Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
15. října 2019 v 07:58
23.18
Věřit chlapovi je ta největší blbost, jakou žena může v zivote udelat. A je jedno, zda je to v soukromí nebo v práci.
Ještě jsem nenašla chlapa, kterému by nešlo o soulož (pokud možno co nejlevněji) a tak jsou schopni ti slíbit lásku až za hrob nebo výlet na Mars, cokoliv, jen abys jim dala zadarmo.
Ať už mi klient nakeca cokoliv, mě zajímají už jen prachy. Na nic jiného mi muži dobří vážně nejsou. Jak jsem už psala - zkasirovat a vykopnout (chlapska verze osustit a opustit)
14. října 2019 v 23:32
Luuca.123@seznam.cz
Ahooj holky ..prosím najdu tu pohodovou a zkušenou operatorku pro Irsko ?diky hore viz my email 💋💋💋💋
14. října 2019 v 23:18
Zmrdi a sliby
Ju ji. Hele mě už dávno není dvacet, ale blbá jsem asi furt.Ted se dostávám ze zamilovanosti. Slova o lásce, o lásce a zas o lásce. Já na to neslyším.Ale jak to cinkne.....A cinklo to. Najednou totálně otočil.Pry by to neskončilo šťastně apod. Přitom mě uháněl, preplacel jen proto, aby mě mohl vidět.A já se zamilovala, což se mi nestalo roky.Ted mi hrozně chybí, snažila jsem se mu vysvětlit mé city. Co myslíte? Byla jsem mu k smíchu. Ze slov o velké lásce a o boji za náš vztah, jsem mu pak byla skoro k smíchu.....Jestli prý si myslím, že je tak blbej a naivní. Že mám desítky chlapů a najednou s ním mluvím o citech. No jen čumím a doslova, jak z jedné tváře do které jsem se upřímně zamilovala je najednou úplný opak.
14. října 2019 v 23:18
Zmrdi a sliby
Ju ji. Hele mě už dávno není dvacet, ale blbá jsem asi furt.Ted se dostávám ze zamilovanosti. Slova o lásce, o lásce a zas o lásce. Já na to neslyším.Ale jak to cinkne.....A cinklo to. Najednou totálně otočil.Pry by to neskončilo šťastně apod. Přitom mě uháněl, preplacel jen proto, aby mě mohl vidět.A já se zamilovala, což se mi nestalo roky.Ted mi hrozně chybí, snažila jsem se mu vysvětlit mé city. Co myslíte? Byla jsem mu k smíchu. Ze slov o velké lásce a o boji za náš vztah, jsem mu pak byla skoro k smíchu.....Jestli prý si myslím, že je tak blbej a naivní. Že mám desítky chlapů a najednou s ním mluvím o citech. No jen čumím a doslova, jak z jedné tváře do které jsem se upřímně zamilovala je najednou úplný opak.
14. října 2019 v 23:13
Zmrdi s sliby:)
Protoze chlap si na schuzce mysli, ze Te hned dostane do postele. Pokud ne a o nic jineho mu neslo, tak Te dal nekontaktuje anebo az za nejaky cas, kdyz se nudi a mysli si, ze by mohl jeste dostat sanci. :) Prece kdyby jsi se mu fakt libila a mel opravdovy zajem, tak by si to nedovolil. Bohuzel, nektery chlapi jsou tak dobri v predstirani zajmu o nas, ze i my sami tomu mylne uverime:) . Pokud mas na mysli klienta, tak me vubec nezajima co kecaj, vsimla jsem si, ze cim vic "kudrlinek", tak tim hur. Myslej si, ze bys nejlepe mohla jit zadarmo na kafco anebo si zadarmo zasoulozit. Chlap dela vzdycky jenom to co je pro nej vyhodny, kde bude mit nejaky profit, nic jinyho zatim nehledej.
