Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
18. července 2019 v 22:54
Alex
Holky prosím vás jak jde Irsko? Ceny hotelu šly dost nahoru a to samé je až do září ...
vím ze tam je teď problem s kontrolami od policie
18. července 2019 v 20:33
Hpv
Hpv virem se nakazi kazdy nekolik krat za zivot a zdravy organismus ho znici. Zalezi teda na organismu, jak moc je silny. Hpv se netyka jen teto prace, je normalne mezi lidmi a predava se ruznymi cestami aniz bychom to vedeli. Az je organismus slaby, tak zautoci.
18. července 2019 v 19:58
Hpv
Hpv sa nijak neprejavuje a siri sa aj dotykom, sliznicamí. Úverim že si nikdy nerobila oral bez gumy klientovi ale nehovor že si nikdy klientovi nevyhonila bez gumy. Nechapem čo má hpv s tým že ta dole nic nesvrbi
18. července 2019 v 19:38
hpv
a moj bratranec mi povedal, ze teraz je zhrozeny sam zo seba aky bol nezodpovedny. strasne sa vysukaval, mal mnoho sloveniek bez gumy ach pice blbe a ze je vdacny, ze mu nic nieje. az na to, ze nemozu splodit dieta so zenou-mozno je za tym jeho promiskuita. ale ludom clovek nevysvetli, ze pri promiskuite maju pouzivat kondom. vsetci mame deti v rodine, len on nie. jasne ja som defka ano ale vzdy s gumou
18. července 2019 v 19:34
hpv
a som v praci nikdy nic nechytila a to robim dlho. za to od ex ano. svrbenie a tak. zijeme v cr a podvadzal ma s ceskami co sa vysukavali s kdekym bez gumy. takova ta techno parta. 7 rokov som bez neho a 7 rokov makam a dole zdrava. nikdy svrbenie nic. a to ma podvadzal i ked sme mali uz dieta. chlapi su pice-kludne ohrozia i vlastne deti. normalny chlap predsa nepodvadza bez gumy. viem ktore sukaju bez gumy s klientmi. maju vela penez-ale ktovie ci si ich uziju-mozno chcipnu na pohlavne choroby
18. července 2019 v 17:56
Pro 17.51
Proc hned blbé? Mě tvůj příspěvek rozesmál... Protože máš pravdu..
18. července 2019 v 17:56
Hpv
Keď má hpv 80% populacie čo je realita, fakt, tak zrovna prostitutky sú posledné čo sa tomu vyhnu
18. července 2019 v 17:51
Hpv
Baby ja neviem či ste tak blbe alebo ako to chápať tie komenty, ale moj koment bol o tom že tom že to chytíte tak či tak
18. července 2019 v 17:46
Pro Priority Ads
To jí zůstane, sama to píše, ale těch 5 dní jako takových jí propadne. Leda by zakoupila každý den zvlášť, což se zase nevyplatí.
18. července 2019 v 17:00
Privát.prace
Ten podnik je největší hnus co jsem kdy byla.a nemají holky tak že zoufalství si samy píšou na fórum.chodi tam jenom socky co chtějí za 600 Kč zázraky a pokud možno bez gumy takže ať si pan pasak nebo majitel co tu píše pochvaly strčí do prdele vzkazuji.byla jsem tam 2 dny a stačilo na hodně dlouho
18. července 2019 v 16:48
Priority Ads
Těch 5 zbylých Priority ti zůstane na profilu.
18. července 2019 v 16:01
pro Prahu a 15:54
18. července 2019 v 15:54
Pro 14.27
Taky se musím smát 😁😂
Určitě si tam sama holka bude tahat konkurenci😱😁😂
Panebože holky snad nejste tak naivní a blbé.....?
18. července 2019 v 15:54
Pro 14.27
Taky se musím smát 😁😂
Určitě si tam sama holka bude tahat konkurenci😱😁😂
Panebože holky snad nejste tak naivní a blbé.....?
18. července 2019 v 15:16
14:27
Napsala jsem to už na druhý fórum, ale tady je to živější, tak kopíruju:
Ahoj, a je to na % (a pokud ano, kolik se odevzdává), nebo na nájem? Protože by mě zajímalo, kolik třeba z 1/2h holce zůstane, už šukat za 1000,- (40 EUR ) mi přijde zoufale málo, a pokud se z toho ještě odevzdává, tak to už začíná ten sex bejt placenej jak brigáda v Tescu Jako vím, že takové ceny v Praze na privátech jsou, ale právě proto se divím, kdo tam ještě může chtít dělat, kolik těch klientů holka musí mít, aby si slušně vydělala, a jestli ještě odevzdává, tak potěš koště. Aby člověk vydělal v Praze 30-40 tisíc za měsíc, tak už dneska stačí jít do normální práce...
Sorry, ale celej příspěvek mi dost zavání reklamou.
18. července 2019 v 15:15
Pro Prahu
Pasáku, přestaň tu tomu svému pajzlu dělat reklamu. Je to trapné a ubohé.
18. července 2019 v 14:27
Praha
Ahoj holky, www.privatgrace.cz funguje bezva, čistý hezky být a hrozně moc klientů, ani jsem netušila že i v ČR je to pro ty chlapy velký koníček :D nejlepší pro ty, které ještě v Praze nikdy nedělaly,fakt bombec, jsem tu měsíc skoro denně a ještě jsem se skoro nezastavila. Jasně ceny jsou nižší než v zahraničí, ale zase ten klídek že může člověk denně domu a mít kdyztak I normálni práci... Kolektiv taky bezva
18. července 2019 v 12:16
Talia
18. července 2019 v 10:21
Silva
Já jsem ve Finsku teď na 10 dnů a taky jsem kupovala 15, je to cele takové podivné a nepřehledné , moc v tom nevidím logiku
18. července 2019 v 09:59
Silva
Holky já tu delší dobu nebyla... resp ani ve Finsku, chystám se 26.odletět a teď jsem si chtěla aktualizovat v klídku profil a zjistila jsem novinku, že musím platit za každý KALENDÁŘNÍ DEN. To jako fakt? Prioritní mám asi ještě 10 předkoupeno a to teď musím koupit třeba 15 dní, i když plánuju tour na 10 a těch 5 mi jakože propadne? Chápu to správně? Posrali se? :-))) jeeejda...