Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
20. prosince 2019 v 15:35
Fake bookingy
Ze začátku sem se taky s nima vztekala, teď už nic. Napisu jestli jde, když neodpoví, tak volám a když nic, tak jde do bloku a čus. Nebudu se zbytečně rozčilovat. Ráno sem se ale neudrželo
Volá mi týpek ze chce na dvě hodiny a přijde za půl. Ok, hodinu sem ho naháněla a furt že tam bude za pár minut, jenže tím že měl zpoždění, tak sem nemohla mít dvě hodiny, protože po něm byl další a toho už sem posunout nemohla. Blbec tvl. Takže když přišel tak sem prvních 10 min byla naštvaná, on se omlouval a furt se mě ptám jestli už lepší
![](/img/smajls/9.gif)
i tak mě nasral debil. Příště taky půjde do bloku po 5 min
20. prosince 2019 v 15:22
Rozhovor
a vy jste slysely nekdy o nekom, kdo by otevrene rekl o svem podniku, ze tam probiha prostituce? Nebavime li se o zemi, kde to legalni je a odvadi se dane.. ten rozhovor byl uplne zbytecny, je jasne, ze ji nerekne na rovinu, jak se veci maji..
20. prosince 2019 v 15:13
rozvohor
Ten rozhovor nechápu... Jak může popírat něco tak zřejmého?
20. prosince 2019 v 15:09
fake booky
Když se držím, tak ho jen bloknu, ale většinou to nezvládnu a ještě ho před bloknutím pošlu do prdele.
![](/img/smajls/8.gif)
20. prosince 2019 v 14:55
.
Me prislo vtipne, jak tam porad dokola zapira, co tam ty holky delaji, kdyz se o tom uz jini lide odtamtud verejene bavili v mediich. Ale jinak mi ho bylo celkem lito. Nenapadlo me, ze by po nem nekdo mohl jit
![](/img/smajls/3.gif)
20. prosince 2019 v 14:39
Klub
Ja pracuji v klubu 10 let. Maly a staly kolektiv holek. Driv to bylo super, je to drazsi klub, provize s piti a striptyzu.... rano se korunky pekne nascitaly... Chodili jen turisti, na cechy to bylo drahy. S holkama jsme si drzely servis ze vse s gumou, bez lizani, bez libani. (To bych v zivote neudelala,ani kourit bez... fujj...)
Ale posledni dva roky to slo pekne haje... ale to slo asi na hodne mistech co tu tal ctu
20. prosince 2019 v 14:11
Club
4 tisíce za pronájem je teda dost.. Obzvlášť v Praze. V zahraničí stojí byt 2 tisíce na den třeba... ale tam ma člověk jistotu. Tady u toho, bála bych se trochu ze se nedá vydělat.. nemá někdo zkušenost??
20. prosince 2019 v 13:50
pro club
nekolikrat jsem se na to tady uz ptala a stejne zadna odpoved. V tom showparku udajne je najem pokoje okolo 4000kc a ceny 2000kc pul hod plus priplatky a jedou hlavne vikendy. co je na tom pravdy ale nevim, a asi se to ani nedozvim
20. prosince 2019 v 13:43
Club
Holky a jaké to je pracovat v clubu? Jako je showpark a jiné.. je to jako na privatu? Nebo ceny lepší a více lidí?
20. prosince 2019 v 13:35
nemecko
holky , jak ted nebudu mit co delat pres vanoce, rada bych si zajela do nemecka vyridit to povoleni pracovni. Staci dojet do Drazdan a udelat to tam? A jak se jmenuje ten urad nebo misto kde se to dela? Diky moc za rady.
20. prosince 2019 v 13:24
showpark
ale on je v pohode ne? nebo taky s nim byl nejaky problem jako s tim andrejem?
20. prosince 2019 v 13:19
showpark
Ano také si myslím že po něm někdo jde. Proto se to tak řeší a snaží se ho obvinit z kuplířství. On vypadá jako by měl strach v tom rozhovoru. Stejně si myslím že se přemístí a znovu po něm někdo půjde a bude to to samé. Asi karma.
20. prosince 2019 v 13:07
showpark
a jdou tam ksefty?
20. prosince 2019 v 13:07
showpark
nebo na nej mozna delaji bububu aby se bal ze mu to muzou zavrit a vycaloval jim balik penez
20. prosince 2019 v 13:03
.
No nechapu proč tak řeší kde si pronajmout nový prostor, místo toho aby si koupili nemovist, kde by mohlo být všem jedno co tam mají za podnik.
20. prosince 2019 v 12:59
rozhovor
zní dost nejistě a koktá... vypadá to že bude se showparkem konec
...
20. prosince 2019 v 12:41
.
20. prosince 2019 v 12:30
pro 12 30
nerekla jsem ze kazdou pritahuje padouch, jasne ze existuje milion duvodu proc se dva rozejdou a zena zustane sama. Do nikoho jsem se nenavezla, asi jsi uplne nepochopila muj text, nebo jsi jedna z tech ktere takoveho chlapa maji doma. A i kdyby jsi s takovym zila, je mi to jedno, kazdy at si dela co chce, pokud to dotycnemu vyhovuje. Takze keep calm and peace. Jen jsem vyjadrila svuj nazor. A nejsem z tech ktere nenavidi muze a vidi v nich jen chodici penezenku.Nebo mozna to ti vadi? Nejsem zahorkla, libi se mi chlapi a v zivote je potrebuji a nestydim se za to. Nevyzdvihuji ani muze ani zeny. Taky jsem potkala kreteny chlapy, klienty, spolupracovniky.. jednou jsem lezela s klientem po sexu v posteli a on povida, moje zena prave rodi moje prvni dite a ty jsi muj darek od kamaradu. Chtelo se mi z neho zvracet. Ale neee vsichni jsou stejni zaletnici, nevernici, nasilnici a nemakacenka. A ne, nejsem Lena.
20. prosince 2019 v 12:23
vztah
Upřímně, nechápu jak může být někdo s chlapem který sám nepracuje a nechává se živit.
20. prosince 2019 v 12:19
12:08
podnikat lahke nie je, ale pokial mas dobry napad a peniaze do zaciatku tak ti nic nebrani zacat. urcite lepsie ako vysukavat alebo ist pracovat do officu. Za skusku nic nedas :)