Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
17. září 2024 v 10:10
6:23
Přesně, Lena. Ví, že ji tu všichni nesnášíme, tak e snaží vytvořit dojem, že bereme ty dvě na jedno brdo, ale ne, všichni nesnáší Lenu.
17. září 2024 v 06:32
22:53
To bude Lena. Sama víš, že je schopna vytvářet celé konverzace a skrývat se za 50 charaktery.
17. září 2024 v 00:58
Pro Hanku
vždycky jsi byla spis typ jablko než hruška, takže mas tendence přibírat v pase, ale teda až takhle? Hlavně, ze ti chutná. Možná lepší než mít PPP a nejíst vůbec, jak to teď vnímáš?
17. září 2024 v 00:10
Hana
Vem si člun nebo kajak a jdi zachraňovat lidí ať tu nesepisujes zase nějaký blbosti na pul stránky je to trapný a nedá se to ani číst
16. září 2024 v 22:53
Já, Hanka
Venku jsou potopy a vy nejedete nic jiného než Lenu a mně? Jstli tohle je fakt někdo jiný než Lenka, tak tvl podejte si ruc.
16. září 2024 v 20:15
Byt
Jj na byt v Ostravě možná jo nebo v Mostě , ale taky lepší, než nic;) já mám domek s bazénem, finskou saunu a další věci a je mi báječně, těším se na vanoce, cukroví a řízky, já si to muzu dovolit, celej rok dru a držím jídelníček , ale jsem zakomplexovaná , narozdíl od sebevědomých hrosic :) tak je to ale vždy, ti nejhnusnejsi lidi mají vždy rypak až do nebes, krásný lidi o sobě většinou pochybují, což je ale dobre, protože se nikdy neprestanou snažit byt lepší ;)
16. září 2024 v 19:16
....
Tak si založte jiný kurví fórum, který není z roku raz dva a tady to nechte na šikanu Leny a táhněte.
16. září 2024 v 19:01
Už dost
Kurva holky už týden tady spamujete fórum. Běžte si ty svoje kecy resit na Instagram anebo jinam.tady se holky ptají a v záplavě těch vašich debilnich keců nemají šanci.
16. září 2024 v 18:54
Hana a Lena
Obě košťata už běžte do prdele kdo tady má furt číst ty vaše zakomplexovaný žvásty
16. září 2024 v 18:39
Hanka
Hanka si za rok v Ostravě v pohodě vydělá na byt. Co budeš mít ty Lenko až se vrátíš z Finska? Možná by sis měla zaplatit ty dluhy.
16. září 2024 v 16:53
Hana
a můžete tady dát někdo odkaz na tu Hanu? Nějakou fotku? já ji neznám, ale vzhledem k tomu, jak dlouho to tu řešíte, začalo mě zajímat, jak vypadá
16. září 2024 v 16:32
Hana
No podle mě je úplná tuctovka, na to, jak si ti coby Anna Ostrava hrála na kdoví jakou princeznu… jak tu někdo psal, ze je to Adéla Horečná, tak to je kočka, proč to někdo psal a kdo sem a proč teda dotáhl tu adelu? A ta Hana proste nic moc, nechápu ze ji platí 4tis za hodinu jako nějaký extra třídě… obličej nevím, neznám.
16. září 2024 v 16:12
Hana
Netvrdim, ze Hana je obézní! Jen, že se brutálně vyžrala ze své útlé váhy a ma celkem bachor! To me šokovalo. Nemyslim si, ze je sama se s sebou spokojena. Kdo vi, proč se přežírá. Je vidět, ze není vůbec zpevnena. A o pěkném obliceji bych pomlčela. Též si ho vyplněmi dost zrasovala.
16. září 2024 v 15:50
Jojo
Jestli má Hana velké tělo, tak ty máš velkou díru v mozku.
16. září 2024 v 15:40
15:05
Mlč Leno. Hanka byla a je pěkná, má pěkný obličej a i kdyby měla ještě o 30 kilo víc, aby se dostala na tvoje aktuální čísla, ten bude mít pěkný pořád. A ty nikdy. S tím se člověk narodí plus nějaké úpravy, když jsou v míře a ku prospěchu a ne hnus, jako například plastic queen
16. září 2024 v 15:28
Lena posedlá Hanou
Prosimtě Leno, už se zabij, a dej všem, a hlavně Hance, svatý pokoj. Vypadá stokrát líp než ty , a vždycky bude, i kdyby jí slezly všechny vlasy a přišla o nos nebo oko
16. září 2024 v 15:05
Anna Dolana Melissa De rouge
Wooow, Hana má opravdu velké tělo, jsem v šoku, nejde o to, ze se vyžrala, ale na to, jak se tu chvástá, jaká je top společnička a létá na dlouhé schůzky do zahraničí, jsem v šoku, co se sebou udělala, vždyť to je tedy dost strmy pád dolu.
16. září 2024 v 15:03
Belgie
Čtu tady o Belgii také bych ji chtěla zkusit mám kontakty na města a ubytování od kamaradky co ji přestala jezdit.zacala podnikat ve vlastním.ale a hlavně co mi říkala jsou v Belgii hodně ujety na tria takže by bylo super jet ve dvou.takze kdyby se některá chystala listopad nebo prosinec hodte na sebe kontakt.ja jezdila do teď jen Skandinávii ale už to není jako dřív tak chci zkusit nějakou jinou zemi
16. září 2024 v 15:02
ABC pro 14:21
A kolik ti je let? Přehledla jsem, pokud jsi to psala. Důležité je, ze se cítis sama se sebou spokojena? Spousta chlapů má rádo tvar přesýpací hodiny a je jedno, pokud je to na 50kg a nebo 70kg, málokterý chlap má rad ženu s pupkem, ale větší prdel a prsa dá vetsina
16. září 2024 v 14:47
14:13
Ano krásný obličej - na fotkách, jako Petula z mladé Boleslavi :D a víte jak vypadá doopravdy ??? Já mluvím o těch hnusnych, ne o někom, kdo má krásný oblicej, úsměv a vlasy, to je jiná liga a těch teda moc neznám