Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
25. července 2012 v 21:58
pro XXX
a z veronikou jsem měla taky jet ale pak jsem se bavila se známou a jakmile nastal problém vysere se na tebe a nechá tě v tom ... vyhodili ji z hotelu v noci a co dělat že? někdy hotely rozhlásí že vyhodili češku a nikdo tě třeba neubytuje, jediný kam můžeš jet je letiště, můžeš tam spát, máš tam wc a net .. toto je jako nechat na letišti - jak je problém vysere se na tebe a ty co pak ... a toto normální ag. nemůžou udělat
25. července 2012 v 21:52
pro XXX
stránky existují ale nikdo normální e tady nezveřejší protože by pak holky nebyli kryté jak by tam jeli!!! kdyby se ty stránky proflákli a všichni by se mohli kouknout na holky co tam jsou ... ale stránky jsou - jen ti je musí říct bud ag a nebo zjistit sama
25. července 2012 v 21:13
XXX
Ještě by mě zajímalo jestli existují nějaké Finské stránky kde se dá ověřit jestli agentura udělala reklamu, díky.
25. července 2012 v 21:02
XXX
Máte někdo nějakou pozitivní zkušenost s Veronikou Zajjíčkovou? Četla jsem tu nějaké špatné. Mám s ní letět do Finska. Jen nechápu, když tu píšete, že Vás nechala stát na letišti, co z toho má ona? Když by se spíš měla snažit, aby to fungovalo, jsou to přece peníze i pro ni . . . Nemáte tedy někdo kontakt na nějakou skutečně fungující agenturu?
25. července 2012 v 12:51
Diana
vsechno jsou to tady jenom intriky a lzi nejvetsi. a ty co nejvice siri takove kecy se maji u toho dotycneho dobre a vydevaj. jako tady kecate o agenturach atd. jste blbky nejvetsi kdyz tady tem komentarum verite. nikdo nechce konkurenci
25. července 2012 v 12:11
co mě štve
Štve mě, že se do tohoto businessu dostalo spousta holek, které mají v hlavě úplně vygumováno, dělají všechno v ceně a klidně i bez kondomu a ještě dávají slevy. Pak ten business vypadá jak vypadá. Za sex se slevy nikdy nedávají a za extra se platí !!!! A nejde jen o holky, ale i o lidi, kteří vedou nějaké agentury a priváty a vůbec tomu nerozumí. Nedávno jsem psala do jedné agentury na tůru a ptám se na průměr výdělku. Dotyčná mi odpověděla toto: záleží na tom jestli děláte sex s kondomem nebo bez...jako tohle to už NENÍ normální !! Takové holky jsou špíny a kurvy na poblití.
25. července 2012 v 11:34
vůbec daniel
panebože holky, nebuďte hloupé, je to hnusná agentura co si bere 40% !!! za nic!!!
navíc, na reklamě jsem našla jen jednu CHERRY - Polku a ta má ceny za 100e na půl hodinkxy a prý že pan daniel nedává tak nízko ceny!! vždyt normoš je za 120e na půl h.
Budto si tam jedte sami na sebe a pokud neumíte aj, tak se poohlídněte po nějaké holce co vám bude domlouvat a je to!!! žádných zbytečných y40% nebudetre odevzdávat a jen tak mimo...finsko je opravdu mrtvé v létě, ale jen si tam jeďte to zkusit
25. července 2012 v 11:17
Michel
KECY KECY KECY, JENOM NECHCETE KONKURENCI, JSTE MAX.UBOHE . JESTLI JSTE CHYTRE NICEMU TADY NEBUDETE VERIT. HOLKY JSOU SVINE, JENOM ABY JIM NIKDO NELEZL DO ZELI
25. července 2012 v 09:51
LANZAROTE
ceny tam jsou asi fakt špatný..já tam kdysi pracovala, nemohu si to vynachválit, ale osobně bych si zaplatla zájezd na týden-levný a našla si tam místo sama..obešla to-je to hodně malinkaté takže stačí 2-3 dny...žila jsem tam několik let, všeobecně kanáry miluju...pohoda, sluníčko, teplo....fakt pohodička...na peníze asi nic moc..ale záleží...jedna má známá si tam našla milionáře a dodnes tam s ním žije, mají děti...cestuje a zatím jim to klape...
25. července 2012 v 09:17
pro Lolita
Prosim tě Lanzarote ne!!!!!to nejsou Češi ale Slovaci jménem Nicolas a Brian ale pochybuju že mi řekli pravé jmena a klub není klub jako tu je to špinavá,smrduta díra kam chodí šukat pouze Marokanci a Alžírci za 40eur.
Bohužel jsem měla osobní hodně hnusnou zkušenost takže pozor na ně!!!!!
25. července 2012 v 03:06
Lolita
Máte někdo zkušenosti z Lanzarote.... je to night club a mají to prý češi... děkuji
24. července 2012 v 21:35
KLARA
TAKY JSEM SE SNI JELA A NECHALA MNE STAT NA LETISTI;ZE PREJ JSEM SILNA A VYPAL TELEFON!!MA NEKDO JEJI ADRESU??
24. července 2012 v 21:33
pro linda
děkuji za info už jsem s ní měla jet 15.8. ale ted vidím že bych tuze litovala
24. července 2012 v 20:18
pro finsko
Já bych jela hned ale bohužel jsem finančně na dně takže na to nemam...ale finsko je nadherný už jsem tam byla.
24. července 2012 v 20:00
nie mehr nach schweiz
schweiz ist albanische loch!
24. července 2012 v 19:15
finsko
kdyz tak napis mail a nebo skype ... a muzem pokecat.
24. července 2012 v 19:12
Domča
tvl která holka je tak blbá aby se nekde delila na pul???to už vyšlo z mody MILI!!!!
24. července 2012 v 18:56
finsko
A kolik bych si teda vydělala kdybych jela s Tebou ?
24. července 2012 v 18:36
finsko
je tu nějaká kdo by chtěl jet sám na sebe ve dvou? bez ag.? beze strachu?
24. července 2012 v 18:21
:(