Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
30. ledna 2020 v 08:58
Přesně tak
wow to je těžké čtení po ránu, no přesně pán tady nemá co dělat i když to myslel asi dobře a bude jeden z mála co je ještě ten slušný a blahopřeji k dlouhému vztahu to je super a dnes vzácné. Ale pokud by to bylo tak úžasné, tak nebude tady na tom foru, protože když si štastný ve vztahu ,tak Ti to zabere celý čas, a nemáš čas pak někde surfovat. Ano ráda bych také měla jiný názor, bohužel po mých zkušenostech a jak se tady utvrzuji co čtu, tak to tak není a nebude. Jediné co mě teší a vím a zažívám dnes a denně je,že karma pracuje , tudíž borec co se choval jak prase , vetšinou na prahu padesátky končí sám, naká mladá holky ho obere, přijde bernák a jiné instituce a třeba skončí i ve věžení. Což je nedávný případ mé známe, kdy jí manžel dělal peklo , přišla o vše, sama s 2 dětam, neplatil alimenty, prostě mega sráč. Samozdřejmě klatil mladší ročníky no a po pár letech konečně přišla paní Karma, jí miluji a pán je ve vězení. Všem opakuji všem se to vratí. V podobě infarktu, nemocí kdy ochrnou a tak, takže jestli se hoky trápíte a říkáte kdy se to těm borcům vrátí , počkejte pár let a uvidíte. Znám těch příběhů milion. Karma funguje na každého. Jinak co znám chlapy v naší republice v podstatě po pár letech jsou neštastní, prázdní, zdefastovaný ve vnitř, i když to nedávají najevo. Jenže problém je v tom,že se nic nenaučili, oni nevidí ty chyby, osobní rozvoj nula a pořád dokola jedou tu samou. Kdyby se udělal někde otevřený rozhovor o tom jak se cití české ženy co si tam procházi, tak by ty zmrdi asi čuměli a možná snad by se chytli za rypák a začali na sobě pracovat. Když to píšu, tak je mi na zvracení, protože sama jsem si s chlapa u nás zažila hrozné věci . Takže je dobré co tu slečna píše , protože tím tady zachranuje spoustu životů a otevírá oči právě dívkám,ženám které se nacházi v těžké situaci , jak z ní ven a jaký je život.
30. ledna 2020 v 08:50
Odpověd pro muže, který je we ženou 30let
Nejednou se mi v civilu stalo, že mě chlapi uhaneli, tvrdili, že jsem láska jejich života a druhý den už mě ani nepozdravili na ulici (příčina neznámá) a poté, co jsme skončili v posteli, jsem ze dne na den pro mě přestala existovat. Já bych na tohle žaludek nemela.
Další ex me v době zasnoubeni a těhotnou nechal (opět ze dne na den), když se vrátil ke svoji ex, zatímco já musela zpátky do bordelu. Další osud dítěte bu byl (ze dne na den) lhostejný.
Když pak v práci potkávám muže, kteří i přede mnou telefonuji s manželkami a mezi naším sexem jen tak dodání, že se zdrželi v práci, začne žena vidět muže úplně jinýma očima než doposud. Žena si těžko o poledni pauze půjde zaplatit muže, aby si zašpasovala. Pro muže běžna věc. A to se ještě i jako ženatí (!) nestydí zeptat na sex bez kondomu, což je už vůbec zarážející. Že nakazí manželku, která se o něj celej život stará pro pár minut potěšení? Žádný problém. Přijde mi, že muži snad ani nemají svědomí.
Není divu, že je mi z nich na zvracení a žádný zadarmo na mě ani nesahne. To mi nikdo nikdy nevymluvi.
30. ledna 2020 v 08:47
Fotky
Ahoj dievčatá, vedeli by ste mi poradiť dobrého fotografa na pracovné fotky? Vždy som pracovala len na selfíčka, ale chcela by som zarboiť trochu viac a myslím, že mi v tom môžu pomôcť práve lepšie fotky. Určite aby boli reálne, nie aby som na nich vyzerala ako niekto iný. Poradíte?
30. ledna 2020 v 08:43
7:56
20-40 mužov týždenne? 😳😳😳😳😳 to ako zvladas psychicky?
30. ledna 2020 v 08:32
Ohanite se emancipaci, ale ji kolem sebe nevidím.
Hezky je to vidět třeba ve Výměně manželek, kde je žena za spindiru, pokud neuklizi a linou ves když nevari, zatímco muž často dohlíží mezi dverma. Přitom v době emancipace nevidím důvod, proč by domácí práce nemohl zastat muž, pokud je rovněž doma a má obě ruce a nohy. To si pak to kafe na rande ráda zaplatím.
