Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
16. září 2024 v 14:45
14:13
Jo prsa a zadek mám taky velký, ale pevný, kulatý plus ploché bříško a nebolí mě zada atd :))
16. září 2024 v 14:41
14:21
Máš naprostou pravdu, ale kašli na ni. Předtím jsem ji tu odpovídala já a zjevně to je jak mluvit do dubu. Má komplexy, že nemá práci a takové jsou vždycky nejhorší. Proto už pracuji pouze sama, protože tyhle zamindrákované pipiny, to je to nejhorší, co tě v téhle práci může potkat. Hubená neznamená krásná a tlustá neznamená hnusná. Ještě máme všichni taky obličej, do kterého se díváme nejčastěji, takže když je ten hnusný, tělo ti nepomůže. Vemte si třeba Pavlínu... A pak taky charakter. A ten má šílený tady pisatelka
16. září 2024 v 14:38
gladiator race krasava
No kolikrát mají tyhle holky krásný obličej, krásný velký prsa i zadek, starají se o sebe, takže žádný opruzeniny ani smrad se u nich nekonají, a "vlezou" na ně hezcí muži, kteří by se třeba tebe ani nedotkli, víš, protože můžou mít kočku (jak hubou, tak silnou):-) Ale to bys musela mít vyšší IQ, abys byla schopná rozsáhlejších úvah:-)
16. září 2024 v 14:30
Ano podle mě by lidi jako Lena a další prasnice měly platit chlapům, ze na ne vlezou. Ano krása je subjektivní, ale co je hezkého na pneu na břiše, s tím spojené opruzeniny a smrad, jakým typům klientů se toto muže líbit? ;)
16. září 2024 v 14:21
13:15
I doktorka mi říkala, že bych měla deset kilo zhubnout. Necpu se denně ve Fast foodech, ale umím si dopřát svíčkovou a do posilky nechodím. Jen ráda chodím na dlouhé procházky, do schodů a hodně klientů mi říkalo, že jsem sice krev a mlíko, ale (zatím) je to ještě pevný. Ale štíhlá nejsem, to bych lhala
16. září 2024 v 14:21
gladiator race krasava
Píšeš to jako urážku, nejde o to, jestli to někoho urazí nebo ne, jde o to, co bylo smyslem sdělení, jestli vůbec rozumíš psanému slovu. Ale bohužel, minule si to účinkem, akorát zamindrákovaná jsi pořád, to je mrzení:-) To bude asi tím, že kopáním do ostatních tě šťastnější a lepší NIKDY neudělá. Tak radši rychle na nějakýho ptáka, ať je včas vyděláno:-)
16. září 2024 v 14:19
Mě kšefty jdou normálně, jsem jen v Praze a chodím do práce, ve volnu beru jen stalaky a reklamu mám skoro pořad vypnutou. Takže já mám co mi zajistí pohodlný život plus práci, která mě opravdu baví. Jen jsem psala, ze ne každá kurva to dela z pohodlnosti, ale třeba ze si chce urychlit splnění nějakých cílů. A ze ne každá stihla je fetka nebo dobre geny. Jdi se nabastit, než ti přijde nornik ;D
16. září 2024 v 14:16
12:31
Jo já to myslela tak, ze tlustá je každá druhá a každá to dokáže. Ze jak někdo psal, ze mate méně konkurence, tak si spis myslim, ze těch štíhlých (ne fetek) je méně. Než prasat. A ze píšu prasnice není urážka, pokud jste se sebou spokojene, tak vás nic neurazí.
16. září 2024 v 14:13
gladiator race krasava
To, že ti nejdou kšefty, stačilo napsat jednou větou:-)
16. září 2024 v 14:13
12:31
Třeba ve sdílených denních najmech? V Praze a střední cechy, Brno radnicka mas asi 6 bytu .. tam je potkávám .. a jasne ze mě sere, ze ty hnusny - ale doslova - vousy na bradě, tři vlasy, pneumatika, 5 zubu a mají víc než já ;D koho by to nesralo. Asi chlapi baví bizar.
