Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
15. října 2019 v 18:59
Finsko
Kočandy jak jste na tom když jsou teď prázdniny? Já včera dobrý, ale dnes to bylo mrtvé.
15. října 2019 v 18:55
18:15
A stalaky nemas? Ten business stoji na nich. Jinak je to vzdycky mozna jo, mozna ne :(
15. října 2019 v 18:42
Jarka
To zaleží kde jsi ,někdo to nereší vůbec
15. října 2019 v 18:38
Irsko
A kde jsi ?
15. října 2019 v 18:15
irsko?
holky chodi vam to? ja nevim co delat. max 3 za den mam.
a jeste jsem nevydelala nic. jenom na naklady. co mam delat? poradi nejaka holka
15. října 2019 v 17:23
Ženy a muži
Muži chtějí sex a ženy lásku. To je jasné, my prodáváme sex a chceme za to buď lásku a nebo penízky , ale ze chlap prodává lásku za peníze to je normální dzigolo
15. října 2019 v 17:23
Ženy a muži
Muži chtějí sex a ženy lásku. To je jasné, my prodáváme sex a chceme za to buď lásku a nebo penízky , ale ze chlap prodává lásku za peníze to je normální dzigolo
15. října 2019 v 14:20
Zmrdi a sliby
Myslím sliby klientů ne v civilu..ale proč mají zapotřebí lhát a slibovat,vychvalovat a pak nic i chlapi za prachy mi hlava nebere
15. října 2019 v 12:44
Půjčování
* poprosila by nakyho urostlejsiho kamarada
15. října 2019 v 12:42
Půjčování
Nejhorší je, že se ho jen tak nezbaví. Tyhle vychcany zmetci se jen tak nenechaj odriznout od penez za nic. Bude vyhrožovat, prosit, omlouvat se, klidně i brečet, aby ho vzala zpátky. Sehraje cokoliv. Jediný ho fakt poblokovat všude a vyhybat se mu, bude schopny čekat před barákem. Poprosila bych malýho urostlejsiho kamaráda, aby mi sehrál partnera
to by ho mohlo odradit.
Jinak do vztahu bez peněz už by nesla, pokud me miluje, tak se o mě bude chtít postarat. Pokud chce jen mrdat a nic nedávat, tak proč bych to delala, to si můžu vybrat nej chlapa kdekoli a zasukat si s nim, bez zavazku bude chtít kazdej
15. října 2019 v 12:05
mcafee.com/activate
15. října 2019 v 10:48
9.44
Ze mě by chlap nevymamil ani desetnik. Naopak - bez peněz se s tzadnym chlapem vůbec nebavím
15. října 2019 v 10:46
9.44
Vždyť tě má uplne na háku a krom peněz jsi mu u prdele, to ty nevidíš?! Chce z tebe jen vymamit prachy. To, ze bude píchat jinou, ty ušetříš a ještě se ho zbavis.
Kdybych byla na tvem místě, tak jsem to já, kdo chce prachy, jinak jdu píchat s jiným
A ty jsi ještě tak ****, ze chceš platit picusovi. Větší naivitu jsem neviděla
15. října 2019 v 10:41
jarka
Ahoj holky. Potrobovala bych si privydelat, ale jsem v jinem stavu. Myslite, ze bych se chytla?. Jsem ve tretim mesici. Diky.
15. října 2019 v 10:41
9.44
A nemělo by to být naopak? Aby on tobě dal 25 tis, jinak budeš píchat s jiným (kdo dá vic?)
Ty Teda musíš hodně nízkou sebeuctu a sebevědomí, když chceš své tvrdě vydrene peníze dát někomu, kdo tě vydira. Vzpamatuje se!
15. října 2019 v 10:40
9.44
A nemělo by to být naopak? Aby on tobě dal 25 tis, jinak budeš píchat s jiným (kdo dá vic?)
Ty Teda musíš hodně nízkou sebeuctu a sebevědomí, když chceš své tvrdě vydrene peníze dát někomu, kdo tě vydira. Vzpamatuje se!
15. října 2019 v 10:04
Pujcovani penez
A to si nechas libit?? Proc bys mu jako mela pujcovat?? Co Ti kdy
pujcil on? Jenom s Tebou manipuluje. Co si to k Tobe dovoluje hajzl jeden. Chova se k Tobe jak k hadru na podlahu. At si Te zablokuje a picha si jinou, dobre pro Tebe. Vubec se s nim nebav, zablokuj ho a hotovo.
15. října 2019 v 09:44
Pujcovani penez
Dnes si ke me chtel prijit pro 25.tis. Nepujcim mu. Dekuju za vase rady, budu silna a nebudu blba Sice mi to da asi dost sezrat... Vecer muzu ocekavat sms typu ze uz picha jinou atd...Proste klasika, prekvapit me nemuze....Neverte chlapum. A tem co nemaj prachy uz tuplem ne.
15. října 2019 v 08:14
23.18
Chlapovi jde vždy v první řadě o sebe a kalkuluje tak, aby to pro něj bylo co nejvýhodnější a u zenskych na to jde logicky přes city. Opravdová nezištna láska bez nevěry je akorát tak v pohádkách.
Bohužel o tom něco vím. Taky jsem si myslela, ze on je jiný. Nakonec jsem zasnoubeba a těhotná musela jít zpátky do bordelu (kde jsem si musela prvně vydělat na potrat) jak spraskany pes, protože si našel jinou díru na zasun. Od té doby jsem z lásky vyléčena a nějaka zamilovana slovíčka mi jsou u prdele. Prachy a nazdar
15. října 2019 v 07:58
23.18
Věřit chlapovi je ta největší blbost, jakou žena může v zivote udelat. A je jedno, zda je to v soukromí nebo v práci.
Ještě jsem nenašla chlapa, kterému by nešlo o soulož (pokud možno co nejlevněji) a tak jsou schopni ti slíbit lásku až za hrob nebo výlet na Mars, cokoliv, jen abys jim dala zadarmo.
Ať už mi klient nakeca cokoliv, mě zajímají už jen prachy. Na nic jiného mi muži dobří vážně nejsou. Jak jsem už psala - zkasirovat a vykopnout (chlapska verze osustit a opustit)