Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
8. dubna 2020 v 19:24
G
U mě se muže udelat 2x ale jenom v hodině a za příplatek. Nebuďte hloupé. Když se necháte zneužívat tak vas zneužívat budou a kazit to i ostatním holkam..
8. dubna 2020 v 19:19
G
Treba v Goldfinger je 5 minut tance za 2000 on dostane to co zaplatil. On zaplatil jenom 15 minut jemu by to mělo byt blby. Prostitutka neni neziskova organizace ani armáda spásy sorry.
8. dubna 2020 v 19:18
Doplatek
Já jedu taky na čas.jim taky není blbý chtít sex 2krat v půl hodině což jim říkám že není problém pokud to zaplatí jako extra a hotovo.TIME IS MONEY!
8. dubna 2020 v 19:13
Doplatek 19.06
Mě to taky bylo blbý ale jak jednou povolis, oni na to rychle najedou. Záleží na tobě. No mě ti stlačí jezdí minimálně na hodinu nebo dvě. Pokud ti přijede a zaplatí jen za 15minut, tak to se s nima nepárej. To za ty peníze nestojí. Mě platí vždy od hodiny a víc. Ale 15 minut nikdy nepretahuju časově.
8. dubna 2020 v 19:08
Doplatek 19:05
Závidím (v dobrém). U nás za co nejmíň peněz co nejvíc muziky, ještě se ptají jestli můžou být v 15ti nebo 30ti minutách dvakrát.
8. dubna 2020 v 19:06
Doplatek 18:56
Jo to taky!! To jsem já co jsem se ptala. Ta samá situace, klient mi řekne do telefonu že jede vlakem (nechápu ale budiž), cesta mu trvá hodinu a půl celkem třeba, a já ho mám za 15 min vyhodit..
8. dubna 2020 v 19:05
Placeni
Já ve Finsku většinu času prokecam 😂 mám na to talent a světě div se velmi často mi klienti chodí kvůli tomu ze se o ne zajimam a často ani k sexu nedojde 😂 a i přes to mi dekujou jak jsem fajn a tak dale
8. dubna 2020 v 19:00
Placeni
Já si dávám budík několik minut dopředu s tím aby se ještě v čase strhnul osprchovat. Platí vždy za čas. A vysvětlím mu to mile, ze zrovna za nim mi má přijít další klient, jestli chce muže zaplatit a já “zdrzim” dalšího klienta. Proste platí za cas. Par se mě jich ptalo kolik by stal oral bez sexu. Stojí normalne 100€ 30 minut 200€ 60 minut. Já osobně oral nemám rada a je to pro mě daleko víc prace než normální sex. Klient u mě vždy platí za čas i kdyby jsme si celou hodinu povidali a mi klienti to respektuji
8. dubna 2020 v 18:56
Doplatek 18.53
Hele já s nima třeba prokecala 30minut. I víc.Se stalakama. Bylo mi blbé když za mnou dojeli třeba 50-70 km blbý koukat na čas. Ale po zkušenosti kdy mi stalaku místo vždy 280 eur nechal 100 eur po odchodu a těm vánocům jsem si řekla KONEC.Taky mi bylo u těch stálých blbé mi říct konec...Ale opravdu to chce držet čas.
8. dubna 2020 v 18:53
Doplatek
Budu muset přitvrdit, jsem v tomhle hloupá. Díky za zkušenosti.
8. dubna 2020 v 18:53
Doplatek
Hele já jezdím zahraničí a jsem starší. Mám dost stalaku i na pokec pkus sex. Ale v prosinci jsem si řekla že tomu je konec. Jedná se sice o bezproblémový klienty ale já minulý rok s nima prokecala čas a mezitím třeba x telefonátu a zvonku. Pak byly vánoce a ani jeden nedošel. Ani darek. Ani přání k vánocům a přitom mi občas píšou. Tak jsem to probírala s kamarádkou která na vánoce dostala peníze dárky a dárky. Takže sympatická budu. Ale už jim nedaruji čas jen tak. Mluvím za sebe a své zkušenosti.
