Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
20. července 2019 v 16:40
Vypisovačky
Ja tiež keď vidím že mi píše 3-4 správy za sebou a dáva tam miliardu smajlíkov,srdiečkok a kokotín neodpisujem.
Rovnako mam celkom osvedčené že keď chce niekto napr 2hod a pýta si úplne cely extra servis tak na 80% nepríde
Neznášam tie ich vypisovačky a vyvolávačky. Hneď ako sa ma v telefóne spýta viac než ako sa mam a kde som tak to ruším.
Dnešné sms od jedného si ale dovolím citovať :
,,mám 4 deti, som medvedík "
,,som v zlej finančnej situácii musel som deťom kúpiť oblečenie"
,,chýbajú mi ženské dotyky :/ "
,, mohla by si mi nejak pomôcť? "
To už nevieš či od teba pýta sex zadarmo alebo prachy
20. července 2019 v 16:24
15:13 nie 13:15
teda ten cas som pisla opacne
20. července 2019 v 15:37
15:13
presne. mne vyvolavaju sraci i vypisuju romany kokoti, nikdy nepridu. ked sa pyta nejaky na vsetko, alebo kedy mam cas, poviem cas on sa robi, ze nepocuje, a podobne tahy. ihned polozim mobil. treba vediet rozpoznat kto je mrdka a kto chce platit. ti co mi chcu platit, sa opytaju na cas, co chcu adresu a tj vse. ti co otravuju a neviem co len srat chcu babu. polozim kokotom, blokujem a stejne urobim 600-800€. ked je mrtvy mobil neurobim nic. ale poznam kto je mrdka.
ja si nenecham vysavat energiu a blokovat mobil ani znicit ruku vypisovanim milion sms.
napr tento volal pred mesiacom potom milion sms a nic.
Oh, thank you darling, I would love to meet you and thought that you are now at ***** where I travel tomorrow morning. I hope we can meet later then. I wish you lovely summer days at ***. You are very beautiful. ❤
plus nejake kokotiny este, ci chcem kytky atd a predtym tiez same kokotiny a srdiecka.
a to mi pisu kokoti i 15 sms a furt to same sa pytaju. alebo kokot otazokmilion a zabil to poslednou: ci su fotky moje. mam selficka, i revicka. booknul cas a standartne neprisiel. je bloknuty.
presne ako pices, normalny klient nema cas vypisovat. to robia len kokoti co su single nudia sa a maju komplex. ked mi vypisujeco vsetko chce ze cena vyjde na 400€ je to fake. seriozny klient mi na mieste strka prachy za priplatky.
20. července 2019 v 15:26
hpv13:15
praveze ja som dostala info, ze priamo to ockovanie to vyvola. na farmaceuticky priemyseltreba davat pozor. staci pouzivat gumu, nenechat sa prstovat, chytat dole a poriadne umyvat ruky. ta co tu pise, ze kondom nechrani. je trapna. ona at si suka bez gumy. ja osobne neveri ani frajerovi. ti podvadzaju uplne bezne a bez gumy. skor od vlastneho sa zena nakazi, nez od klienta. klienti co volaju, ze chcu sex bez gumy za 500€, idu ihned do bloku. tych neberiem ani s gumov. dobre vieme, ktore sukaju bez gumy.
20. července 2019 v 15:26
vecere
Myslim hledamsponzora, spolecnice apod
20. července 2019 v 15:13
Vecera
A ake seznamky sú k tomu určené? Seriózny klient pozrie stránky s inzerciou a nema čas si vypisovať. Maximalne vypisuje s agentúrou. Keď ides niekam kde sa da zadarmo registrovať a pisat to je strata času... 90% z chlapov tam hľadá sex zadarmo. Keby to fungovalo ako si ty myslis tak si ziadna z nás neplatí reklamu.
20. července 2019 v 13:51
vecere
Hledam "klienty" na seznamkach k tomu urcenych a hrozne me stve jak me chlapi zvou na vecere a kafe ..na co?! ..mne jde o to vydelat penize, a chci domluvu typu - kde,kdy, za kolik a ne jen tak chodit po vecerich a kavickach...bože. Co s tím?
20. července 2019 v 13:15
Hpv
HPV HPV HPV infekce
Hpv
HPV HPV HPV HPV
Hpv
Leze Ti to na nervy nebo. Co tady si každý může psát co chce a pokud si někdo myslí že mu pomůže gardasil tak se plete podívejte se na video obetne Panny jinak kámoška byla očkovaná a přesto to chytla
20. července 2019 v 12:16
ledkajal
Nice post. If you want best and suitable transport services then you can contactTrucking cube.
Freight Carrier
Lorry rental
20. července 2019 v 12:12
.....
jak dlouho tady nekdo bude porad psat o HPV? 80 procent, vsichni to dostaneme, neni uniku - ok ... stacilo asi .... nejake jine tema?
20. července 2019 v 09:37
Pro Irsko
Jako vtip dobré. Teď bych prosila tu o červené karkulce. Nechápu jak tam můžeš jezdit když jen pomyslím na to jací jsou Irové špindíry a smradlavci.
20. července 2019 v 08:36
Hpv
Kondom není dostatečná ochrana před HPV to bys mohla vědět pokud jsi se ctěla má to 80 procent populace záleží na imunitu a okolních kouření hygiena stres atd jsou to nejvíc agresivní víry 16.18 po nějaké době se vyvine rakovina a nejhorší na tom je ze to napadá i ostatní orgány mocak střeva konecnik HPV virus se může předat i podáním ruky
19. července 2019 v 21:46
hpv
vsak dobre. treba sexovat s ochranou a je to ok. btw 1400 mam naklady za 11 dni. som zvedava na zarobok
19. července 2019 v 20:25
irsko
mam 1000 az 1500 denne je mi jedno jestli veris nebo ne pokud ty nemas tak zkus udelat neco abys mela
19. července 2019 v 17:22
irsko policie
jake kontroly???
19. července 2019 v 17:14
Pro 08:44
Velice by mě zajímalo, co jsou pro tebe skvělé výdělky.
19. července 2019 v 10:48
Masáže
Ahoj máte někdo tip kam jet dělat eroticke masáže? Někde v salonu nebo u někoho na bytě? V zahraničí. Mám bohaté zkušenosti :)
19. července 2019 v 08:44
irsko
pokud si hotely béknes vcas tak to jde a zadne konttoly nejsou navic vydelky skvele