14. října 2019 v 23:04
Zmrdi a sliby
Ne ze by me to nějak sralo, jen tohle nikdy nepochopím
14. října 2019 v 22:58
Zmrdi a sliby
Proč chlapi na schůzce slibuji, vychvaluji vas a už se pak znovu neozvou? Proč? Pak ho bloknete na tel, když tedy nepíše tak co s nim a najednou vám pak cumi na profil na seznamce
14. října 2019 v 22:44
Půjčování
* nebud slabá a zbav se ho
14. října 2019 v 22:43
Půjčování
Nikdy bych chlapovi nepujcila. Chlap se má starat o tebe, ne naopak. Skončí to s nim. Zamilovana ještě budeš kolikrat, není to nic výjimečnýho a určitě ne důvod se připravit o těžce vydreny peníze. A on nepřestane dokud nebudeš na nule. Mě můj bejvalej obral "jen" o 100tis ( půjčka na podnikání), pak to zkoušel ještě několikrát znova, to už jsem nebyla blbá. Hlavně nebude slabá a vůbec se ho. Protože to bude čím dál titím horší. To zvladnes, zvládly to jiné. Drž se
14. října 2019 v 17:57
Pujcovani penez
Ja mu zatim pujcila jen parkrat, vzdy po par vyplatach vratil. Ale staly se mezi nama osklive veci, byl fakt hnusny a kdyz mohl a byla jsem z neceho v haji (napr.umrti psa nebo babicky) tak si do me jeste kopnul... takze uz mu pujcovat nechci. Nemam chut mu pomahat. O mych usporach vi, protoze jsem chtela kupovat domek. Ale o me praci nema tuseni.
14. října 2019 v 16:33
Půjčování
Jak jste přišli na to že z vás tahali peníze? Dávali jste jim je jentak nebo jak k tomu došlo. By mě zajímalo jestli těm chlapům se dá vůbec věřit.
14. října 2019 v 15:59
Norsko
Ahojky, nejste někdo v Norsku? Jak vám to jde?
14. října 2019 v 14:11
office.com/setup
14. října 2019 v 14:11
office.com/setup
14. října 2019 v 10:19
Pujcovani penez
Vymaž ho ze svého života. To je jediná správná věc, kterou můžeš udělat. Vím, jaké to je, taky jsem si prošla něčím podobným. I po tom všem, co mi udělal k němu stále něco cítím a občas se přistihnu, jak na něj myslím a sním o tom, že jsme spolu. To pouto je horší, než drogová závislost. Všude si ho zablokuj a soustřeď se sama na sebe, něčím se zaměstnej - kurz, nové hobby, uč se cizí jazyk, trav čas s přáteli nebo rodinou, aktivně pracuj,... S postupem času se bude stále více vytrácet z tvojí paměti... Nemá na nájem? Je to dospělý člověk, tak ať se stará sám o sebe a nese následky svých činů. Stejně tak se ty starej sama o sebe - nikdo jiný to za tebe neudělá.
14. října 2019 v 09:49
Ell
Kontakt na me
@ell1701@seznam.cz jinak delam kromě pronajmu i operatorku s ksefty jdou supr.. nechapu a smeju se vzdy jsk tu holky tvrdí ze maj max 200€ denne 😀 asi se chtej zbavit konkurence jinak si to vysvetlit neumim..
14. října 2019 v 07:25
Pro 5.24
Nepůjčuj! Prosím tě! Nebudu psát, kolik jsem dala mému ex který mě pak kopnul do zadku. Jde o milióny! Už to z něj nedostanu. Byla jsem zamilovaná, věřila ve společnou budoucnost, rodinu, podnikání!
Nepůjčovat! Nedávat!
Věř mi! Nedělej to. Jsem člověk, který v životě hodně pomáhal! Dnes jsem na nule, jsem sama, začínám od začátku!
Nedávat nikomu nic! Mysli jen na sebe! Buď egoistka! Jsem srdcový člověk, ale dnes bych dala už jen mé mámě a sourozencům! Chlapovi a příbuzným nikdy!!!!!
14. října 2019 v 06:34
5.24
Kopla bych ho do prdele.
A nebo šukej s chlapama, aby to jinej prochlastal. Sorry, ze to musím napsat, ale jsi blbá
14. října 2019 v 05:24
Pujcovani penez
Blbe jsem se zamilovala do typka ktery me kdysi celkem pravidelne podvadel (jeste s o 20let starsi osobou). Taky jsem postupem casu zjistila ze je alkoholik. Kdyz se napije tak je hnusnej . V lete na dovce jsem si musela v polovine pobytu zaplatit jiny pokoj na hotelu, protoze jinak by me v tom spolecnem asi zabil... Ale i pres to vsechno nemam silu to skoncit a vidame se dal (chtel by se nastehovat ke me, ale to durazne odmitam). Ale zjistil ze mam nasetrene nejake penize a ted je chce pujcovat. Co mel to prochlastal. Pujcit mu nechci. Ale mam ho nechat jen tak at nema na najem atd....? Co by jste delaly vy? Poradte :(
13. října 2019 v 17:48
elli
dej kontakt .. a muzu se zeptat, jak to tedka tam jde? nevis?