Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
14. září 2015 v 11:49
irsko
je to jen pro silne samostatne holky ktere vedi proc tuto praci delaji....meli by byt i rozumne..cilevedome,diskretni a spolehlive..
14. září 2015 v 11:47
irsko
za 1000 eu dam veskere info o turne na irsko..vcetne reklamy,kontakty ubytovani proste vseho jak to tam chodi..ja se po roce vratila a mam 40 000...a to jsem robila len nekdy...ale za mene nez 1000 eu info nedam..velice tezko jsem vse sama ziskavala..dejte emaily a napisu vice ..paaaa renata
13. září 2015 v 13:25
Clara
Pristi tyden je tu asi plno, ale muzes si udelat termin na jindy..
13. září 2015 v 13:13
Clara
Volno je tu hned. Prozvon me nebo napis sms a zavolam Ti.
13. září 2015 v 12:54
clara
Volno je tam kdy? Jezdim nemecko ale ted mam tyden termin..
13. září 2015 v 12:26
Clara
Ahoj holky, jsem na terminu v Nemecku v Landshutu(byt pro tri holky) uvolnilo se tu prave jedno misto. Plati se tu najem 80€ denne a vydelky jsou 300-600 denne. Kdybyste nektera mela zajem tak napiste na 004915739884352. Clara
11. září 2015 v 20:09
Australie
Ahojte kocy, nevite nejaka o super reklame na Turecko anebo Australii? Popr. hledam mladou holcinu co by jela se mnou :) vek do 26 let prosiiim dekuju. Pisejte mi na
sasha.cerna@seznam.cz
8. září 2015 v 20:10
xxx
Mohla by některá poslat Link na inzerce v Rakousku ?
6. září 2015 v 14:10
Lena
ahoj, muzete mi prosim nektera říct zkušenost se švýcarskem? Konkretne Uznach, predem dik
4. září 2015 v 13:23
Rrrrrr
Ahoj,ja se nicemu nedivim a souhlasim s tebou..mam taky urcity zkusenosti a nechce se mi to psat je lepsi zaplatit a okamzite odjet...
3. září 2015 v 20:26
Pro hana
To neni nelegalni vyhodit z apartmanu ja letela v Tampere nekolikrat dokonce to jmeno toho poody si pamatuji protoze se jmenoval jako ten telefon Erikson.Prisel overil si mou totoznost lhal ze mu jde pouze o to zda jsem z eu ci ne a druhy den mi zavolala primo zenska ktera mi davala klice kdyz jsem dojela ze musim opustit apartman na zadost policie.Prostituce je ve finsku legalni ale pronajimat apartman za vedomi pronajimatele co se tam deje uz neni legalni.Pokud finka ve svem vlastnim byte provozuje prostituci je to legalni pokud si pronajme cizi byt uz je to ilegalni a policie muze zcela legalne vas vyhodit.Takto to funguje ovsem ve vice zemich.
3. září 2015 v 19:18
Hana
To,ze neaka nastrcena agentka prisla s 3 policajtmi a vyhodila to dievca s apartmanu,mi pride ako nezakonny organizovany zlocin,dohodnuty brat od ceskych prostitutok vo Finsku nelegalne a spinave peniaze,s ktorym nema finska vlada a parlament nic docinenia.Je to tvrde ale ,vlastne si za to cesky mozu same,lebo sami nelegalne pracuju vo Finsku,takze nie su nijako chranene.
3. září 2015 v 17:35
pro sk rrrrr
Cemu se tu divis to je uplne normalni ze policie ma mezi sebou i takoveto hajzliky viz cz bardychuv gang ti dokonce unaseli a zabijeli u vas na sk by se urcite neco takoveho tez naslo v srbsku zase poldove berou penize od uprchliku zato ze je pusti madari tez uz se par takto uplatnych poldu naslo v nemecku tez afera poldove se nechali uplacet atd atd tak cemu se divit ze i ve f se najdou na celem svete se najdou maji moc a pokud delas neco co odporuje zakonum tak ti zneprijemni zivot a nekteri privrou oci nad tim co delas ale ne zadarmo otazka je co je prijemnejsi zaplatit za poruseni zakona nebo nezaplatit a nechat se vlacet legalni cestou postihu a zjistit pak ze zlatej uplatnej polda ktery necha cloveka napokoj.co je prijemnejsi napr.prijit o papiry za chlast za volantem plus mega pokuta nebo uplatnej polda?Ja osobne mam radeji mensi zlo a to je uplatek a klid nebo potom dodrzovat striktne zakony a nemusis tohle resit.Neazastavam se poldu co berou ale je to soucat sveta od doby kdy policie vznikla je to proste ta.
3. září 2015 v 08:51
pre Rrrrrrr
Tak tomu sa hovori policajna mafia,ktora sa vyhraza a pozaduje vypalne od prostitutok.Bohvie ci maju policajti dovolene od statu a od vlady pást dievcata .Pride mi to ako pasáctvo.
3. září 2015 v 00:04
adell pro petru
Tak me vyhodili z apartmanu uz asi 2x ci 3x za ty 2 roky co jezdim finsko ale bud primo nekdo od apartmanu zamestnanec nebo rovnou poldve zbalte se atd jednou sousedka zavolala nejdrive delala bugr na chodbe a pak zavolala poldy.Je mi to srdecne jedno odjedu pak vzdy do jineho mesta a klidek vubec si tim nelam hlavu poldove jsou curaci.Chodi nas sukat ale nadavaji nam do devek tak co ponich muzes chtit
2. září 2015 v 23:23
pre Rrrrrrr
Uz je vam dobry i Svycarsko!?Tam zarobite max.1500 Fr . za tyzden.Je to tam zufale....
2. září 2015 v 23:16
Rrrrrr
Jinak nevite jak to jde ve svycarsku treba v Zeneve?
2. září 2015 v 23:16
Rrrrrr
Ted za tebou muze chodit porad a pak te prasknout...
2. září 2015 v 23:15
Rrrrrr
Byt tebou tak bych za vcasu odesla a odjela teeba do jineho mesta..kde si?
2. září 2015 v 23:14
Rrrrrr
Jo finsko je o tom zname..kazda operatorka tvrdila ze se nic nestane,ze te ouze vyhodi,ale oni si vse hlidaji.. Podle me ten zapis jakykoli tam zustane na dlouho,ale do cech nevim jestli muze neco jit..svedectvi ze neregistruje,ale jakykoli prestupek ano..