16. září 2024 v 14:11
gladiator race krasava
Myslela jsem, že větší ubožačku než Lenu tady nepotkám, a ono jo. Napiš to slovo prasince třeba třikrát, ale hezčí z toho nebudeš a klienty ti to taky nepřinese. Já každým, kdo musí jiné urážet, aby se cítil líp, naprosto pohrdám, a dokážu si velmi dobře představit, jak vypadá žena, co tohle píše. Každému se líbí něco jiného, někdo chce hubenou, jiný plnoštíhlou, další tlustou. A klidně se tou nenávistí zalkni:-)
16. září 2024 v 13:15
12:43
Holka, s těmito mirami jsi stihla. Tlustá ženská má např 160cm a více než 80kg. Já mám 180cm a při 85kg jsem stihla a na vrch vel S a spodek vel 42. I když se hlídám a jsem 5x týdně v posilovně 90min, tak níž než 78kg se nedostanu. Tloušťka opravdu vypadá jinak tvl.
16. září 2024 v 12:43
.
Taky se označuju za plnoštíhlou - chcete li tlustou - 160 cm/66 kg. Byla jsem kdysi na bytě s holkou, která - přísahám - musela mít minimálně o 30-40 kg víc než já a měla víc klientů než já.
A naopak jsem kolikrát byla na jiném bytě se čtyřma štíhlýma holkama a ony seděly, zatímco já nestíhala.
Každej to má jinak. Ať vypadá každej jak chce. Nebyla jsem hubená, ale starám se o sebe, byla jsem na liposukci břicha. Hlavně chodím do schodů, aby to na mně neplandalo
16. září 2024 v 12:34
12:19
No moc spokojená dle svých keců nejsi, tak tak nádherná asi nebudeš. :D přečti si to po sobě... Hubená, nebo tlustá. Všechny děláme jednu práci a společnosti jsme brány všechny stejně. Takže tvoje hloupý kecy jen ukazují něco o tvém charakteru. A zjevně tě sere, že silnější holka může mít lepší byznys než ty.
16. září 2024 v 12:31
12:22
Potkáváš kde? Pokud holka maká na sebe, nemáš ji kde potkat.
16. září 2024 v 12:22
12:14
Já se bavím o tom, jaké potkávám, ne jaký má kdo fotky. A věk si taky každá muže napsat jaký chce :)
16. září 2024 v 12:20
12:14
Realita vs fotky :) třeba jedna nejmenovana z MB má fotky luxusní ale vypadá jako 3 divoký prasnice dohromady.
16. září 2024 v 12:19
11:12
O fetackach nemluvím a každá kdo se drží stihla cely život dříve či později začít dřít musí. Dobre geny funguji třeba do 25.. a navíc byt stihla ale Mekka není nic hezkyho.. takže jo štíhlý holky 99% něco dělat musí. To je výmluva prasnic, ze máme dobre geny 😄🫶🏻 já nepatřím mezi pohodlný už jen proto, ze miluju gladiátor race a podobne závody, takže mě osobně práce na mě baví, a bejt tlustá není ani zdravý. Baculka nerovná se 120kg 😁 znám jednu nádhernou, štíhlý pas a velký zadek. Takový krev a mliko. Nechápu jak někdo se 3 bradama muže vydělávat a ještě to musí smrdět? 3 břicha na sobě kozy ke kolenum jak takové můžou byt čisté a voňavé 👻
16. září 2024 v 12:14
Jenda
Upřímně? Hubené holky bývají většinou nepříjemné a arogantní, to prostě jako chlap nechceš 🤷♂️
16. září 2024 v 12:14
11:10
To je zvláštní, na dobryprivat to vypadá v Praze z 90% jako modelingová agentura 18-27let. Ženy při tele jsou tam tak 10%. Kde bereš ty staré a tlusté?