Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
12. února 2020 v 15:33
Irsko
Jak vám to jede v Irsku holky teď?
12. února 2020 v 15:04
Prace
Lovim klienty na netu a už davno to nedavam, nesnáším to, neustále vypisování nesmyslu a tak. chci nekam přijít par dni v tydnu a mít jistou praci. Zároveň nechci klasicky privat pro české socky. Co navrhujete? Zahraničí ne.
12. února 2020 v 13:07
Holandsko
Hladam kamaratku na tour do Holandska.Som uplne normalna cestna baba a dievcatam na tour nepodrážam.Ak mas zaujem napis na
email:tour2018@azet.sk.
12. února 2020 v 12:49
Rusky
Ale malo. Ve Francii je jich mraky, hlavne v Cannes.
12. února 2020 v 12:45
Fin Vaasa
Holky jezdite/jezdila jste nektera ke Kimovi na apartmany? Ma je jeste? Na bookingu ani na airbnb je nevidim:/
12. února 2020 v 12:38
Rusky
No ony jsou ve Finsku, sem tam se nějaká na stránkách objeví.. ale co mi říkali klienti tak je nemají rádi, prý hodně rády o.ebavaji servis a neumí se ke klientům chovat. Obvykle když je na stránkách nějaka Ruska, získává dost rychle špatné revicka a příště už se tam neobjeví.. takže asi tak.
12. února 2020 v 12:28
Kamaradka
Ahojky:) najdu tu nekoho normalniho na pokecat a vzajemnou podporu v teto praci?:) Jezdim na tour sama a nekdy je to otrava:)). Sama si dost hlidam soukromi, protoze jsem se uz v teto branzi spalila, takze klidne jen nekdo na psani :)) diky.
12. února 2020 v 12:19
pro 12.09
Hlavně nechápu ty mladé holky. Už mají ten bonus (jak kdy a jak pro koho.. ale beru to z fyz.pohledu)a TÍM je vek. Jak může mladá hezká holka dělat že svého těla popelnici. To nechápu. Zkazily si to holky samy ale to tu již bylo probíráno nesčetněkrát. Bohužel.
12. února 2020 v 12:09
Pro 12:00
Naprostý souhlas. Dělám tuhle praci 13 let a penis bez ochrany jsem v puse nikdy neměla.
A nikdy mít nebudu. Přijde mi to nechutné i v soukromí, natož u cizích...
Naštéstí jsem se vždy chytala i bez nadstandartních služeb.
Jsou hranice, za které bych nešla.
12. února 2020 v 12:02
Poslala
A jak píšou holky...Začal by mi říkat že chodí s levnejsima ruskama a ty jsi drahá a už by jel....Ve slušnosti ale usekla bych konverzací s ním..Nesnáším tohle na chlapech. Už tím v tobě vyvolává negativní pocit a jak s ním pak můžeš být na pohodu?
12. února 2020 v 12:00
Poslala
Bez..protože to nabízíte. Mě již dááávno není 20 ani...ale v životě nevezmu do pusy penis úplně cizího chlapa. Nikdy. Přijde ti z ulice úplně neznámý člověk a ty vezmeš jeho intimní část těla do své pusy bez ochrany? Žádné prachy za to přeci nestojí. Žádné.Můj názor a postoj
12. února 2020 v 12:00
Poslala
Bez..protože to nabízíte. Mě již dááávno není 20 ani...ale v životě nevezmu do pusy penis úplně cizího chlapa. Nikdy. Přijde ti z ulice úplně neznámý člověk a ty vezmeš jeho intimní část těla do své pusy bez ochrany? Žádné prachy za to přeci nestojí. Žádné.Můj názor a postoj
12. února 2020 v 11:54
Kecá
Hele, logicky, proč by tě tak vehementně přesvědčoval a manipuloval s tebou?? To by šel teda za tou ruskou, ne? Cíl byl ten, že chtěl tebe, ale levněji. Tak buď tě chce a zaplatí co si řekneš, nebo ať teda jde jak říká, za levnou ruskou. Nevěřila bych mu a divím se, že se mu vůbec podařilo tě naviklat. Tady je vidět jaký jsou to hovada.
12. února 2020 v 11:33
Rusky
Podle mě kecal, koukej na ceny na ruských stránkách, úplně směšné
12. února 2020 v 11:19
Pre 9.38
Keď Ťa porovnáva nech ide za nimi, je to obyčajný kreten že sa vôbec opovažuje porovnávať, prečo nešiel rovno za tými krajším a lacnejšími? Lebo je to kokot tak si z toho nič nerob.
12. února 2020 v 11:16
Rusky
Ne, nikdy jsem nikomu nerikala ze jsem ruska. I kdyz mluvim rusky dobre, tak stejne by to rodily rus poznal. Ale oni si radi povidaji v RJ takze si me vzdy spis vybrali nez holku co mluvi treba AJ
12. února 2020 v 11:09
Rusky
Takže si říkala ze si Ruska a chodilo ti víc lidi? To je jasný ze Rus to nějak pozná... kouřit bez gumy to už je pomalu standard, bohužel.
12. února 2020 v 11:00
Rusky
Ja mluvim dobre rusky. Leta jsem mela jen bohate ruske klienty. Ale rus pozna ze nejsi ruska.
A ostatnim to je celkem jedno. Hlavne kdyz bude holka levna a kourit bez gumy.
12. února 2020 v 10:56
Rusky
Umím trochu. Myslíš jako vydávat se za Rusku ? To mě nanapadlo
12. února 2020 v 10:46
Rusky
Umíte rusky? Myslím ze to je dobre ne?