Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
10. dubna 2020 v 11:39
..
Holky co děláte cele dny?? Já už nevim co bych dělala.. Jak se motivovat k činnosti.. prijde mi ze čas jen utíká a já stojím na místě.. welness a fitko je zavrene
10. dubna 2020 v 11:36
11:22
Přesně. Peníze za čas s takovými kretény opravdu nestojí.
10. dubna 2020 v 11:22
Čas
Víš já přistupujíi ke klientům slušně s respektem a mile. Ale jak mi někdo mezi dvermi občas řekne ukaž mi prsa nebo otoč se ať vidím zadek a jiné věci, zavírám dveře a už mu neotviram. Na takové nejsem zvědavá. A jsem už starší normální holka. Jezdím jen NĚMECKO. A ten samý přístup jako mám já k ním, čekám od nich. Takže buď přijde a chová se slušně a jako chlap a ne blbec nebo ho úplně v klidu vyprovodim a peníze jsou mi fuk. Nejde o aroganci, ale o To, aby se i ten chlap k tobě choval s respektem. Nauč si je tak.
10. dubna 2020 v 11:11
Remcání
Jo a jinak na blbá reviewčka je nejlepší racionálně reagovat v komentářích. Každý rozumný člověk pak pochopí, že vina nebylana tvojí straně. Mě už se kreténi nic neopovažují napsat, protože vědí, že bych je odrovnala

10. dubna 2020 v 11:07
Remcání
Ono je fakt třeba být nekompromisní. Asi bude nejlepší, když si rovnou do inzerátu napíšeš, ať respektují tvůj čas. Když si na ně působíš jako že jsi příliš hodná, více si pak dovolují.
10. dubna 2020 v 10:31
Práce zahraničí
Ahojky zajímalo by mě vy co jste zůstaly zavřené v cizině a nestihly jste se vrátit, kuli zavření hranic, jak to vůbec psychycky zvládáte tolik týdnů být někde pryč a vědět,že se nemůžete vrátit??To musí být hrozné na psychiku myslím??Jak Vám jde práce??Jak se chovají klienti??
10. dubna 2020 v 10:28
Byty
Ceny bydlení šly nahoru, ale ceny na hodinu v Praze jsou stejne jako před 10 lety, dalo se ušetřit tak za 2 roky na byt v Praze když stal byt v centru 60 metru cca 2 miliony
10. dubna 2020 v 10:25
Byt
V Praze sis mohla nasetrit na byt před 10 lety když ještě staly 40% ceny dnes. Ceny bydlení šlo nahoru zato ceny furt stejne jako před 10 lety.
10. dubna 2020 v 10:24
Byty
Nikdy jsem v Čr nedělala takže nevím
10. dubna 2020 v 10:07
Byty
S českými cenami nemožné. Kolik tak vyděláte za měsíc v Praze? Za normálních okolnosti. Teď asi nikdo moc nechodí ne.
10. dubna 2020 v 09:51
Byty
Teď je těžké koupit. Pokud neděláš opravdu někde za TOP ceny. Znám z termínu krásnou holku, 27 let ale vypadá a píše si myslím na reklamu 20-22.A ta je nešťastná že na byt snad nenasetri. Já už je mám také delší dobu.
10. dubna 2020 v 09:49
Byty
Já si naštěstí oba byty koupila už první před 10lety a 2pred 4lety ale teď a zvláště po koronavirusu bude skoro nemožné na byt ušetřit.
10. dubna 2020 v 09:49
Čas
9.42 Přesně. Možná to na tebe zkouší protože jsi asi hodná a oni tě zrengenuji rychle. V obci se najdou všude. Osobně mi je z takových chlapů nanic.Chlap má zůstat gentleman.A chovat se jako chlap. Ne jako duševní chudák.
10. dubna 2020 v 09:44
Čas
Škoda že se holka nemůže bránit revickum. A naopak psát o klientech zpětnou vazbu.
10. dubna 2020 v 09:44
Čas
Škoda že se holka nemůže bránit revickum. A naopak psát o klientech zpětnou vazbu.
10. dubna 2020 v 09:42
Klienti
Mě by také zajímalo jestli pracuješ v ČR??tam by mě to nepřekvapilo, ono se to děje i venku teda, ale já jim vždy řikám , když si jdeš koupit něco do pekárny, tak taky neřekneš mám jen 50 centů na rohlík, když stojí 2 euro. Bud na to máš peníze, nebo tam nejdeš , stejné se mnou. Také by se Ti nelíbilo, kdyby za Tebou přišel Tvůj zaměstnavatel a řekl Ti, hele nebudeš pracovat jen za polovinu výplaty, já ted nemám tolik peněz. Libilo by se Ti to??Asi moc ne vid??Tak stejné je to u mě. Ja také slevy nedávám. Když jdeš na masáž, k zubaři, na kožní cokoliv, musíš se objednávat do předu, zaplatíš za čas , ukon a jdeš. Také neřikáš doktorovi je dneska tady u Vás zůstanu o 15 minut víc. To jsou pravidla v normálním světe. A ty samé platí u mě. Je to o tom si vyselektovat klienty...a tyhle sráče posílat pryč. Oni to zkouší protože vidí,že si to necháš líbit. Vetšinou už poznáš do telefonu,že je to debil. Slušný klient se zeptá na cenu, řekne jak dlouho chce zůstat , přijde zaplatí a jde pryč. Debil má milion otázek, vymýšlí si kde co, atd. a tomu já řeknu,že jsem busy a prostě neberu, protože vím,že to bude kretén, že i kdybych se rozkrájela, stejně si ten debil něco najde a to za to nestojí. Je to o čase a zkušenosti. Každá si to prošla a každá chytrá holka se to časem naučí . Neboj naučíš se to i ty. Jak si tohle uvědomíš a začneš tak jednat, začnou Ti chodit jiní lidé.
10. dubna 2020 v 09:39
Čas
Omlouvám se za překlepy.
10. dubna 2020 v 09:37
Čas
Jak jsem psala včera. Pokud ti zaplatí blbych 15-20minut, v životě nepretahuj čas! Já pokud mi zaplatí třeba 45 minut nebo hodinu a déle, tak pokud je jinak na pohodu, tak mi nevadí přetáhnout pět deset minut když nemám jiný termín. Ale pokud ti zaplatí pár korun za rychlíku, jeho problém. Já mu řeknu vždy že už je čas a zda si chce připlatit a zůstat déle. Já na revicka kašlu. Nikdy se nezavdecis každému a chlapi jsou mechy co se týká revicek. Nikdy nemáš jistotu co jim nešetrně a vymýšlí maličkosti a holku mohou poškodit.ja to neresim. Samozřejmě jsem myslím příjemná milá usměvavá a klienty nevybazuju apod.Ale když přijde a chce dát pár eur tak s ním nebudu hodinu. A věř mi že jsem uplne normal holka. Ale co vim od klientu, libi se jim me chovani pokec a gfe. Ikdyz vse s ochranou a zaklad servis. Víš úplně nesnáším chlapy co přijdou dají ti pár korun a dělání z tebe hadr na podlahu. U mě mají smůlu. To radši ozelim penize
10. dubna 2020 v 09:29
Byty
Já je mám už delší dobu. V dnešní době při cenách bytů apod je to už běh na dlouhou trať.
10. dubna 2020 v 09:28
Sprcha
To děláš v Čr ne? Že jsou schopni napsat i kvůli sprše zlé revicko? Já jezdím jen zahraničí. A to se mi tedy nestává.