Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
7. května 2024 v 11:06
Tours 17:35
Mě stačí bohate 500 -600 za den. Nemusím cely den mrdat. Většinou mi 2-3 přijdou hned od 10-15 a zbytek dne mám volno. Na vše mám permice, někdo utrácí za kosmetiku, nehty, rasy, vlasy, já nic takového nepotrebuju, za kosmetiku utratim minimálně.
7. května 2024 v 11:00
9.50
Přesně tak já jezdím na tour kvůli penězům a ne utracet za wellness, solarka fitko atd.tak se nedivim že slečna musí jezdit na mesic
a hlavně me by 3 denně fakt nestacily to by musela mít dotyčná 400eur hodinu aby měla 1000 a více eur coz je můj denni prijem. Wellness si nechám zaplatit klientem a fitko můžu až doma.proto me ten týden bohatě staci. Ale každý dělá jak uzna za vhodné.
7. května 2024 v 10:55
9:30
Byla jsem zrovna na tour v Dánsku a pamatuji si dobře na jediného klienta s dredy. Pak mě postupně začala svědit hlava, ale byla zima a mám suchou pokožku, tak jsem tomu nevěnovala pozornost, dokud mi při jednom drbání nespadl malý brouk na polštář. Pak už jsem jen letěla do obchodu a nechala tam asi 1500 DK za všechny šampony a hřebínek. Ještě mesic po tom jsem si umývala hlavu tím šamponem. Od těch prasat, jež si neumí ani umýt ruce po záchodě, můžeš chytit cokoliv. A věřím, že vysoké ceny tě nespasí na 100%. Asi budu dělat jen sex přes webkameru. Je hrůza, co všechno od nich můžeš chytit. A ještě každý nadává, že jsou prostitutky roznáší nemoci. Ha ha, od chudáků nakažených blbů
7. května 2024 v 10:23
9:30
Já jsem od klienta chytla vši (měl dredy, navíc jsem je chytla na tour a za třicet let jsem se svými dlouhými vlasy nikdy nic podobného neměla), v minulosti také genitální opar nebo bradavice. Pro ty rýpavé - vše dělám s kondomem, ale okolí ptáka bez kondomu se dotýká mého těla, přesně tam jsem měla příznaky.
Bohužel, riziko našeho povolání a další důvod, proč se těch sráčů štítit. Jestli chceš mít jistotu, tak jedině je obsloužit ve skafandru, rukavicích a plynové masce. Vím, jak se cítíš.
7. května 2024 v 09:50
Tour
No ale nikdy nevis kdy ti 2-3 chtějí přijít. Nehledě na to ze ceny fitka saun bazénu a tak dále jsou jinde dost vysoké a já teda jedu vydělávat a neutrácet tam
7. května 2024 v 09:30
Svrab
Ahoj, ještě ze je to anonymní… mám takové svědící pupinky na zádech a na kožní mi rekli ze je svrab!!! Setkala jsem se s tím některá? Stopro to mám od klienta
6. května 2024 v 18:21
Tours 17:35
Taky mám vysoké ceny a stačí mi 2-3 klienti, mám hotovo třeba v 15hod a jdu do fitka, bazén, sauna, masaz, ráno beham, takže díky tomu se cítím stále fit a svěží. A taky jezdím kvůli penězům a za měsíc vydělám víc než za týden to je viď :))
6. května 2024 v 17:35
Tours 17.01
No tak to bych určitě nedala být s debily měsíc a já když už jedu na tour tak kvůli penězům.ja mam denně 800-1000eur diky vysokym cenam me fakt ten týden stačí.ale každá to máme jinak.
6. května 2024 v 17:01
Tours
Já vždy měsíc v jednom městě, stačí mi 3 denně a zbytek fitko welness apod. Někteří se mi vrátí i 3x za ten měsíc. A díky volnému času pro sebe se cítím v pohodě celou dobu. Pak týden doma a zase měsíc nebo 3 týdny. Nebaví mě se furt balit
6. května 2024 v 16:20
Tour
Já mám osvědčeno 6 dni jedno město maximálně. Na konci měsíce další. Prejezdy mezi městy jsou nesmysl. Vyčerpá to a unaví. Za 6 dní jsem maximálně unavená a už se mi znechutí.
6. května 2024 v 15:16
Tours
Když jedu na týden tak ano 1 město když 10dni tak 2 města.
6. května 2024 v 14:47
Tours
Na týden předpokládám že jezdíte pouze jedno město? Mě právě přijde že jsem vždy ztratila nejvíce času přejezdy mezi městy.
6. května 2024 v 14:33
Tours
Dřív jsem jezdila i na měsíc ale čím dál víc se mě vyplácí těch max.10 dní taky.hlavne už na ně po těch letech nemám náladu. Vždy si zajistim předem stalaky v dane zemi plus nový a týden 10dni max.staci.
6. května 2024 v 14:08
14.06
Ano já jezdím na týden max.10dni déle to s nima nedávám a bohatě to stačí.
6. května 2024 v 14:06
Tours
Ahoj jezdíte některá na tour jen na týden? Nebo jezdíte spíš na co nejdéle? Chystám se teď jet po delší pauze a zvažuji možnost jet na kratší dobu.
6. května 2024 v 13:22
Identita
S klienty s kterými chceš letět do jiné země atd by to mělo být i trochu o důvěře. Některé holky mají na webech přímo požadavek, že chtějí ještě před rezervací nahrát jejich ID do žádosti. Přemýšlím, že to také zavedu. Kdo opravdu stojí o tvé služby s tím nebude mít problém. Posílání peněz a anonymita je takřka nemožné. Jméno jde vidět vždy a všude. Pokud chceš být anonymní jezdi jen tour nebo cluby.
6. května 2024 v 13:02
11.56
A výpadek má i dobrý privat obcas
6. května 2024 v 13:00
11.56
Jo taky přemýšlím ze zrušim dobrý privat, to jejich topovani kdy tam musí clovek každý den za 200kc topovat aby zůstal na první stránce a za týden dat x tisíc navíc na to jim seru a k čemu mi je reklama, kde jsem věcně na paty stránce kam nikdo nekouka. České holky mají 13 topu zdarma na den to je super a bohate stačí
6. května 2024 v 12:57
12:53
Tak ono se to dá pozastavit když chce mít clovek volno, tak třeba jela na Machač na dovcu a nebo se vdala :D
6. května 2024 v 12:54
Skrývání identity
Tak já se neptám na anonymitu kvůli obličeji, spíš mi jde o to, jak hodně si střežíte svoje jméno, příjmení pro cizince. Např při společném bookingu hotelu při delším setkání nebo na letence nebo při posílání peněz na účet.