Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
9. června 2017 v 18:33
Pro Lindu
9. června 2017 v 16:50
Linda
Já jsem toho názoru, že pokud dělat tuhle praci (mimochodem dost riskantni), tak za velký prachy a ne jebat jak králík s obtloustlými Němci za 20-30 €
A utěšovat se, ze v Bangladéši píchájí za dolar, takže jseš na tom ještě dobře, když roztahujes za pětikilo nebo litr, je opravdu smutný. Já se inspirují těmi, co mají za sex třeba i 1000$, ale když to máš obráceně, tak to chápu, že ti tak směšný ceny nevadí
9. června 2017 v 16:09
Pro Tragedie
Az si normalni praci vydela holka tolik co sexem tak se tim asi tolik holek zivit nebude ale pokud mas vyplatu 7000 Kc a i min tak se s tim bohuzel zivit budeme a vetsina z nas dobre.
9. června 2017 v 11:08
Tragédie
V Bangladéši holka šuká za $1, tak tady je to ještě dobrý
spíš je tragédie, že každá třetí češka se živí šukáním
9. června 2017 v 10:16
Linda
To je práve hrůza. Nejenom Německo, v Čechách muze dělat jen magor,to bez debat. Ale jebat za 50€ a odevzdavat třeba i půlku???
8. června 2017 v 19:47
Irsko
+353871699367 zna nikdo tohle cislo obtezuje me na lince v Irsku diky moc
8. června 2017 v 19:01
Linda
No v Čechách holky š....za daleko nižší ceny, navíc polykání, o bez, anál je zcela běžný.Oproti tomu je Německo ještě dobrý.
8. června 2017 v 18:38
Linda
V Moncherie jsem sice nebyla, ale když vidím obecně ty ceny obecně v Německu, tak se divím, že český holky tam sukaji za tak směšné peníze Fuj
8. června 2017 v 12:42
Kacenka
Ja pracovala v moncherie. Docela dost velka buzerace a vydelky vszne male chodili muzi max na pul chodky to i ostatnim slecnam holky se vraci tady jelikoz aspon tady tolerujou alkohol ale drogy ne urcite se da najit lepsibmisto ale nejlepe ne.v mnichove :)
7. června 2017 v 21:12
Míša
Kdybych byla nesamostatna.. nejedu sama do zahraničí.do Německa:) ještě na privat při tom jsem.v takovém oboru nepracovala myslim,.ze to chce dost odvahy.. soudit podle par prispevku, ze clovek je jednodussi to je trochu nadsázka ..hrát si na chytrou ale umí každá:D jde vidět, ze jsi to nepochopila :D slečny tady píšou na urcite podniky spatna hodnoceni.jen proto a by ty slecny tam nejezdily protože se bojí konkurence. Takhle jsem taky myslela ty kšefty jak pises
moncherie je pro me jem zacatek, ktery zkusim. Slečny se tam vraci.. Takze az tak out to tam asi není :D
7. června 2017 v 20:55
18.46
Tak ted si me rozesmala
Z tech par prispevku mam o tobe docela jasno :-)
Myslim, ze jsi nesamostatna a trochu jednodussi (pokud to pises porad ty)
Jako bat se, ze nam vezmes ksefty
a zrovna v Mnichove a jeste v Moncherie.
To me rozsekalo smichy
Tak preji stesti
7. června 2017 v 18:46
Míša
Hele holky, koukam na stranky moncherie každý den, dívám se tam na slečny a většinou se tam vrací..vidím ze tam fotku nějaká slečna uz nema tak asi jela domu a pak do měsíce tam je zase.. Takze se tam avrací a asi to má i svuj důvod ne?:) mrzí.mě že upřímnost tady je na bodu mrazu.. každá se jen bojí o svůj výdělek kdybych dojela tam kam.píšu.. je to smutne a v Moncherie vydelavaji jen skarede holky? To je docela zajimave to budu mit pak stesti jestli.to je pravda :D ale asi tam pojedu ať vim kde je pravda.. pak tady podekuji tomu.kdo mi napsal realitu
7. června 2017 v 17:17
Mnichov ne!!!
Moncherie.nevim kdo ma moncherie ted.ja tam kdysi zacinala jeste za Jitky.vyfetovana,zla holka.pak jsem sla dolu ke konkurenci a tam byla pohoda i kdyz vydelky pro me taky bida.ale jitku jsem potkavala pri vchodu a ta osklivou, hubenou, sprostou osobu jsem snad nikdy nepotkala.kricela na holky od konkurence velmi sproste.me dve zkusenosti s mnichovem a vlastne pak jsem jela jeste na jednu adresu do mnichova a taky bida.takze me by uz do mnichova nedostali ani za nic.ale chce to vyzkouset osobně a hlavne mit financni rezervu, abys mohla odjet, pokud se tam nebudes citit dobre.bez rezervy nikdy nejezdi.
7. června 2017 v 17:17
Mnichov
Ať si slečna jede kam chce každopádně musí vyskouset
7. června 2017 v 17:14
Mnichov
A že na Heleně je plnější barák rumunsku a dělají bez gumy to moc dobře víš a že na Helenu chodeb jenom azylči to už ne napíšeš vid!!!!!
7. června 2017 v 17:13
Mnichov
Pokud pojedeš k Patricie tam Te nečeká nic dobrého proč ne řekneš že si taky dělala v MC a byla si nonstop obsažena a že si pronajímat 3 patro s právníkem to už sem ne napíšeš vid
7. června 2017 v 17:10
Mnichov
To jsem přesně věděla člověk tady napíše svoji zkušenost a hned ho tady kamenů jeté a určitě nejsem Paja
7. června 2017 v 17:04
pro misu
Kdyz uz mnicho tak helene wessel bogen 7 ....Hodne holek v mon cheri profi fotky skvely holky na zivo hruza nejvic vydelava ta nejhnusnejsi... poslu webovku tady mas svuj pokoj, zvonecek a vytrinu verstelung se tam nikdy nedela. v moncheri se na 98% delaji pouze verstelungy v malem pokoji metr na metr stoji 15 holek. Speji po dvou na pokojich... tri patra nabouchany holkama katastrofa... NAPIS TYHLECTY CO JE TADY:
http://munich-babes.de/girlsanwesend/
7. června 2017 v 17:01
pro misu
hele tady Pise sef mon cheri Paja ty hezky veci o tom podniku to je jasny ale zadna holka by ti to nedoporucila kdyz jsem tam byla ja holky se me ptaly na kontakty jinam treba holky co tam delaji nekolik let boji se jed jinak z duvodu ze v mnichove ti udelaji papiry a dela se tam vse s ochranou ja jezdim cele nemecko a delam i tak vse s ochranou i rakousko irsko svycarsko atd... ZKUS TAM JED A UVIDIS SAMA ZE ZA PAR DNI POJEDES DOMU A ZKLAMNA !!!! NIKOMU NIC NEVER ALE PROC BYCHOM TE ODRAZOVALY KDYZ SAMA VIS KOLIK JE TAM HOLEK JED A UVIDIS
7. června 2017 v 15:59
Míša
Roztrhání