Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
22. prosince 2019 v 14:56
Pro N.
Já myslela, že ses už poučila s tvojí vesnicí...
22. prosince 2019 v 14:39
Finsko
Ale aj tak vďaka za tip - sorry nejak som sa pozabudla v Tom návale emócií :)
22. prosince 2019 v 14:37
Finsko
Ja neviem či som ja posahana, ale mne príde kilo za noc trasna palka :)))) bez kontextu toho čo zarabas... Proste neviem nejak som celú dobu nachádzala apartmány za 50 eur - niektoré luxusné iné menej, ale proste keď si to vynasobim že za 10 dní dám o 5 kíl viac tak sa mi do toho nejak nechce... To ozaj platíte kilo za apartmán denne? To nie je ani útok ani výsmech, len som proste asi posunutá niekam s nákladmi na minimum...
22. prosince 2019 v 14:27
N.
Turku Sunshine apartments na booking a Tampere tu dával nedávno někdo, tak prolistovat.
22. prosince 2019 v 14:24
Finsko
Vďaka :) no skôr by sa mi momentálne hodil kontakt na Helsinki Turku a Tampere, kebyže tu niekto má. :)
22. prosince 2019 v 14:02
Pro finsko od Tess
Ahoj,dekujeme za kontakt:)) ja muzu prichodit Vantaa galaxy apartments:) byla jsem a v pphode,davam prednost delsim terminum takze jsem byla 10 dnu a cajk:))
22. prosince 2019 v 12:13
darek 3
dostala jsem boty, stribrny nahrdelnik, sice nosim zlute zlato, ale i tak mi udelal radost, a jinak cokoladky a penize extra
22. prosince 2019 v 11:41
Dárek 2
Ja dostala tak maximálně kapavku
![](/img/smajls/5.gif)
v živote mi nikdo nic nedal a to se můžu přetrhnout pro ně
22. prosince 2019 v 11:31
Darek
Ano ted Naposled u me predvanocni tour, jsem dostala vetsinou to byla cokoska,ale jeden stalak mi koupil letenku do Parize. Verim ,ze nejake holky dostavaji treba LV kabelky ,ale I Tak me to potesilo :)
21. prosince 2019 v 22:27
Privátek Václavak
Ahoj,holky víte něco o tomhle privátu? Jak to tam funguje,jaké je vedení,jaká je klientela(chodí tam cizinci,nebo Češi) a dá se tam vydělat? Děkuji Šárka
21. prosince 2019 v 22:20
Darek
Dostaly jste nektera od klienta darek?
Hezke svatky holky!
21. prosince 2019 v 22:09
Pro question
Ve které zemi ?
21. prosince 2019 v 21:23
Finsko
Pridávam vám kontakt na apartmán v rovaniemi - byť v úplnom centre nájom 60eur za deň, majiteľ vie - ja som bola trošku stastko lebo sa mi ozval sám či nehľadám byť. Nie je tu telka internet, ale tak ten tu je za 25eur mesačne neobmedzené volanie sms a internet, takže to asi rolu nezohrava - píšem len pre úplne info.
+358 44 9887455
Pekne sviatky baby
21. prosince 2019 v 21:19
question
baby prosím kde inzerujete ako spoločníčky? :)
21. prosince 2019 v 18:24
Sex
U nej stojí reklama minimálně 30 tisíc pro privaty no já taky něco o něm slyšela
21. prosince 2019 v 17:58
...
Tak Lenu chtěl nechat zmlátit za to, že zveřejnila nějaké bahno na nějaké priváty. (Jeho KLIENTY) A jinak vím, že si dost hlídá kdo u něj inzeruje, osobně volá a připomíná platby atd. Je to hodně divná osoba.
21. prosince 2019 v 17:52
Sex
A Andrej jim vyhrožuje čím jako
21. prosince 2019 v 17:42
...
No zřejmě jsi nepochopila, že ten člověk nebrání holky, ale svůj bysnys. Je to pasák, akorát trochu větší ryba, než nějaký chudinka, co má dvě-tři holky na ulici.
A Andrej je psychopat, který vyhrožuje holkám, takže adorovat ho, jak jim to v rozhovoru natřel, je z pozice prostitutky taky dost hloupý.
21. prosince 2019 v 17:37
rozhovory
Jinak já si myslím,že oba rozhovory co jste tu poslaly linky. Tak to Ti borci v televizi zvladly na jedničku a tleskám. A že se jeden potil , je uplně normální. Spousta z Vás by tam nebyla schopná vymáčknout ani slovo. Ja si myslím,že to je borec , takhle holky bránit, mluvit o nich jako o umělkyních atd. A ten druhý taky jim to nandal. Takže za mě paráda. Jen takových videí víc, je to docela sranda ....
![](/img/smajls/9.gif)
21. prosince 2019 v 17:34
Liposukce
Ahojky máte někdo naké dobré zkušenosti s klinikou, doktorem, doktorkou co jsou opravdu výborní na liposukci. Dnes je toho na internetu hodně, ale moc nevěřím,že dobrého. Ráda bych jestli má tady někdo zkušenost osobní a vyborné výsledky s někým a mohl by napsat kontakt....děkuji moc