Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
14. ledna 2017 v 08:33
klara
Ahoj holky prosim můžete sem napsat par kontaktů na profi fotografy ???nebo fotografky??
Martin Sebesta, Rudolf Vavra, David Gesko, Jan Svoboda už znám ale hledám někoho nového a neokokaného...budu ráda za radu....děkuji
14. ledna 2017 v 01:33
Rada pro všechny holky!
Ahoj kolegyně, pokud webové stránky agentury vapadají jako kdyby je dělalo dítě a jejich stvořitel ani nemá na to, aby si zaplatil doménu a hosting, pak věřte, že tato agentura je na tom dost bídně a snaží se sehnat holky jak se dá viz tiddy models. Mnohé bohužel ani vzhled webovek a hlavně vidina velkých peněz neodradí, buďte opatrné a hlavně nevěřte všemu, co vám kdo naslibuje. Je to jen metoda pasáků, aby vás zlákali.
14. ledna 2017 v 01:13
Tidddy models
Tahleta agentura Zasraná je Fejk je to Drahomír cholt tak si dávejte pozor!!! A vůbec ho nekontaktujte! Zmrda
13. ledna 2017 v 21:30
...pre Monika....
mas s tou agenturou skusenosti????
13. ledna 2017 v 19:15
...pre Monika....
suhlasim s tebou..
13. ledna 2017 v 19:13
pro....Zuzka..finskoo
ahojjj.. co sla si nakoniec do toho finska??, ako bolo???,
13. ledna 2017 v 19:11
Monika
Hodne agentur je falesnych o to ty dobre a vpohode jsou vice plne a je vetsi zajem v dnesni dobe musis zazit sama na vlastni kuzi jaka agentura je aby jsi mohla posoudit kazda agentura ma individualni pristup
13. ledna 2017 v 18:58
tina.... pro luxurytours 14 49
13. ledna 2017 v 14:49
Luxurytours
Bohuzel byla jsem s nima a nikomu bych to nedoporucovala.pokud nebudes delat vse co oni po telefonu klientovi naslibuji a ty mu nevyhovis anebo on odejde tak pocitej s tim ze ti napisou hodne spatne revicko a nebo ti vypnou reklamu a nechaj te at si pomuzes sama.jsou to svine pozor na ne.Nejezdit!!!!!
13. ledna 2017 v 01:43
Luxurytours
To vážně ? Byl s nimi nekdo ?
12. ledna 2017 v 23:16
Luxurytours
O nich už se tu psalo. Podvodníci. Naslibujou výdělky který nikdy nevydělává přístup strašnéj budeš ráda když ti zapnou reklamu správně. Musíš tam lízat zadky v ceně.
12. ledna 2017 v 22:18
Luxurytours
Ahoj znáte nekdo ?
12. ledna 2017 v 14:50
Gõrlirz
Ahojnholky byla jste nektera z vas v nemecku v gorlitzu u te polky A.? Diky za info :-)
11. ledna 2017 v 20:07
jakibadr
11. ledna 2017 v 20:06
jakibadr
شركات تنظيف براس تنورة و شركات نقل اثاث براس تنورة و شركات تنظيف منازل براس تنورة و شركات تنظيف خزانات براس تنورة و شركات تنظيف شقق براس تنورة و شركات تنظيف فلل براس تنورة و شركات تسليك مجاري براس تنورة و شركات تنظيف كنب براس تنورة و شركات تنظيف مجالس براس تنورة و شركات كشف تسربات المياه براس تنورة و شركات جلي بلاط براس تنورة
فقط قم بزيارتن& #15
11. ledna 2017 v 20:06
jakibadr
عزيزنا العميل هل تبحث عن شركة نظافة تقدم لك كافة الخدمات التنظيفية بكامل الكفاءة والجوده ؟ هل تبحث عن شركة تقوم بتنظيف شقتك او فلتك او مجلسك ؟
هل تبحث عن شركة تقدم لك خدمات تنظيف الموكيت والسجاد والوجهات الزجاجية وغيرها ؟
اذا فانت علي موعد مع شركة النظافة المثالية والتى تقدم لك خدماتها بجودة متناهية النظير واسعار لن تجد لها مثيل في اي شرك
11. ledna 2017 v 19:23
mladá masérka
Ahoj, je tu nějaká fajn milá, seriózní a diskrétní slečna, dáma, která se věnuje práci erotické či tantra masérky, nebo by to chtěla dělat? A hledá nějakou kamarádku k masážím? Menší zkušenost mám. Brno a okolí a nebo Praha. Jsem mladá, atraktivní, plná krásná prsa. Můj věk: 21.
Když tak mi prosím napiš na email
maserkaalja@seznam.cz, budu se těšit na případnou spolupráci.
10. ledna 2017 v 20:15
viden/NE dita a josef/
Miluješ drahé věci, život na vyšší noze a peníze? Máš ráda pocit finanční nezávislosti a miluješ pohled do přeplněné peněženky? U nás se nezkutečné mění v realitu :-). Hledáme především slečny, které si chtějí opravdu vydělat pořádný balík. Garance vysokého výdělku , je to všechno především o kvalitní inzerci , profesionálním přístupu a profi fotkách, to vše ZDARMA Ti nabízíme MY :-) Luxusní zázemí, 100% diskrétnost, 100% spokojenost, 4 x luxusní prac. pokoj. Pohoda a klid :-) Stačí jen chtít a Tvé sny se stanou skutečností
004368110438843
10. ledna 2017 v 12:40
Pro dee
Ty zmrde už ti tikaji hodinky
10. ledna 2017 v 11:18
Denisa
A nikoho ne pomlouvam a co bych měla napsat ? Nechápu jestli mas problém tak proč mi nezavolas?!