Svet-Stranek.cz
Dokud dýchám, doufám.
Jak se žije společnici?

Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.

Kdo přispěje?

Nebo mi napíše na: spolecniceslunecnice@email.cz
jméno / nick
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161
otevřít smajllíky
odeslat
29. ledna 2020 v 18:35
Přesně tak
Ano lépe to nejde napsat, nic si z toho nedělej, mě je taky přes 30 hodně a oči jsem otevřela pozdě, po hodně držkopádech. Co skoro v důchodu, každá ženská je pěkná, když se udržuje, dieta, cvičení, dojdeš si na botox, laser, prodloužené vlasy, plastická chirurgie dokáže zázraky a i když je Ti třeba 40 nebo 50 pořád můžeš začít znova, pořád můžeš dělat hezké peníze, né každý chce mladé holky, já si vydělavám vic ted, než když jsem byla mladá. Zas ten názor z Cech,že co je starší , je špatné . Naopak máš životní moudrost, zralost, nadhled, nic Tě nepoloží, nebo jen málo věcí, takže když si to srovnáš v hlavě pořád můžeš vytěžit dost. Možná to nebude barák a luxusní auto. Ale bude to hezké auto a hezky podnájem a nadstandartní život. i to je hezké a to je fajn. Takže i starší ročníky hlavu vzhůru okolo mě nikdy tak neběhaly chlapy v soukromém životě jak ted v pozdním věku. Není nic krásnějšího než opravdová zralá žena. Takže pohoda se podívej na Daru Rolins, Simonu Krainovou, Ted tu Seredovou, je jim přes 40 dávno a jsou to nádherné baby....i v 50 můžeš být baba a užívat si....
29. ledna 2020 v 18:17
Ser na chlapy 17:08
Místo toho, abyste békaly nad tím, že skončíte samy a opuštěné, si řeknete, ze nikdo není tak dobrý, aby si vás zasloužil.
Nezahazujte se zbytečně s málem, chtějte pro sebe jen to nejlepší. Jako vypočítáve mrchy vás žádný chlap nepolozi na lopatky. Pokud mu však sverite své srdce, je to on, kdo vad má v hrsti a může s vámi zametat, manipulovat.

Chlapy navíc sere, že dneska jsou holky samostatne, že je nepotřebuji a tím pádem dostává na frak jejich jesitne ego,ktere neunese, že chlap je v dnešní době zbytečnej a některým ženám i na obtíž.
S tím ruku v ruce jde i jejich neschopnost zabezpečit sebe (natož rodinu). Ženská se umí mnohdy zabezpečit lépe než deset chlapů dohromady, na sex je lepší vibrátor, který vás ničím nenakazi a opravdovou lasku lze očekávat jen od zvířete, které se nás vždy těší a za kus mlsu vás bude milovat do konce života (narozdil od chlapa, který vám dá sbohem ve chvíli, kdy přestanete šukat nebo vařit).
29. ledna 2020 v 18:10
Pro 17.57
No já na to bohužel přišla už skoro v důchodu. Pro ženskou. Začínám znovu. Bez dětí iluzí.
29. ledna 2020 v 17:57
Čas je ta nejdražší komodita, kterou někomu můžete dát. Mladé nebudeme napořád a díky tomu si muzeme vydělat na život, po kterém většina lidí jen sní.
O to víc nechápu, jak někdo může ztracet čas po boku debila, který ti není nijak přínosný a jenom bere (sex, servis) a ty pak na konci vztahu končíš se zlomeným srdcem a slzami v očích, zatímco chlap je vysmatej, protože klátí další kost, kterou sbalil na pár keců.
Kdybych já měla počítat, kolik chlapů si mě už chtělo vzít A kdyby dodrželi, co měli, byla bych dnes miliardář Muži jsou zdatní řečnici, umí vytvořit neopakovatelnou atmosféru i iluzi, že on "je opravdu jinej", on by nic takového neudělal, on by mě nikdy nenechal. A emočně vyprahlé ženské, které touzi po hezkém slovu, rády podlehnou. Vím, že se to nečte lehce, bohužel to tak je. Chlapi jsou svině lačnící po levnem zasunu. Pokud z vás uciti peníze, už se vás nepustí. Nabulikuji vám vše od cesty kolem světa až po výlet na Mars, hlavne když z vás něco kapne.