Ovšem jakmile chlap uvidí (uciti), že po rande nebude následovat levný zasun, obvykle se stáhne a pokud k němu dojde, stáhne se též. Pritom je schopen do ženy hučet celé týdny, měsíce i roky, jak bez ní nedokáže žít a ve chvíli, kdy najde mladší a atraktivnější náhradu, je rázem po lásce.
To, že žena mu věnovala nejlepší roky svého života a skakala kolem něho, je mu u prdele.
Největší hazard paradoxně hrozí, pokud je žena těhotná a chlap ji může nechat kdykoliv, kdy ho nejvíc potrebuje, navíc často bez příjmu a alimentů se nedomuze. Zatímco chlap vesele obskakuje další ženský a následky jej nezajímaji, doplatí na to vždy ženy.
Zena v téhle době nemůže u chlapa najít žádnou oporu, naopak chlap často bere nohy na ramena při prvním problému.
To je potom opravdu lepší zůstat sama, bez falešné lasky, kdy žena neví dne ani hodiny, kdy ji muž odkopne, může se sama zajistit a hlavně nespolehat na druhého,ktery v ní navíc stejně vidí jen jako služku a dočasný zasun. Mizerné zázemí, nulové finanční zajištění i hulvatske chování dnešních muzu mě udivuje, že s nimi jeste nějaká žena ztrácí čas (zadarmo)
30. ledna 2020 v 07:56
To je určitě chvályhodné, ale zaráží mě, že i když spolu máte dokonalý vztah, ocitl jste se na stranách pro prostitutky, což by zamilovaného chlapa do své zenusky asi moc nenapadlo hledat něco o společnícich, takže to asi nebude tak dokonale, jak tvrdite a protirecite si.
Tim se přesouvám k druhému bodu, že pokud jste se ženou 30 let a mou postel prošlo tisíce mužů, mám pravděpodobně daleko větší vzorek pro srovnani chování žen vs mužů. Vy máte jednu ženu 30 let, já průměrně 20-40 mužů týdne již léta a to od podnikatelů a byzmenu až po dělníky, takže se nelze ani vymlouvat, že hodnotím jen stejný typ mužů.
O soukromem životě, kde se muzi častokrát chovají hůř než když mi platí za sex, nemluvě. Měla jsem tu čest poznat hodne muze, na které mám krásně vzpomínky. To nic nemění na faktu, že 80-90% mužů jsou hovada, kteří ženu vidí jen jako sexuální objekt pro uspokojení svých potřeb (mimo byznys).
Jsem vyvrhel společnosti už jen proto, že nevarim, nechci děti a dělám sex s mnoha muži - jsem děvka. Muž se stejným počtem partnerek je borec.
Dnešní 'gentleman' nezaplatí za ženu ani kafe, pokud nemá jistotu, že mu ho dobře nevykourim

V domácnosti chce po mě polovinu nájmu, ale domaci práce stále ještě leží na bedrech ženy, stejně jako starost o dítě, zatímco typicky český muž jde k televizi,kde si dá pivo.
Po 20 letech manželství je to většinou žena, kterou muž nechal kvůli mladší a ona začíná na stará kolena od nuly,mnohdy s dluhy a dětmi na krku.
Takže za mě se v dnešní době absolutně vztah s mužem (natož Čechem) rozhodně nevyplatí. Vydelavat neumí, chybí mu zázemí, neumí se chovat k ženám a bez míry modelek nejsi ani hodna s ním jít do kina, které si musíš ve finále cálovat sama.
30. ledna 2020 v 06:20
CallgirlsBrussels
30. ledna 2020 v 00:14
00.01
Jo nechala, několik měsíců, než mi došla trpělivost. Dneska už je to samozřejmě jinak, byla bych s ním hotová nez by zavřel pusu. Vše je vývoj. I tak byl v šoku, když se dozvěděl,že konec ;))
30. ledna 2020 v 00:11
Vztah s klientem
A jeste dodatek, je nemam problem s muzi jako takovými, mam treba ráda své klienty a vazim si jich, protoze se mnou jednají na rovinu, nezkousi laciné manipulace, ten obchodní vztah je ferovy, vyrovnaný , oba dávají ale i dostávají, je tam rovnováha.
