Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
15. prosince 2019 v 16:32
Slovensko
Co to ma jako bejt? Uz mam dost toho jak si tyhle nuly dovolujou na holky! Oni moc dobre vedi, ze jste tam samy a bezbrany. Holky nepiste si na profily, ze jse Independent.. to je jakoby signal pro tyhle zmrdy, ze muzou prijit, udelat vam cokoliv a nikdo se to nedozvi. Kdyby prisel tkaovyhle typek tak mu reknu, ze sama urcite nepracuju a ze sef sleduje kdo ke me chodi a kdyz je problem, tak udava na policajty. Taky bych urcite mela u sebe peprak nebo paralizer. Ja mam na profilu dokonce napsano, ze Si u sebe nikdy nenechavam hotovost a taky ze nemam zadna draha elektronicka zarizeni a ze pouzivam leny mobil, tak st to ani nezkousej. Jo a jeste delam to, ze typkum davam adresu vedlejsiho domu nebo domu naproti, abych z okna videla kdo tam stoji a oak teprve ho vezmu. Co se tve hotelu, tak nerikat cislo pokoje dokud nevidis kolik chlapu je na chodbe. Jine opatreni uz me nenapada.
15. prosince 2019 v 16:29
SLOVENSKO
Jdi na policii prosimte, oni spoléhají na to, ze se holky budou bát a radši jim platit, ohlaš ho!!
15. prosince 2019 v 16:13
SLOVENSKO VAROVANI
15. prosince 2019 v 16:13
SLOVENSKO VAROVANI
Jestli se Vam taky stalo něco podobného prosím napište, co v takovém připade dělat...nejaka rada...nechci si dělat ostudu na hotelu, ale ani se nechci nechat zmlatit a nechat zabit (mam diet a bojim se o sebe ještě vic)...podle me na policii by mi nepomohli, spis by se mi tam vysmali
15. prosince 2019 v 16:06
SLOVENSKO VAROVANI
Pridavam varovani pro Slovensko, vcera mi v Trnave prisel mlady pohledný borec na pokoj cca 30let, vyholeny, vysportovany vyska cca 170-175max (byla jsem na hotelu) začal mi vyhrožovat, ze neexistuje aby holka pracovala sama na sebe, ze kazda musí mít ochranku a ze chce 50e/den. Ze od ledna budou chodit party chlapu z Bratislavy, kterým vadí, když holky nedělají pod jejich dohledem a pracuji samy na sebe. Musím Vám rict 5 let tuto práci delam narazove, ale toto byl asi nejhorší zážitek v mem zivote. Vzhledem k tomu, ze jezdim 1x za mesic na par dni, takže nechápu co mu na me vadilo. Vlastně jsem rada, ze ziju. Nechtěl vůbec odejit z pokoje, Rekla jsem mu ze s nim sex mít nebudu a to ho nasralo ještě vic, takže jsem nedobrovolně musela mít sex, aby odešel. byl tam asi hodinu a i když naproti byly uklízečky, bylo mu to uplyne jedno, rval tam po me a různé me odstrkoval, nechtěl me pustit ke dveřim, Rekla jsem mu ze odcházím pryč, ze tam pracovat nebudu.. a řekl mi ze to muže byt ještě proste horší, ze ted to bylo jenom varování, ale přijdou jiní chlapi a ti se srat nebudou.. Takže holky dávejte na sebe pozor, pokud pracujete samy jako ja.(a to jsem byla na hotelu, nedokážu si představit byt na apartmánu, ani kamarádka by vám nepomohla.. :-( ja se trepu ještě ted...Na policii nejdu, nemam zadne důkazy jenom tel Cislo to je vse...
15. prosince 2019 v 15:39
Lubrikac
Holky jake lubrikace pouzivate? Myslim konkretne? Me prijde ze ty moje moc nezvhlcujou a musim porad pridavat v prubehu :/
15. prosince 2019 v 13:17
Praha
I na zahraničí i na české . Inzerci to nebude , střídám Praha / Finsko a do září to v Praze bylo v pohodě . Pak to začalo upadat hodně , ale minuly rok v prosinci jsem to měla celkem dobrý . Nebyla to žádná hitparáda , ale aspoň ty 2 denně jsem měla . Vím , ze se to nedá takhle hodnotit , ale letos je to fakt katastrofa :/
15. prosince 2019 v 12:34
Praha
A kam jsi si dala inzerat, jen na ty zahranicni? Nebo i normal cesky klasika
15. prosince 2019 v 12:26
Praha
Ano vůbec nic
15. prosince 2019 v 12:17
Největší vydelky
Mít tak 3500 každý den, to by byla paradicka, za tu drinu
15. prosince 2019 v 12:14
Největší vydelky
Jméno už si bohužel nepomatuju, viděla jsem ho ještě pak jednou za méně peněz a pak se už neozval
15. prosince 2019 v 11:39
Praha
Ahoj holky, děla tu někdo v Praze teď ? Vrátila jsem se z tour před 14 dny a hodila jsem si inzeráty na Prahu , ceny mám v pohodě a vůbec nic :/ od pondělí jsem měla 3 klienty a je to úplně mrtvý . Jsem z toho fakt už zoufalá . Vím , ze to bývá v prosinci nic moc .. ale tohle je hodně velký NIC :D
15. prosince 2019 v 05:14
Výdělky
3500 eu za den frajerka teda super
14. prosince 2019 v 22:35
Největší výdělky
Wow
![](/img/smajls/12.gif)
Nejmenoval se náhodou Patrick?
14. prosince 2019 v 21:29
Největší vydelky
Me se povedlo před cca 6lety v helsinkách ňák 3500e, ale přišel mi klient pozdě v noci co mi dal asi 1500e
14. prosince 2019 v 20:54
N. 18:57
To ti nedají. Leda, jak tu bylo řečeno, fakt za full. A to nepočítám, že se ti do toho chce. Irsko, Norsko, Dánsko budeš mít lepší.
14. prosince 2019 v 20:10
Ubytko
Ahoj ja bych vyměnila Irsko ubytka za Norsko...pokud zajíma pošli email...
14. prosince 2019 v 20:09
Prodloužené vlasy
Ahojky určitě ráda,nosím prodloužené vlasy už přes deset let a vyzkoušela jsem všechno. V žádném případě né ringy nikdy . Pokud máš silné zdravé vlasy keratin. Pokud máš jemné vlasy pak tape metoda. Salonu je v Praze mraky..projed si internet a to co Ti bude sedět jdi na konzultaci a vyber si. Určitě neplatí pravidlo drahý salon co má dobrou reklamu je dobrý, spíš naopak. Malé salony se víc snaží...a mají nižší ceny...
14. prosince 2019 v 20:07
ceny holandsko
to si nemyslim. zkus jinou krajinu, treba irsko. holandsko ma nizsi ceny
14. prosince 2019 v 19:17
Ubytka
Holky nechci nekdo vymenit tipy na ubytka? Mohu doporucit ubytka v Norsku vymenou za ubytka Svedsko diky:)) kdyztak email