15:51
Platba
Mne to taky házelo spatnej swift, tak jsem to opravila a bylo :-) jsem v tampere a práci mám
19. června 2019 v 14:59
Paygoo
Já o Dánsku taky uvažovala, ale neznám žádná ubytka a asi nemám odvahu střelit něco jen tak, jsem srágotka
Snad je to jen špatná vlna na pár dnů
19. června 2019 v 14:38
Paygoo
No ja uz od vcera doma a chystam se pristi mesic do Danska ted me teda taky tour moc nesla tak uvidime Dansko. Tak at se dari a zlepsi se to
19. června 2019 v 14:29
Paygoo
Jsem v Tampere,
reklama jede. Jsem se naštvala a jedu dnes do Turku, takže už tam mám přepnutý inzerát a taky nic. A ty jsi kde?
19. června 2019 v 14:20
Paygoo
No ja mam Monetu bank a ni nemam problem platit takze ok.uz ale vic holek mely paygoo problem takze to delam takto a ok.a kde jsi?a reklama ti jede?protoze od vcera jak rikas mrtvo to je fakt divny.
19. června 2019 v 13:51
Paygoo
Já to převodem zkoušela a to mi zas zamítli že je špatný Swift. Ale měla jsem ho opsaný správně. A tobě to podle toho Teda v poho jde, jo? Já mám airbank. Jinak se daří, já mám od včera úplně mrtvý telefon, nechápu to, to se mi ještě nestalo.
19. června 2019 v 12:47
Svajc
Byt tebou do klubu a jeste k tomu do Svajcu bych nesla.za ty ceny to je des.kdyby aspon to bylo pro tebe ok ale davat jim 50 % to jsi blazen.jinak Svajc je plny Rumunek a Latinek tak oral bez v cene.
19. června 2019 v 12:45
Paygoo
Jo ja i kamoska jsme s ni mely problem a neslo s tim nic udelat takze byla k hovnu a na vyhozeni.proto ja si reklamu delam uz nez jedu a platim to prevodem anebo poprosit nejakeho klienta jde to totiz jen danskou kartou.maj to debilni system ze nemuzes platit jakoukoliv kreditkou hak vsude.
19. června 2019 v 12:04
Paygoo
Holky měly jste některá problém s paygoo? Mám ji novou, aktivovala jsem ji, ověřila kredit a stejně mi nejde zaplatit a píše to že je neaktivní. Tak já už nevím
prosím vás poraďte mi
19. června 2019 v 10:46
Goldwand
Nepoznam night cluby vo Svajciarsku ale pozrela som baby a 50 bab z toho 90% rumuniek a albaniek. Vela stastia no
18. června 2019 v 19:33
Pro 23:04
Me vyhodili za 3 roky jen jednou.
18. června 2019 v 19:08
Cannes
Jo pokud mas perfect francouzsky a vypadas jak Pamela Anderson za mlada tak mas dost velkou sanci ale jinak to ani nezkousej.maji strasne vysoke naroky jak na vzhled tak na jazyk a servis.vse chteji v cene extra vubec.ja byla v Sant Tropez a v Monaku a uz bych tam nejela.studeny cumaci co chteji vse dokonale.takze ja na ne nervy nemela
18. června 2019 v 18:16
Festival
Holky zkousely jste nějaká festival v Cannes prý se da vydělat až 30000€ když je holka kuxusni
18. června 2019 v 14:12
Anicka
No tak v Belgii to stojí úplně za hovno o víkendu jsme se s kámoškou vrátily a katastrofa.prachy na prd a jen nervy h debilama co smlouvají že půlhodinu za 50 eur.kvuli těm cigoskam z Rumunska a jižní Ameriky to tam už stojí za hovno