Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
15. prosince 2019 v 19:50
Nitra
Vraj sa sa dobre zarobit v Nitre,ze je to tam ok.
15. prosince 2019 v 19:48
Slovensko
Prosimte jdi na policii takhle to bylo i v Čechách, ze když šla pracovat sama, tak šla po ni mafie, ale protože se holky nebaly jít na policii tak už ti rusaci odešli a Češi si tohle v dnešní době nedovolí , nebuď blba
15. prosince 2019 v 19:45
Slovensko
A který mesto je teda ok na Slovensku? Nebo je tam uz nebezpečno sama na sebe všude?
15. prosince 2019 v 19:29
Trnava
Když jsi česka, proč máš inzerát ve slovenštine?
15. prosince 2019 v 19:07
Trnava
Preboha preco si si vybrala prave Trnavu?Tam je najvacsia mafia na Slovensku.Dalej Zilina na to pozor vyhrazaju sa rozbitim okien a natieraju dvere asfaltovou tekutinou.V Bratislave som mala kamosku co si chcela otvorit privat.Ani nie druhy den a uz sa jej tam vyhrazala mafia aby privat zavrela.Pozor aj na Bansku Bystricu tiez sa tam jednej kamoske vyhrazal typek ze nech radsej odide z BB.Vsetko su to majitelia nocnych podnikov ktory maju ochranku.
15. prosince 2019 v 18:49
VDV
to bych teda rozhodne neriskovala
15. prosince 2019 v 18:41
van der valk
holky co myslite. kdyz me vyhodili z jednoho, tak me budou mit v databaze anebo se muzu ubytovat v jinym?
15. prosince 2019 v 17:03
Obrana
Jak je to oficiálně nevím, ale několikrát sem strcila peprak do kufru a nikdo nic. Ale kufr co šel do zavazadlovyho prostoru, podle mě u toho co jde s tebou do letadla by to zjistili když kontrolují tekutiny.
15. prosince 2019 v 16:59
Obrana
nevite jak to je s tim peprakem, paralizerem s podobne v letadle? Muze se to vubec prevazet?
15. prosince 2019 v 16:56
Slovensko
Web mají www.ozodyseus.sk takže bych jim urco zkusila napsat, Trnava je od Bratislavy kousek, jiná organizace na Slovensku není, tak ať varují holky.
Skryta kamera podle mě top nebo i maketa kamery, ať maj pocit, ze jsi hlídaná. S Policii - správně by měli byt rádi, ze se to hlásí, ale netuším jak jsou na tom na Slovensku s korupci.
15. prosince 2019 v 16:51
Slovensko
Skryta kamera je dobry napad! Hele lepsi ostuda a policajti nez riskovat zdravi nebo zivot. Takze priste treba paralizer do ruky a rict, ze nepracujes sama a ze sef sleduje na kamere kdo u tebe je. Policie pokud vim apeluje na holky, aby na policii sly, protoze vedi, ze vetsina zlocinu se neohlasuje ze strachu, z nedostatku dukazu atd. Nebo jsou i centra pro pomoc sex workers kde ti poradi co delat:)
15. prosince 2019 v 16:49
SLOVENSKO VAROVANI
Dekuju moc zkusím pohledat...No snad se neukáže znovu nebo nekdo jiny...uz budu s hrůzou pracovat :-(
15. prosince 2019 v 16:48
Slovensko
Nebo se aspoň obrat na organizaci Odyseus, jeden z jejich programu je i o prostituci a mohli by te buď nasměrovat nebo aspoň dat varování na jejich web aby si víc holek dávalo pozor. Drz se a neboj, chápu, ze jsi v šoku, ale hlavní je, ze jsi ziva a zdravá.
![](/img/smajls/20.gif)
15. prosince 2019 v 16:46
SLOVENSKO VAROVANI
anonymní me samozrejme napadlo, u nas to jde ale na Slovensku jsem nenasla zadny odkaz, kde bych to ohlasila
15. prosince 2019 v 16:45
SLOVENSKO VAROVANI
kabelky si nekupuju investuju to do baraku a ditete....i proto jezdit 1x za mesic...no je to psycho...brecela jsem tam ke konci...prvni se s nim hadala slusne, pak uz neslusne a pak uz jsem brečela...proste zmrd...peprak mam v aute. nevim co by ten peprak udelal v takovem malem prostoru a hlavně co pak dal ze? zavolat policajty, dat pro ten hotel je to ostuda...kdyz tam vleti policajti a co pak důkazy ze...nemam zadne...napadla me spis skryta kamera do budoucna
15. prosince 2019 v 16:44
Slovensko
Tak dej anonymni hlaseni. Nebo ugly mugs.. ikdyz nevim jestli to je i na Slovensku. Protoze takhle jsou v ohrozeni dalsi holky a ne kazda vi o tomhle foru
15. prosince 2019 v 16:40
SLOVENSKO VAROVANI
To není jenom tak...jit na policii, ja mam dite, a on mi ještě řekl, ze si me najde i klidně doma, proste vyhrožoval a nikdy nevis co takový debil udala...navic se rika, ze policie je většinou podplacena a s takovýma debilama spolupracuje..skoda ze nemam zadního známého policajta v Sk...to by mi pomohlo...
15. prosince 2019 v 16:40
Slovensko
Holky a pokud slusne vydelavate tak prosim vas misto kabelek jednou investujte do Sebeobrany. Ja delam krav magu druhym rokem. Sice vam to nezaruci ochranu proti skupine chlapu, ale sance vam to urcite da a hlavne vas to nauci reagovat rychle v tehle situacich, pac uprimne v te chvili jsme vsechny v soku a nejsme schopny niceho
15. prosince 2019 v 16:33
Slovensko
Jo ohlas to! Uz jen proto aby to temhle zmrdum neprochazelo!!
15. prosince 2019 v 16:33
SLOVENSKO
Hned ho nahlásit zmrda, prostituce je legální na Slovensku, ale kuplirstvi není, tak ho nahlas