Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
7. srpna 2024 v 21:49
18:55
Leno tys tady chyběla
7. srpna 2024 v 18:55
14:46
Máš pravdu. Kolik já měla klientů, kteří měli velice špatné zkušenosti. Nad některými zůstával rozum stát a nechápala jsem, jak si tohle vůbec může prostitutka dovolit. Tím myslím nenechat na sebe sáhnout, být nepříjemná, mít odpor k mužům a k sexu a našlo by se toho mnohem víc. Takové nemají v sexbusinessu co dělat. Akorát kazí pověst i těm normálním, které si dokáží schůzku s klientem užít.
7. srpna 2024 v 15:53
Nor
Je to sice čuráčí hlava, stejně jako všichni norníci, ale tentokrát ma pravdu, i když by se to dalo napsat i slušněji
7. srpna 2024 v 14:46
....
typicky vyhorela kurva,hnusi se ti mrd ok padej za kasu do lidlu v mrdbusinesu nemas co delat,taky muze prijit frajer co bude za cely den uz hodne nasranej a dostanes za tohle semecko pres drzku takze zacni delat to co umis.... vim ze neumis nic,ale alspon se muzes sanzit a v lidlu to dotahnes na smenovou vedouci moznosti je plno jen nesmis byt lina vychcana lemra
7. srpna 2024 v 13:48
Women Shoes Sale
et Sale On women Shoes In Pakistan. Buy from Servis shoes and save your money. Women Shoes Sale is live now on Servis
7. srpna 2024 v 13:41
Men Shoes Sale
Get Sale On Men Shoes In Pakistan. Buy from Servis shoes and save your money. Men Shoes Sale is live now on Servis
7. srpna 2024 v 12:03
saurabh technologies
Strategic Digital Excellence.
7. srpna 2024 v 11:59
saurabh technologies
7. srpna 2024 v 11:56
saurabh technologies
Shaping Digital Futures
7. srpna 2024 v 11:23
saurabh technologies
Where Strategy Meets Creativity.
7. srpna 2024 v 09:41
serena167
I deeply appreciate the thorough evaluation you conducted on my proposal. In my view, your proposal has proven to be exceedingly advantageous.
https://capybaragame.io
7. srpna 2024 v 09:00
saurabh technologies
7. srpna 2024 v 09:00
saurabh technologies
7. srpna 2024 v 08:59
saurabh technologies
7. srpna 2024 v 08:56
saurabh technologies
Elevate Your Brand with Digital Precision.
7. srpna 2024 v 08:42
1:38 Tipy
Měla jsem to úplně stejně jako ty. Ačkoliv jsem byla milá, přátelská, chodili často ke mně pánové, kteří ke mně neměli respekt - kroutili bradavkami, prstili frndu i zadek proti mé vůli, snažili se mě při misionáři líbat, zejména pak silní kuřáci 🤮🤮 Při sebemenším ohrazení se uráželi, nadávali, někteří uprostřed styku vstali a chtěli peníze zpátky. Jeden mi dokonce řekl, když jsem se na začátku schůzky zeptala, jaký měl den, ať držím hubu, že je tady kvůli prcání a ne kecaní. Další mě mrdali celou rodinu nebo pět minut před koncem chtěli druhé kolo a sledovali u toho hodinky, že ještě čas mají. Prostě děs.
I tahle situace má však svoje řešení. Dám ti dva tipy. Zvýšit ceny nebo ... Dělat jen masáže. Od té doby, co jsem sekla se sexem nadobro a jen se po nich plazim naojelovana, ze mě spadl obrovský balvan, chodí mi úplně jiná sorta klientů a hlavně - dneska mi klienti maximálně sahají na prsa a vše výše uvedené patří do minulosti. K sexu mě nikdo nepremluvi ani za milion,nic z toho mi fakt nechybí.
Úplně chápu, jak se cítíš. Já to měla stejně. S každým zazvonenim se mi sevřel žaludek, který hovado ze mě zase přijde vysát duši.
7. srpna 2024 v 06:36
1:07
Ber jen ty, kteří ti jsou sympatičtí. Já to tak taky dělám. Pokud tu možnost volby nemáš a musíš brát skoro vše co přijde, tak na sobě zapracuj nebo skonči.
7. srpna 2024 v 06:35
1:28
Pokud se ti ta práce hnusí a nenecháš na sebe sáhnout, přestaň ji dělat. Takové netykavky, co mají jen samé zákazy, v tomto oboru být nemají. Můžeš si říkat, že to dokážeš dobře zahrát, ale klienti nejsou hloupí.
7. srpna 2024 v 02:30
01:07
Já měla takhle blok a skoro dva roky jsem měla pauzu. Sex jsem za celou tu sobu měla pětkrát s jedním s kterým jediným jsem měla po tom touhu. Ne že by se mi muži zhnusili, ale měla jsem pocit že si mě nezaslouží a že mi nemají co dát. A vloni mi to pak zase začalo chybět 😂. Teď jsem spokojená ale musí to být fakt všechno podle mého. Kuřáky já třeba nerada, takže si raději vyberu nekuřáka. Mám hodně otázek než někoho vezmu, základ je si nepsat požadavky do reklamy jinak ti napíšou to co tam máš aby prošli. Ale když máš ty svoje očekávání v hlavě, necháš je aby ti napsali vše na comse zeptáš tak si vybereš jen ty vhodné.
7. srpna 2024 v 02:25
22:25
Ne antikoncepci neberu, nechci. Dietu na pcos, doplňky, čajíčk apod samozřejmě jedu, ale já vnímám že má u mně hodně vliv stres a toho se teď jen tak nezbavím. Koupila jsem si byt a spíš samé nervy než radost, a ještě nemjaké další věci. Hlavně na tohle to chce rutinu ale i při tom všem je to prostě těžké. Kdysi si pamatuji jsem na jídlo ani nemyslela, teď neustále, neustále hlad, chutě a já prostě nechci být váleček takže se láduji zeleninou. No a jak mám tolik vlákniny tak jsem věčně na záchodě, věčně nafouklá. Jinak mi už cysta dvakrát praskla do břicha kdy jsem měla vnitřní krvácení, takže třeba cesty do exotiky mě už vůbec nelákají. Gynekologové - to je další kapitola. Ti idioti mi cpou antinu která nic neřeší jen maskuje a kdyzm jim řeknu že chci kontroly co čtvrt roku tak blbě remcají, při tom to mám doporučené po té první akutní operaci.
Musím si najít kvalitní endokrinoložku, ideálně ženu, která bude mít pochopení.