Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
13. února 2020 v 21:14
Sebeobrana
Holky nenavštěvovaly jste někdy některá kurz sebeobrany? Dalo vám to něco? Já jsem o něčem podobným uvažovala. Nejdůležitější je rychlá reakce.
13. února 2020 v 21:12
Napadení
Jezdím na byty kde mám klíč od pokoje. Peníze vždy u sebe. A hledám byty kde jsou kamery. Ale samozřejmě Vy co letate dál finsko atd. Tak je to jiná...Ja osobne se dost bojím a člověk musí být prostě velmi opatrný.
13. února 2020 v 20:55
Nápad 20:47
Taky jsem kdysi pracovala a holkou, abychom ušetřily na nájmu a pokecaly si. Spoustu týdnů to tak fungovalo než mi ukradla peníze. Takze ani kamarádka není zárukou. Bohužel
13. února 2020 v 20:47
Napad
Kdyz to je tezky... pracovat ve dvou. To vis, ze je to lepsi, ale riskni si pracovat s cizi holkou, ktera se muze jevit v pohode a bezproblemova, ale pak te okrade nebo ti sebere doklady a zmizi... proste nikdy nevis. Jakmile zacnes vydelavat vic nez ona tak muze i vydirat. Ja se takhle parkrat uz spalila, takze nevim no..
13. února 2020 v 20:44
Finsko
A v jakem meste jsi?
13. února 2020 v 20:40
finsko
muzete mi rict, jestli vam to chodi? skoro to nevola
13. února 2020 v 20:17
Napadení
To se může stát kdekoliv. Ale pořád říkám že aspoň pracovat na bytě ve dvou, kamery. Já jezdím pouze Německo a dávám si sakra pozor kam jedu. Určitě bych já osobně nikdy nejezdila sama. A to už nejsem mladice. Je potřeba být neustále v pozoru.
13. února 2020 v 19:53
Napadeni
pred par lety jsem videla kamerovy zaznam holky se kterou jsem predtim pracovala. normalni privat na najem, spousta holek i lidi pres den a typek ji brutalne napadl, protoze ve stanoveny cas byla s jinym klientem. pockal az odejde a pak ji prorazil dverma na chodbu - tam byla kamera. ostatni holky zavolaly policii a ta obratem dorazila (bylo to v Rakousku) no nikdo neotevrel dvere, byla sama na chodbe a ten magor ji mlatil. klidne ji mohl i zabit za tech par minut. holka pak byla nejaky cas na psychiatrii, jak se z toho nemohla dostat.
13. února 2020 v 18:48
Napadeni
Oprava: pro Finsko a Norsko
13. února 2020 v 18:47
Napadeni
Holky znate nekdo nejake stranky kde se zverejnuji pochybny klienti nebo utoky? Konkretne pro Irsko nebo Norsko? Neco jako je v Irsku Uglymugs?
13. února 2020 v 18:30
Napadení
Já jezdím pouze Německo ale vražd prostitutek tu bylo v posledních letech několik. Známá má kamarádku a tu v Leipzig přepadl klient a i další holky. Mají tam prý viset jeho fotku jako upozornění pro holky. Jezdím nájem a je pravdou že člověk nikdy neví. Proto raději jezdím na byty kde jsem aspoň ještě s jednou holkou.
13. února 2020 v 18:22
18:18
Jo, riskantní to je, o tom žádná, ale holky už dost te kriminálky 😀 až se mi z toho udělala husina 🙊
13. února 2020 v 18:18
17:08
Když ti vrazí nůž do krku, začne tě skrtit pri sexu nebo dorazí víc typků, žádný peprak ti nepomůže. Riziko napadení je tu vždy
13. února 2020 v 17:08
Napadeni
Kdyz na tebe nekdo vytahne nuz vytahni na nej peprak. Ja ho mam v kapse kdyz jdu pro klienta a celou dobu ho mam v ruce v kapse. Nikdy se k nemu neptacik zady a kdyz jsem do postele tak si dam peprak na nocni stolek.
13. února 2020 v 17:04
Souhlas 15:53
Tuto práci nelze srovnávat s prací prodavačky, pokud denne riskujes zdraví (nakazit se můžeš i s ochranou), př. napadení, okradeni nebo dokonce zabití (klient může na tebe vytáhnout nůž, je to otázka pár sekund), dále společenské stigma a doživotní pověst.
Je dulezita komunikace, herectví, mít velkou dávku sebezapreni. Dále fyzické i psychické předpoklady. Usmívat se i na desátého klienta (pro mě i v hodinách, kdy běžně už dávno spim) a mnoho dalšího..
Prací za 500€ určitě nechytnes pohlavní nemoc, pravděpodobne nemusíš lhát okolí a neprodelas ani 2000€ na náklady v zahraničí (stát se může vše). Máš jistotu, že budeš mít nějakou almuznu. Jako prostitutka nevíš, co bude druhý den.
13. února 2020 v 16:19
Finsko
děkuji za info, ja že dlouho nebyla ve Finsku tak projíždím stránky a našla jsem tohle, tak mě to zajimalo.
13. února 2020 v 16:03
Finsko
Mne klient hovoril, ze to boli Fini z Turku co mali tu stranku.
13. února 2020 v 16:01
Fin
A ten majitel je odkud ?
13. února 2020 v 15:59
Finsko
Je to fake stránka.pokud se to pokusis rizkliknout tak ti to nepůjde.pravy sexwork je v blokaci navždy a majitel sedí mám kámoše ve Španělsku na cizinecké policii.
13. února 2020 v 15:53
14:47
Přesně, a nejen to. Naše práce je také mnohem nebezpečnější a psychicky náročná. Musíme zvládat nečekané situace a pokud chceme být úspěšné, také plnit několik rolí zároveň - prostitutka, terapeutka, personalistka při výběru toho, s kým je bezpečné se setkat, masérka... Do toho mít všeobecný přehled a umět se bavit o čemkoliv, pro práci v zahraničí minimálně umět dobře anglicky, mít dobré organizační schopnosti, být dobrá herečka - být milá a usměvavá i na toho největšího debila, umět číst lidi, být vždy perfektně upravená a v dobré kondici, umět se dobře prezentovat... Zapomněla jsem na něco? A do toho je to snad ta nejstigmatizovanější práce na světě, musíme lhát rodinám a blízkým a když se o ní svěříme někomu z okolí, je dost možné, že se nás bude nějak snažit využít, jak už tady mnoho z nás popisovalo ve svých zkušenostech s chlapy. Takže do toho taky určitá izolace od okolí. Za 500 eur měsíčně by tuto práci nedělal nikdo.