Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
7. dubna 2020 v 22:35
Karantena
Jsem rada ze ty ses v karantene spokojena, ale to ještě neznamená ze všichni co mají jiný názor jsou “hloupoucci”
7. dubna 2020 v 22:33
22.27
Jak souvisí karanténa pro všechny a minimální testování?vysvětlí mi to prosím.kdyz se píše o tom že je třeba daleko daleko více testovat.
7. dubna 2020 v 22:30
Karantena
Ale kvůli neschopnosti politiku nejsou ani rousky ani desinfekce a ten kdo je chce vyrábět tomu to zakázali protože je bude muže vyrábět jenom Bures. Udělali si z koronaviru hustý bysnis.
7. dubna 2020 v 22:28
sedet doma
taky nechapu ty hloupoucky jedince mezi nama, navic jak tady rika vetsina rozumnych zen, makat v tomhle marasmu je znamka nejvetsiho hyenismu a sobectvi. ja jsem si aspon konecne pordne uklidila, cvicim, nula stres a vzhledem k tomu jak porad rikaji, ze leto bude v cesku, tak jsem si naplanovala plastiku, kterou jsem hodne dlouho kvuli praci odkladala. A souhlasim se slecnou v 17:44, presne pak si vseho budem vazit 10000x vic.

7. dubna 2020 v 22:27
Karantena
Jenže to s tím souvisí vis. Kdyby na ty testy měli prachy tak by se mohlo testovat vic lidi a i lidi co jsou na tom hůř by dostali treba lepsi zdravotní péči.
7. dubna 2020 v 22:20
...
A sorry....ale mít otestovano pouze 80.000 lidi mi tedy přijde velmi málo..Všichni teď řeší zas ekonomiku ale o vyšším testování ani ťuk
7. dubna 2020 v 22:07
...
Já se dívala teď na Soukupa na Duel...Hostem byl prezident lékařské komory..Fajn rozhovor o tom že jediná aspoň min.sance je minimálně 10x víc testovat v Čr aby se zjistilo skutečné číslo nakažených a určitě nezrusit karantenu...
7. dubna 2020 v 22:07
Karantena
7. dubna 2020 v 22:00
18:19
Tahleta karantena zničí kromě podnikatelů už takhle zalostne zdravotnictví kterému budou chybět miliardy ve státním rozpočtu
Tahleta karantena zničí kromě podnikatelů už takhle zalostne zdravotnictví kterému budou chybět miliardy ve státním rozpočtu
7. dubna 2020 v 18:19
...
7. dubna 2020 v 17:55
17.45
Máš pravdu zbytečně se nebudeme rozčilovat nad nějakou pipinou co někde slyšela že jedna pani povídala.
7. dubna 2020 v 17:47
17.44
Úplně přesné. I o těch klientech 🤣😂
7. dubna 2020 v 17:45
Zprávy 17.25
Je to marný holky.me jedna holka kterou jsem poznala na termínu zase napsala že koncem dubna ona už může do německa kde má trvalý pobyt.Rikam ji ...ok...A co tam budeš delat? Bez komentáře. Je na koni že tam má trvalý pobyt ale to podstatné ji nedochází. Takze se clovek jen pousmeje a nechava to bez komentáre.
7. dubna 2020 v 17:44
Zpravy
Taky to mám stejně. Dokud jsem na ně nekoukala byla jsem v pohodě. Pak přišla ta vlna, všude izolace, každej to do Tebe dere ze všech stran, taky jsem z toho byla uplně ko. Po shlédnutí dokumentu co sem poslala slečna, že to je jen využití a zneužití moci od Vlád po celém světě, to neřeším, karanténu dodržuji, občas kouknu na zpravy, ale prostě realita je taková, že na jiné nemoci a viry umřelo více lidí, a to že umře pár mladých nebo děcka, to se ale děje v normálním životě také. Takže se prostě těma negativníma zprávama nenechávám už ovliňovat. Spíš se snažím ten čas využít, ale utíká to pomalu, a i když si zasportuješ decentně, studuješ, tak to také nejde celý den a potřebuješ vypnout a dělat něco jiného.Lidé co pracují to moc neřeší, my co sedíme doma ano. Zatím jsem si nevšimla,že z obchodů a ostatních míst co jsou otevřené by někdo onemocněl, jsou tam pořád ty samí lidé..vše je v pohodě.Někdy mám pocit ,že už mi z toho hrábne, ale snažím se zabavit jinak. Hlavně si řikám jak si člověk nevážil ničeho, vše bylo samozdřejmost. Bože jak já se teším , až si skočím někam na jídlo, na mani, pedi, kadeřnice, sednu do letadla a poletím kamkoliv. Vím,že to sice potrvá, ale o to víc si to užiji a jak už mě ta naše práce srala, tak vím,že po pár měsících se na ty klienty snad budu i tešit.
7. dubna 2020 v 17:25
17.10
To že tvoji "kamarádku"zatím nekontrovali neznamená že kontroly nejsou.takze hodně štěstí ono na ni dojde když nějaká pica dela v této době kdy lidí umírají.to může jen opravdová hyena
7. dubna 2020 v 17:19
Hranice
Hele to těm kravám nevysvetlis budou ti tvrdit jak oni nebo kamarádky super pracují bez kontrol.tak určitě!stačí si přečíst Kinky.nl pouze Skype sex.takze jo věřte tomu že je vše ok.
7. dubna 2020 v 17:16
Hranice
Corona virus
Last week, the government decided to ban all prostitution services. Sex workers offer alternative services via Virtual sex.TOTO JE NA KINKY V HOLANDSKU TAKZE ASI TI KAMARADKA NERIKA PRAVDU!!!!
7. dubna 2020 v 17:11
Zprávy
Zpočátku jsem vše četla koukala na všechny zprávy. I z Itálie, Španělska a Belgie, kde mám kamarady..Dnes už jen minimálně. Už mi z toho hrabalo.