Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
9. listopadu 2018 v 11:15
kristyna
Ahoj Holky,
hledám slečnu, ktera by se mnou chtěla jezdit na tour , jsem blondyna, takže hledam tmavovlasku, nebo zrzku, abychom se doplnovaly, chci odjet minimalně 2 až 3 mesice, par dní pracovat par dní volno a cestovat. Tuhle praci znám dobře , znám par zemí, reklamy a ubytovaní vše umím zařidit, vždy si denně vydělávám super penízky minimum 800 denně ale vetšinou pres 1000 eu v pohodě...Chci se na 2 až 3 mesice fakt zatnout a vydělavat, ale ve dvou se to lepe tahne, mas společnost, můžeš si dělat volno, nechci jen sedet na bytě a makat, ale take si udělat volno, zrelaxovat, procestovat si ty mista kde pracuji, ne znat jen letiště a apartman a hotely , a jet dal. Hledam chytrou slečnu, co už ma naké zkušenosti aspon trochu, co ráda sportuje, cestuje a ma to v hlavně srovnané a pravě se v životě rozhodla pro to samé. Se vším Ti pomůžu udělat reklamy, apartmany atd. ale samozdřejmě potřebuješ aspon 1000 eu do začátku. Nejsem žádná agentura, ale opravdu hledám partačku co se mnou bude jezdit. A chce si za krátko tímto způsobem vydělat supe r penízky ...pokud hledáš právě něco takového. Ozvi se mi na email
travel.travel.w@seznam.cz
děkuji
9. listopadu 2018 v 10:02
Carol
To vůbec netvrdím, naopak. Kolikrát mi to spíš v tom finsku nešlo než šlo. Proto jezdim jinam. Pro to nechápu proč se tam někdo chce vracet když ví že to není pro něj. Na holkach nezáleží že jich přijelo hodně, když nejsi jich typ tak je to blbý.
9. listopadu 2018 v 08:04
Eva
Protože jsou asi města kde je to risk, jednou to jde a jednou ne. Muže přijet hodně holek a kšeft jde dolu. Nebo ty jsi tak úžasná ze ti nic kšeft neovlivní ???
9. listopadu 2018 v 07:53
Carol
Si si proč tam jedeš teda znovu když se ti to už jednou nevyplatilo. Já jedu Irsko každá holka máme to svy. Finsko mi nejde
8. listopadu 2018 v 22:38
Německo
Nebyla jste některá v kasandre v Norimberku? ohledně poradenství co se týká daní atd.?
8. listopadu 2018 v 20:49
Karla
Zavolej tam na ten úřad kde jsi to dělala oni ti poradi jaky kolik v Německu taky to tam a čekám AZ to přijde do CZ kdo ví kolik tam bezi dluhu když se neprokazes nicim
8. listopadu 2018 v 19:41
Rose
Ahoj, chtěla bych se zeptat v Německu už pracovat nikdy nechci jako prostitutka. Budu se vdavat. Neví některa z vás kde všude se musim odhlasit a a jak to doresit s danema? Děkuji každé co mi odpovi. Moc mi to pomůže do toho čekám mimco tak uz tech starosti mam az až tohle mi vazne ulehci
8. listopadu 2018 v 18:51
Finsko
Já ani nevím oni stejne neřeknou ani pravdu no škoda jedu odtud prý v ale vrátím se sama na sebe a pěkně Do Tampere A Oulu
8. listopadu 2018 v 18:42
Sisi
Mužů se zeptat na jméno Op? Znám taky jednu a ta nestíhá vůbec ani poradit holkam kam jet
8. listopadu 2018 v 18:41
Finsko
To jsem nevěděla že nestíhá no pěkný odjeb,samo ze sem se ozvala tak moje chyba no.
8. listopadu 2018 v 18:30
Finsko
To jsem nevěděla že nestíhá no pěkný odjet,samo ze sem se ozvala tak moje chyba no.
8. listopadu 2018 v 18:18
Sisi
Jo Topovat. No tak to je ale blbka operatorka a mas ji něco říct. Je snad i v jejím zájmu vydělávat. Pokud se ti něco nelíbí s ni tak se snad ozvi. Nejsi na dovoleny aby jsi se valela, měla by se postarat, pokud toho má dost na práci tak by s ni asi nejezdila
8. listopadu 2018 v 18:15
Finsko
No ano ale da se ze si ji posunes nahoru a nebudeš úplného dole sem blba priste jen Sama Já byla včera tak celý den uplne dole
8. listopadu 2018 v 18:02
Sisi
Ono na tom jezdit sama, není nic těžkého. A nemusíš nikomu nic dávat. Jak nahazovat profily? Reklama běží automaticky pokud ji zapnes a pokud ti nikdo nevolá, tak ta operatorka to neovlivní, nedonutí klienty zavolat. Helsinki nejsou pro každou holku. Mě to tam jednou jde a jednou vůbec
8. listopadu 2018 v 17:55
Finsko
Tak Sisi jsi šikovna ze si jezdíš Sama Já dala 1800 za úbytko + operka a cesty takže hrůza Já si mislim ze ty operky nestíhají a hlavně nemají čas nahazovat profily.
8. listopadu 2018 v 17:45
Sisi
8. listopadu 2018 v 17:43
Ali
A o které zemi teď mluvíš ? O tom Dánsku, ze tam jedes?
8. listopadu 2018 v 17:42
Pro Sisi
Jestli se můžu zeptat jak dlouho už do toho Finska jezdíš? A pokud se ti chce nech kontakt, potřebovala bych se tě na něco zeptat.
8. listopadu 2018 v 17:39
Norsko Finsko Irsko
Jj pochlubím, jedu s operatorkou co si bere 20%, ale byla doporučená jednou kámoškou, takže vím, že svou práci dělá skvělé. Jedeme 2 a máme byt za 280 na 4dny.(takze 140kazda)Vím Teda cenu zatím toho prvního a nezdá se mi to hodně ba naopak :) Jinak to Švédsko mě láká hodně, kdyby měl někdo zkušenost pisněte...
8. listopadu 2018 v 17:37
Sisi
Mám 600 a ještě objednány klienty. Sama na sebe, takže pohodlička :))