8. dubna 2020 v 18:51
Doplatek
Já absolutně jedu na čas. Takže jak si sednou a chtějí si povídat tak jim říkám že neplatí jen servis ale také můj čas a společnost takže pokud si chtějí povídat tak je to za samou cenu jako servis. Takže pokud zaplatil hodinu tak je na něm zda ji prokeca. A servis přeruším když uplyne čas mám na telefonu budík a jak zazvoní tak oni vědí že je konec.
8. dubna 2020 v 18:43
Doplatek
Jooo to znam...ale delam to tak ze davam stopky na udik kdyz je konec,lehka vibrace:) a jdu to vypnout od te doby co to takhle mam nikdo nezustava dela a automaticky ppchopi ze je finish
8. dubna 2020 v 18:39
Doplatek
Holky a vy fakt úplně přerušíte celou akci, a necháte ho jít pro peněženku, aby vám doplatil extra (nebo třeba 15min času)? Tak to jste fakt dobré. Mně se stává často, že 1) přijde chlap, a domlouváme se co teda, a on že orál a "kdyžtak uvidíme jestli sex, doplatím ti to potom" - je fakt že nikdy se mi nestalo, že by mi chap prachy nedal, zatím. Ale uprostřed akce bych si o ně neuměla říct. Situace 2) stálí klienti kdy už jde spíš o takový přátelský vztah z jejich strany, já jsem si samozřejmě velice dobře vědoma že to dělám za prachy, tak oni chodí obvykle na orál - platí tedy cenu za 15min, ale stává se mi že vykecávají a zdrží mě mnohem déle. Ale zaplatí Quick, úkon, orál, nikoliv čas. Začnou ať na ně nespěchám, posadí se, jak se máš atd..... jak je mám upozornit, že mi platí za čas, aby to neznělo úplně tvrdě obchodně? Jestli mi rozumíte, oni za mnou přijdou jakoby za kámoškou s výhodama, pokecat, aby se neřeklo tak já je vykourim a oni mi strčí prachy za to. Ale já chci mít zaplacený celý ten čas, nebavím se s nimi protože mě to baví.
8. dubna 2020 v 18:38
Dron
Dneska se cítím doslova jak v Matrixu
U mě tady kde skoro všichni v létě vetrame dokořán po cely den a nejaky chlap s dronem nás tady sleduje

8. dubna 2020 v 17:45
Dron
No to by mě pěkně vytocilo.ja mám hrozně ráda soukromí. Tohle mi příjde šílený. Je to blbý ale příště bych po něm něco hodila.Pokud to jde. Přijde mi to hrozne zasahování do soukromi
8. dubna 2020 v 17:41
Dron
Když už tu řešíme různá témata. Jsem doma mám depku ze musím byt doma. Jdu si aspoň otevřít okno a koukat na strom ve dvore. Slyším takové bzuceni něco mezi mouchu a letadlem. Jdu se kouknout z okna. Koukám a najednou mi před oknem léta dron s kamerou. Tak jsem okno zavřela. To je desna doba. Já normalne větram když nejsem doma. Bydlím ve 4 patře. To znamená ze mi ten dron muže klidne létat a natáčet doma. To je fakt hrůza!!!!! Bůhví kdo ten dron ovlada a natacii
8. dubna 2020 v 17:35
1733
Bych ho pleskla
8. dubna 2020 v 17:33
Peníze
Mě se stalo že přišel mladý kluk zaplatil půl hodiny. Já peníze nechala na stole.skoncil driv a když se obléknou rika; můžu si vzít 30eur zpátky když jsem skončil dřív. A stal u těch peněz a čekal co já na to.
8. dubna 2020 v 17:22
extra
Já tedy extra služby nedělám, ale dost se mi stává že prosí ještě o pár minut navíc tak si to kasíruju hned. Po akci se nechce platit nikomu, to je jasné. Zkasíruji si nekompromisně i 5 min navíc. Nedáš? Tak vypadni