Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
19. března 2015 v 13:56
irsko
celkem by jsem chtela vedet kam tam jezdis, nebo mas asi velmi pestry servis, ja byla v irsku a hruza a od kamosek slysim to same...a to si troufam rici, ze jsem hodne hezka
19. března 2015 v 12:54
irsko
Nejsem z tech holek co si vymysli..jezdim tam roky..a nestydim se rici ze je to 600 prumer...nekdy i vice a bohuzel nekdy i mene..zalezi zrovna v tom mestecku na konkurenci,na stalakach atd..fakt bych chtela nejakou holcinu..vsechno znam moc dobre:))))lepsi kdyby tam uz nekdy byla treba aby nebyla vyplasena:)))muzem obcas i na hozel
19. března 2015 v 12:51
irsko
Promin pecvakla jsem se cirka 3000 tydne..
19. března 2015 v 09:05
3000 za 3 tydny
to nemusim jezdit do irska, to udelam za hranicema tady, neprijde ti to malo?
19. března 2015 v 07:36
irsko
Zduraznuji samy na sebe..fakt jen rozumne holky:)))
19. března 2015 v 07:35
irsko
Ahoj holky zdravim vechny...Mam super nabidku.Vsobotu letim do Irska a hledam kamaradkku.Jezdim tam spoustu let na apartmany,Jedna stala mi ted vypadla tak musim sama.Ale radeji ve dvouch..aparmanu je spousta aznam jenty dobry..pocitam tak 3 tydny a 3000 eu se daji vydelat..je mi 39 tak radeji malinko strasi aby jsme si rozumeli a hlavne aby vedeli proc tam jsme..tak mi napiste email nebo skype a domluvime se..dekuji a preji krasny den.Samantha
18. března 2015 v 14:40
Garantujeme 50 000 týdnĕ! – Rakousko -
STAČÍ JEN DOJET!, ZAŘÍDÍME REKLAMU, TELEFONISTKA VÁM ZAŘÍDÍ TERMÍNY S KLIENTY, DOSTANETE POTŘEBNÉ VĚCI K PRÁCI ATD. NESTARÁTE SE O NIC A NAVÍC VŠE ZDARMA!!! Žádné skryté poplatky ani pokuty. Nabízíme velmi příjemné prostředí, ubytování, diskrétnost a naprostou bezpečnost. Samozřejmostí jsou vysoké výdělky, stálá příjemná klientela! Denní pracovní doba, vše extra pro Tebe! Pošli svoji aktuální fotku, telefon a věk na email a připiš, kdy chceš přijet. Kontakt:
maru.maruschka@centrum.cz
18. března 2015 v 11:31
brigadyprozeny@post.cz
RAKOUSKO DENNÍ PRIVÁT – 60.000,-Kč TÝDNĚ!
Denní privátní byt v Rakousku nabízí možnost výdělku pro sympatické slečny 19-36 let. Jsme zaběhnutá adresa. Začátečnice jsou vítány, všechno ráda vysvětlím a pomůžu. Nabízíme výbornou reklamu, pomůcky, ubytování, internet zdarma. Penízky denně. Servis si určíš sama. Klienti chodí spontánně nebo na termín, ten ti domlouvá operátorka. Znalost německého/anglického jazyka je vítána, není NUTNÁ. Podmínkou je příjemné vystupování a spolehlivost. Napiš email s telefonem a fotkou, zavolám zpátky. Budu se těšit!
brigadyprozeny@post.cz
13. března 2015 v 16:42
luxury-forman@post.cz
Privát v západočeském kraji hledá příjemné, bezproblémové, čistotné slečny a ženy jako společnice.
Nabízíme: příjemné, čisté a bezpečné prostředí, soukromí, diskrétnost a korektní vedení. Ubytování ve vlastním pokoji. Možnost odvozu.
Jazyk není podmínkou, spíše výhodou.
Veškeré sociální zařízení, wifi, reklama, atd. samozřejmostí!
Se vším rády pomůžeme!
Více info na:
luxury-forman@post.cz
12. března 2015 v 17:55
prosim vas..
12. března 2015 v 17:34
prosim vas..
u niky i dita su k dyspozicy
12. března 2015 v 09:49
ahojky devcata
Nevi nektera z vas o klubu kde bych mohla prijet i s manzelem a 3 detma. ?
12. března 2015 v 01:16
pozor
Na rakousko..hodne levnych thajek..do samponu lijou depilatory
12. března 2015 v 01:15
prosim vas..
Nevyte nekdo o klubu kde jsou k dyspozycy ubrouski ▪a mydlo..?
11. března 2015 v 21:46
torinesetorinese@gmail.com
Zaběhnutý , dobře vybavený privát v Rakousko(wien) hledá nové tváře pro naši bohatou klientelu.Požadujeme chuť vydělat si velké množství peněz!Hledáme pohledné dívky 18-max 40 let.Pracuješ pouze v českem kolektivu, max 4 dívky.Príjemná atmosféra je u nás samozřejmosti.Ubytování, reklama, telefonistka o vše se ti postaráme.Preferujeme spokojenost na obouch stranách!Mášli zájem o práci a bližší info, tak mně kontaktuj bud na tel.cislo +436505632424 nebo email
11. března 2015 v 11:59
Vejis
Ahoj kočičky mám zájem o švýcarsko má někdo kontakt na spolehlivou a dobrou agenturu? chci normální privátek ale více na urovni. díky nejlepe zurich
11. března 2015 v 09:18
tori
11. března 2015 v 09:16
tori
torinesetorinese@gmail.com
Denny privát v Rakousko(wien) nabízí možnost krasného výdělku pro sympatické slečny 18-40let. Jsme zaběhnutá adresa, nabízíme: práci denně 11-02hod.u nas muzes pracovat na denni najem nebo aj na procent.sama si urcis, peníze denně, čisté prostředí, cz-sk kolektiv, obrousky, mýdla vse pomocky k prace....na private max 4 holek..Ferove jednani. Servis si urcis sama aky delas... Klienti chodi spontanne nebo na terminy, . dlzka pobytu zavisi na tobe. Budeme se tesit na spolupraci
+436505632424
11. března 2015 v 09:15
yanet
9. března 2015 v 17:35
yanet