S čím mám problém, a co tu několik posledních prispevku resime, jsou muži, kteří se pod vyznáními lásky a dalšími manipulacemi snaží ženy oblbnout a ziskat do postele, případně ji chtějí do postele a aby se ona starala , což nazývají tzv. vztah. Pak se s Vámi rozejdou, protože např. jak řekl můj ex, nositel málo podvazky

všeobecné si myslím, že dnešní společnost, muži i ženy, nechtějí dělat žádné velké kompromisy, vzájemné se totiž nepotřebují, proto ty vztahy vypadají tak jak vypadají. Než tedy budovat cosi povrchniho a pokrytecky to nazývat vztah, rozpustit to při prvním problemu, tak radši budu trávit čas sama a pracovat na sobě.
30. ledna 2020 v 00:01
Vztah s klientem
Zajímavý postřeh.. a souhlasím, že věci nejsou tak černobílé, jak na tomtu fóru, ale baví se tu skupina zen o svých víceméně identických zkušenostech s muži, tedy to působí velmi tendenčně, ale samozřejmě existuji kvalitní muži i ženy, stejně tak nekvalitní, to tu ale nerozebirame.
Hrozně ráda slyším, že existují také hezke čisté vztahy a partneři si sebe váží, u nás v rodině je to třeba babička s dedou po 50 letech manželství si nezapomenou dát pusu na dobrou noc, jsou si oporou atd
Ale zpátky do reality , opravdu si nemyslim, že bych žila v nějaké sociální bublině, potkávám spoustu nových lidí každý mesic z celého světa, a máme velmi otevrene rozhovory. Tím že jsem s mužem jako placená společnost, tak se mi nezdraha říct své opravdové názory, nemusí přede mnou být politický korektní. A zkušenost je bohužel víceméně stejná, většina mužů je se ženou, protože je to pohodlne, mají veškerý servis a v neposlední řadě sex. Žena jako taková je příliš nezajímá, málokdy jsou za tím vztahem nějaké hlubší hodnoty, obvykle se jedná o praktičnost. To samé vidím bohužel mezi svými známými mimo sex byznys. Tu samou zkušenost mám ze svého života, proto mám tento "zjednodušený " náhled na vztahy, jak jsem psala níže.
Vztah s klientem
Zajímavý postřeh.. a souhlasím, že věci nejsou tak černobílé, jak na tomtu fóru, ale baví se tu skupina zen o svých víceméně identických zkušenostech s muži, tedy to působí velmi tendenčně, ale samozřejmě existuji kvalitní muži i ženy, stejně tak nekvalitní, to tu ale nerozebirame.
Hrozně ráda slyším, že existují také hezke čisté vztahy a partneři si sebe váží, u nás v rodině je to třeba babička s dedou po 50 letech manželství si nezapomenou dát pusu na dobrou noc, jsou si oporou atd
Ale zpátky do reality , opravdu si nemyslim, že bych žila v nějaké sociální bublině, potkávám spoustu nových lidí každý mesic z celého světa, a máme velmi otevrene rozhovory. Tím že jsem s mužem jako placená společnost, tak se mi nezdraha říct své opravdové názory, nemusí přede mnou být politický korektní. A zkušenost je bohužel víceméně stejná, většina mužů je se ženou, protože je to pohodlne, mají veškerý servis a v neposlední řadě sex. Žena jako taková je příliš nezajímá, málokdy jsou za tím vztahem nějaké hlubší hodnoty, obvykle se jedná o praktičnost. To samé vidím bohužel mezi svými známými mimo sex byznys. Tu samou zkušenost mám ze svého života, proto mám tento "zjednodušený " náhled na vztahy, jak jsem psala níže.
23:06
No tvl me chlap někdy říct nebo opakovat ze nejsem dost hezká, nejsem dost dobra,tlustá a nevim co tak si to za rámeček nedá. Tak bych se do nej pustila a v ŽIVOTĚ by me už nevidel. To sis takové kecy nechala líbit?!!!!!
Vztah s klientem
29. ledna 2020 v 23:54
Odbočím od chlapu
Pro 23.37
Toto fórum ještě považuji za rozumné a slušné. Běžte si počíst Norníka. Rovnice vyjadřování se o druhém pohlaví zde a na Norníku je diametrálně rozdílné. V neprospěch chlapů na Norniku. Hezký večer
29. ledna 2020 v 23:41
Odbočím od chlapu
Mě nedávno jeden 60lety neupravený nehezky chlap - mezi dveřmi: kolik ti je....? Já na něj: no určitě jsem mladší než ty. A vykopla jsem ho.Ja na ne někdy nemám fakt náladu.