Nevěřím na čisté city z mužovy strany. Staci mu říct, že sex az po svatbě a každý bere nohy na ramena. Cukani v koulich je hnedle přesnější, láska nelaska
29. ledna 2020 v 17:51
Rty
Holky nemám zas až tak úzké rty přesto bych ráda trochu zvětšení. Kolik tak přibližně to stojí?
29. ledna 2020 v 17:50
Přesně tak
jenže česká společnost Tě neustále ubíjí za to když si originál a vybočuješ z řady, za to může výchova a politika, oni chtějí ovečky, protože ty přece chodí do práce za minimální platy, a chtějí zdefastované ženy, protože ta bude držet hubu a prát a uklízet a roztahovat nohy a nazpět nedostane nic a to je prý v pořádku, oni to tam tak chtějí a když se tomu postavíš tak Ti to tam ty lidi daj sežrat, přála bych aby se tam ty lidi fakt sežraly a úplně to tam spadlo, protože pak by si konečně ty lidi uvědomili jak strašně v prdeli to tam je a že ten systém a výchova a vše je špatně...ale to politici a čeští muži nikdy nedovolí, dokud se české ženy konečně nepostaví a nahlas nezačnou říkat jak to je a prostě těm chlapům dávat hranice a regulérně je posílat do prdele....
29. ledna 2020 v 17:47
Přesně tak
Kdyby se tam holky konečně těm chlapům postavily ukazaly co a jak , tak by se naučili chovat jinak, tam to ovladají můži a přesně krásně si tam ty ženy ochočily a lépe jsi to napsat nemohla, jsou to tam fakt mega zmrdečci a mohla bych o tom napsat mnoho knih a vydat celovečerní film...
29. ledna 2020 v 17:44
příspěvek
a tahle to přesně pak dopadá také, takže není nad to si peníze vydělat sama...
29. ledna 2020 v 17:41
Mládí už nikdy nezískáte, tak z toho koukejte vytriskat maximum a neztrácejte nejlepší roky svého života otročením curakovi, kterému za pár frází o lásce roztahnete nohy. Jsou tu chlapi, kteří za to rádi zaplatí, tak proč to dělat zadarmo, dokud je poptávka.
Můžete být samostatné, mít vlastní byt, auto, cestovat po světe a Chlapa dát až na poslední místo jako bonus k pobavení (samozřejmě chlapa zajisteneho, ne pijavici,ktera hledá dojnou krávu).
Bohužel česká společnost ještě nabádá holky k tomu, aby nevybocovaly z davu, držely hubu a staly u plotny. Díky tomu mají obecně Češky tak malé sebevedomi, že radši mlčí a dělají pro chlapa cokoliv, protoze mají strach ze samoty, ačkoliv v hloubi duše nejsou šťastné a radši tiše trpi.
Přitom odpoutat se od chlapu, nevěřit jim a žít si po svém, nebát se samoty, to je ten největší lék na sebevědomi. Víte, že jste si všechno vybudovaly samy a nikoho k tomu nepotřebujete.
29. ledna 2020 v 17:36
kde bydlím
omlouvám se ,ale určitě na tomto foru nebudu uvádět kde žiju, důvody jsou dva, za prvé si chráním soukromí a jsem ráda,že lidí z naší repbuliky je tu minimum, za druhé na tomto foru nejsou jen hodní lidé jak všichni víme a nepotřebuji aby mi pak někdo dělal problémy atd . a nebo aby se sem všichni hrnuly...krásná na žití je Ibiza, Malorca, Recko, Spanělsko a dnes jsou tam nemovitosti levnější než u nás doma, je težké poradit kde protože každý má rád něco jiného, někdo teplo, někdo sníh a zimu, krásná je i Scandinavie v pohodě lidi, ticho, klid, sice zima ale krásná příroda a fajn lidi, holky co jezdí finsko mohou potvrdit, prostě záleží...
29. ledna 2020 v 17:32
Přesně tak
ted jsem si četla krásný citát od jednoho známého zahraničního herce, chlapy zajímá to co vidí a koukají se na vzhled, ženu zajímá to co slyší, co jí kdo řiká, proto chlapy lžou a ženy používájí make up....a napsal to chlap....
29. ledna 2020 v 17:28
Dneska se chlap zkrátka nevyplatí. Jako slapka se mám daleko lépe než když jsem byla ve vztahu (který stejně dřív nebo později zkrachuje, takže začínáš od nuly s tím, že jsi ztratila spoustu času místo toho, abys něco udělala pro svou budoucnost). Vztah potažmo chlap zadarmo je cesta do pekel.
