Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
4. listopadu 2016 v 21:19
Maros
Jak můžu skočit do zdi když já sem zed
4. listopadu 2016 v 21:15
Trubko
Ty skoč z okna a křič jsem pica
4. listopadu 2016 v 20:57
Maros
Tvl skoč do zdi
4. listopadu 2016 v 19:23
Maros
Zoufale agentury by si měli uvědomit že není rok 2005. Půlku odevzdáváji jen pice. Ten co komentuje nejvíc je těžce na hlavu tady. Stay Independent stay safe
Happy weekend
4. listopadu 2016 v 19:18
Maros
4. listopadu 2016 v 18:07
Nikol.irsko.citytour
PICA CO DÁVÁ 80EUR NA PUL HODKY.
4. listopadu 2016 v 17:27
Sarah
Nikdo k tobě nechce už to tady holky psali. Jses tlusta chlupatá lesba která má moc tlustou kamarádku. Správně? Tahni ty co chceš 10 eur za klienta a prej jezdíš Austrálii
Máš hovno
4. listopadu 2016 v 16:42
Irsko
V Irsku pronajímá apartmány hodně lidí. Nejvíc Brazilci. Nikdo není zvědavej na vaše závistive komentáře. O tom dotyčném tady jeste nikdo nepsal a neslyšel jen asi ty. Takže oxyduj nekde jinde.
4. listopadu 2016 v 16:19
Nicol.Nova
Tahnete už pasacky
4. listopadu 2016 v 16:15
...
4. listopadu 2016 v 16:06
HOLKY Z IRSKA POZOR
Uz se k tomu vyjadrovat nebudu prestan si hrat na holky a spinit moje jmeno. Co to tady placas ty vyfetovanej magore pis si dal ze jsem pasacka nebo jak ty rikas chlupata lesba.
napsala jsem svoji nabidku pouze pro devcata ne pro uchylny pasaky. Je to docela ubohy ze se stale vydavas za nejake holky ladislave kurino. Co to tady meles ty debile debilni ja se tady bavim o irsku pokud vim byl jsi zavreny v cardiffu v anglii za tyrani holek a brani vsech penez a uz si samozrejme utekl do irska a chces to rozject znovu.
4. listopadu 2016 v 15:42
Nikol.irsko.citytour@gmail.com
Pasacko po mě si chtěla číslo na what'sup a že mě řekneš všechny informace pres whatsup. A pak když sem te nasrala že už nemám zájem tak si mi napsala že nejsi agentura a že si bereš jen 10 eur za klienta. Takže spin sebe a ne pasaky z Anglie. Bavíme se o Irsku. Takže tahni
4. listopadu 2016 v 15:22
HOLKY Z IRSKA POZOR
Jediného chlapa kterého znan z Irska kde jde vydelat na bytech je Lery sice operatorky jsou mlade kozy tajze to tak nikdy vypada, ale uplne normální chlap s normalnina bytama ve vice městech normální podminky atd.... ale vzdycky mluvite z českou ta vse domlouvá a operátorky jsou češky a ví co dela !!!!v byznysu je 35let .... jeste jedna rada Nicol .....
4. listopadu 2016 v 15:12
HOLKY Z IRSKA POZOR
Tyto informace jsem rekla a dala z toho duvodu ze jsem pod jeho vedenim zazila sama peklo a musela jsem utéct domu je to sice uz nekolik let zpatky ale davej te si pozor,kamarádka to zažila nedavno.. nema rada city tour. chtela na pevny byt a takhke vse dopadlo
4. listopadu 2016 v 15:06
HOLKY Z IRSKA POZOR
Holky nebojte se jezdim do irska uz 5 let nabizim sluzby jako operatorka tenhle ten mesic tam letim sama a jeste dve slecny se mnou, ktere me kontaktovaly pres email. A v prosinci tam leti hned dve. Nedejte na nejaky debilni kecy od nejakyho proflaklyho pasaka chce to jen zkazis kazdymu. ma nervy ze on je proflakly. Pise na muj email a vyzvida jako holka kam se jezdi atd. Take mi pak psal z jineho emailu zda budu chtit dat holky na jeho apartman a ze take nabizi sluzby ridice ze pokud bych mela zajem. Slecna co zde dala odkaz na stranku WALESONLINE tak mela pravdu. Co k tomu dodat neni nic. Uvidite sami lze jak tiskne. Moje kamaradka u nej byla a mela ceny 50, 70, 100. Ve spinavem apartmanu. Telefony delala rumonka. A menil podminky ze dne na den. Uctoval si za vse takze ke konci kamaradce zbylo 30% vydelku....
Nikol.Irsko.citytour@gmail.com. holky nebojte se ozvat mi muzeme si dat v cechach osobni schuzku muzeme si take zavolat. A taky neni problem se domluvit a muzeme letet spolecne. Rada se s vami domluvim a se vsim pomuzu a vysvetlim. POKUD VAS TATO KONVERZACE CO TENTO PASAK TADY ROZJEL NEODRADILA. TAK SI K NEMU LETTE. A UVIDITE ZE JE TO MALY TLUSTY PLESATY CIGAN.
S pozdravem vase nicol
4. listopadu 2016 v 14:57
Maros
4. listopadu 2016 v 14:42
Sarah
4. listopadu 2016 v 14:07
Lenka
Ja znám Slováka v Limericku. Ma hezkej barak a jen 50e denně
4. listopadu 2016 v 13:04
Irsko
Rekl pasak co sedel taky dobry
4. listopadu 2016 v 13:01