Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
11. dubna 2020 v 10:50
Ujetí s klientem
Bože holky, vy jste vážně nikdy s nekym nespaly bez gumy? Myslím jako mimo práci. Slečna nikde nepíše, že se s nim vyspala , protože je naivní a myslí si, že s ní bude. Jen prostě jako úlet s nekym kdo ji byl sympatický, i když se to stalo v práci. Jasně, ideální to není. Já už bych třeba s nikým bez gumy nespala ani při nejvetších sympatiich, protože jsem si zažila dost problémů s deloznim cipkem a prostě nechraneny styk je nebezpečný z hlediska přenosu hpv a rozvoje rakoviny. Ale přát někomu smrt to snad ne

11. dubna 2020 v 10:47
Souhlas
Tyhle chlapy jsou nejhorší, už jen to ,že chodí za Tebou, stáláci nexistují, když jedeš na tour s novou holkou, tak ten co chodí za Tebou, vždy jde i za novou a tak dál a když nic není zajímavého na netu vrátí se za Tebou, ano tyhle to zkouší na všechny, ale třeba vyjímka potvrzuje pravidlo, každopádně máš jen jedno zdraví, tak asi bych stejnou chybu neopakovala
11. dubna 2020 v 10:47
10:33
11. dubna 2020 v 10:45
Wow
Dobré ránko, tak to začínáme pěkně po ránu zde, zase překrásný slovník a samá pozitivní slova...tak jsem na to zvědavá večer až sem juknu, jak se to tady rozjede...souhlas se slečnou 10:10

Krásný víkend Holky a doufám,že odpočíváte a jste pozitivně naladěné a rozmazlujete se a děláte něco pro sebe....

11. dubna 2020 v 10:44
.
Klient, který není nezodpovědný hajzl by s tebou nespal bez gumy. Můžeš si být jistá, že to takhle zkouší i na ostatní. Znám několik chlapů, kteří takto oblbují společnice a zkouší, co všechno jim dovolí... Na ty okouzlující, se kterýma máte úžasnou chemii si dávejte extrémní pozor.
11. dubna 2020 v 10:33
10:10
Ty máš ale krásný projev

řekla bych, že jsi větší kanál a žumpa, než slečna co jak říká ujela
11. dubna 2020 v 10:10
..
Ty vole, fuj. Ani největší sympaťák a krasavec v jedné osobě by mě k tomu životě NIKDY nepremluvil a pokud jakákoliv slapka mrda bez gumy, okamžitě bych ji nechala bez milosti zastřelit.
Tyhle sladký hovna, že jsi jeho jediná, povídá dalším 50ti slapkam a vidím, že blbky jsou čím dál blbejsi.
Nemrdala bych bez gumy ani s partnerem v soukromí, natož s klientem, který si přišel lacině zapichat. Blbejsi picu jsem neviděla. Dej mu ještě svoje úspory a mrdej bez gumy dal. Nabídni mu všechny své tělesné otvory, potom si tě vezme

11. dubna 2020 v 10:03
.
Už je to tady! Kurba bez už je málo, teď se mrda bez gumy a rovnou než příplatku. Tohle už je vážně konečná

11. dubna 2020 v 10:01
9:41
Děláš si prdel?
Bez gumy bych nešla ani s vlastním manželem po 20 letech, natož s klientem, který klati bez gumy další stetky jako ty a každé vykládá tu samou pohádku.
Větší blbku jsem neviděla. Doufám, že brzy chcipnes na AIDS
11. dubna 2020 v 10:01
Děláš si prdel?
Bez gumy bych nešla ani s vlastním manželem po 2 letech, natož s klientem, který klati bez gumy další stetky jako ty a každé vykládá tu samou pohádku.
Větší blbku jsem neviděla. Doufám, že brzy chcipnes na AIDS
11. dubna 2020 v 09:44
😬
11. dubna 2020 v 09:41
...
Stalo se vám někdy, že jste s klientem ujely a šly bez? Za mnou chodí jeden
. strašně se mi líbí, je mezi nama mega chemie. Bylo to spontánní, nechala jsem ho bez, prostě jsem to brala jako bych se s ním normálně seznámila a měli jsme sex. Riskovali jsme oba, ale u mě to byla výjimka potvrzující pravidlo, on prý chodí jen za mnou. Neříkám že tomu věřím, ale zas nemusí každý byt hajzl, co lže, prostě riskla jsem to.
10. dubna 2020 v 22:53
Praha
Někde jsem zaslechla že dokonce baleťáci teď pracujou v supermarketu aby měli příjem
10. dubna 2020 v 22:13
Čtyřkolka
Jééé, top zní super! Máš svoji anebo se dá teď někde půjčit?
10. dubna 2020 v 21:07
Uklid
Já si uklidila doma a nudim se
10. dubna 2020 v 21:01
Volný čas
Já řádím na čtyřkolce všude možně po lesích a přírodě. Fakt nádhera.
Koupila jsem si sice nový modem a počítač ale ještě jsem ho neměla pořádně zapnutý
Venku, venku, venku

10. dubna 2020 v 13:51
12:56
Nevím kde žiješ, ale vždycky se najde nějaká stáj, kam můžeš docházet. Během cestovani jsem neměla na ně čas a v sedle čas utíká ani nevíš jak. A pak ta prace okolo, doporučuju

10. dubna 2020 v 12:56
12.28
Tak ty koně závidím. Miluju zvířata. Bez rozdílu

10. dubna 2020 v 12:28
11:39
Jezdím na kole, do přírody a taky jsem u koní
10. dubna 2020 v 11:57
11:39
Hodně čtu, sleduji webináře a chodím běhat.