Chápu, že je těžké odolat těm žvástům o lásce, když člověk už nic hezkého léta neslysel, ale věřte, že to jsou jen bachorky, jak vás dostat do postele a užívat si servisu.
Nedávejte se tak lacino a nenechte se utáhnout na vařené nudli. Naopak buďte to vy, kdo má chlapy na haku a bez kterých se obejdete. Chlapi mají talent na to, aby vytvořili tu iluzi lásky tak, že tomu uvěří i otrla ženská oslehana životem. Jsou to jen zdatní herci, I když se tomu nechce věřit. Žena dokáže předstírat orgasmus, muži klidně celý vztah
Vztah z vás jen vysava energii a hlavně tím člověk ztratí to nejdůležitější, co už zpátky nikdy neziska - čas. Ten si nechte hezky zaplatit, nebuďte hloupé
29. ledna 2020 v 17:27
Kde bydlet?
Holky a kde teda bydlite, kdyz pisete u "more"? Italie, Spanelsko, Recko....? Nejake ostrovy...? Doporucte prosim neco hezkyho pro inspiraci:) Dekuji.
29. ledna 2020 v 17:09
kontakt výplně rtů
viky.w@post.cz , děkuji moc
29. ledna 2020 v 17:08
kde bydlím
taky mi to tady pomáhá, protože my všechny máme tendence , se nechat oblbnout a pak to dopádá blbě, je fajn se tady utvrdit v tom jaká je reality a nakopnout se, že můžeš mít fajn život a že každý si nabil hubu,že se to prostě stává, že důležité je se poučit a jíd dál, vše přebolí a vše bude dobre...
29. ledna 2020 v 17:04
kde bydlím
To jsi udělala dobře, novou obět nevaruj, stejně by Ti neveřila, každý si tu pusu musí nabít sám, až když je ti přes 30 a více naučíš se poslouchat názory druhých atd. Ja bydlím u moře, každý den se dívám na moře když vstávám a usinám. Je tu klid pohoda. Taky to má své nedostatky jako všude, ale prostě v zahraničí a hlavně kdekoliv u moře jsou lidi v klidu a bez stresu. A sluníčko léčí. Sama si musíš najít kde Ti bude fajn, cestuj tam kam Tě to táhne a sama až budeš někde a řekneš jé tady bych chtěla žít,tak to bude to místo. Mrzí mě ,že u nás doma je to takhle špatné stejně jako Rusko, Rumunsko, Slovensko atd. to jsou všechny země , kde holky musí dělat tohle aby se měly dobře. I u nás doma je fajn, jen musíš najít odvahu i klidně změnit číslo telefonní, všechny ustřihnout co Ti nevyhovují a začít si budovat nový život, kde budou třeba jen dva lidi, ale budou stát za to, a radši sama, než s lidma co Tě jen využívají a táhnou dolu. Chce to hodně číst osobní rozvoj, chodit na přednášky, cestovat a nebát se, strach je nejvetší nepřítel. Všechno je možné, všechno jde. A život a vztahy jsou lekce abychom se naučily mít rádi, ted jsem četla tohle. Posílám link, takhle to má vypadat, všechny modelky co žijí v zahraničí, mají manžely bohaté borce, mají se jak princezny, a i když se rozvedly, tak se mají jak prasat v živitě protože jim ten frajer platí drahé alimenty...to bych přála každé znás. A i když ten fajn chlap nepřijde, tak at nám jde práce a máme super vztahy a jsme zdravé.
29. ledna 2020 v 16:15
13:46
Holky a kde bydlíte, já jsem ještě mladá a i hezká ale tady je to fakt ztráta času, velmi nízký standart mají i ženy ..
29. ledna 2020 v 15:49
Díky
A co myslíte, mám jeho novou oběť varovat? Tohle bych opravdu nikomu nepřála...
29. ledna 2020 v 14:31
Díky
Díky holky, vždycky mi pomůžete se vrátit nohoma zpátky na zem. Jen pro zajímavost, v jakých zemích žijete? Nebo jak jste si vybraly, kam přesně se přestěhovat? Znám spoustu krásných míst, ale potřebuji nějakou inspiraci
29. ledna 2020 v 14:18
Výplně
Znám v Praze, chodím k ní pravidelně. Můžu poslat kontakt na email. Lepší 2 dny po tom nepracovat, budes mít natekle rty.
<< na začátek | < předchozí   | ... 2784 | 2785 | 2786 | 2787 | 2788 | 2789 | 2790 | 2791 | ... |   další > | na konec >>