29. ledna 2020 v 23:38
Vztah s klientem
pokračování:
..doporučuji vám vytáhnout někdy paty ze svých sociálních bublin. Je to obohacující, mám pocit že spousta lidí zde má velmi zjednodušený pohled na život. Já se ještě za studují při nemocničních praxích naučil nejvíce od starých a umírajících lidí. Víte co vám řeknou, když se zeptáte čeho ve svém životě nejvíc litují? Zkuste to.
Teď už jsem sám skoro v důchodovém věku a pro rejapvé - jsem 30 let ženatý s jednou ženou, kterou nade vše miluji, je mým sluncem, pro které bych udělal první poslední a zároveň vím, že ona pro mě též.
29. ledna 2020 v 23:37
Vztah s klientem
Na úvod - jsem chlap, především ale člověk. A tohle se vůbec nečte hezky. Úplně to samé, co je zde psáno, bych mohl napsat také. Pouze prohodit slova chlap/ženská, přihodit něco k dobru a s pocitem zadostiučinění, jak jsem vám to nandal, jít v klidu spát. To ale neudělám. Za prvé podobných příběhů "z opačné strany" existuje ve vašem okolí bezpochyby spousta (stačí je jen vnímat a nemít asymetricky nastavený filtr), takže by to byla zbytečná práce. Za druhé raději příkopy zahrabávám, než je prohlubuji.
Myslím že základní problém je právě to rozdělení na "my" a "oni". Rozdílů mezi pohlavími existuje mnohem méně, než se může zdát. Zejména budeme-li se bavit o duši a nikoliv o tělesných odlišnostech. Jsme všichni úplně stejné lidské bytosti. Lidé nejsou perfektní. Umějí nenávidět, vydírat, podvádět, parazitovat a využívat druhého. Umějí ale i milovat a mít v životě mnohem vyšší hodnoty než peníze a sex. Drobné rozdíly i tak existují. Největším rozdílem mezi mužem a ženou, bráno z populačního pohledu, je statistické rozložení míry duševních dispozic. Zatímco u mužů je rozložení široké a nalezneme zde více extrémů (například existuje více mužů hlupáků a mužů geniálních, než hloupých a geniálních žen), u žen je o něco užší. Vezmeme-li však průměrného muže a průměrnou ženu, nebude mezi nimi skoro žádný rozdíl. Bohužel to mohou být právě ty extrémy, byť jich je relativně velmi málo (pod 2% populace), které jsou nejviditelnější a dělají nám negativní "reklamu". Ergo jsou věznice plné hlavně mužů (chvost mužské gaussovy křivky s extrémně vysokou mírou agrese v kmbinaci s nízkou inteligencí), byť průměrný muž i průměrná žena disponují stejnou mírou agrese i inteligence. To samé vedoucí pozice a politika (kombinace extrémní agrese s vysokou inteligencí).
Rozhodující je nakonec žebříček hodnot. Děvky a děvkaři se, zdá-se přitahují a tak je to nakonec nejspíš správně.
No nic, nevím proč mě google zavál zrovna na tohle bohem zapomenuté místo, končím. Doporučuji v
29. ledna 2020 v 23:13
Pro 23:06
To jsi napsala přesně s těmi mindráky. Úplně stejně to je u klientů. Ti zanedbaní, nechutní a nevychovaní, kteří chtějí nejlépe quick se slevou mají vždy ty největší nároky a nic jim není dost dobré.
29. ledna 2020 v 23:07
Vztah s klientem 22.50
*svoje mindraky mělo byt

29. ledna 2020 v 23:06
Vztah s klientem 22.50
Haha no , taky jsem kdysi zažila, měla jsem milence , který sice byl hodně bohatý, ale utracel za mě fakt jen drobný a to ještě občas, čekal že budu vždy k dispozici tak jak se to jemu hodí, scházet se samozřejmě u mě doma , a ještě měl drzost mi furt opakovat, jak nejsem dost hezká, jsem tlusta atd. Neuměl se vůbec chovat, v restauraci jsem se za něj styděla, tlustej a smradlavej ale furt naky komentáře na mě. Pak jsem měla narozeniny a neobtěžoval se ani mi popřát, natož koupit aspoň blbou kytku. No tak šel, měla jsem to tenkrát udělat už při jeho prvním komentáři, že nejsem dost dobrá. Pro představu já tenkrát byla asi 23leta 50kg, na tour jsem vydělávala ranec peněz , tedy do naky seredy jsem měla fakt daleko. Skoro bych řekla že je pravidlo že čím min chlap nabízí tím větší má nároky a ještě potřebu si na ženský léčit svoje minerály