Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
22. prosince 2018 v 13:04
Zájem
22. prosince 2018 v 13:03
Zajem
Ano, v zahraničí :) pokud chceš více informací, jen napiš meil a napíšu ti, můžeme si pak rovnou zavolat.
22. prosince 2018 v 11:29
pre Zajem
Ale kde v Cechch alebo v zahranici?
22. prosince 2018 v 11:07
Zájem ?
Když by náhodou nějaká slečna chtěla ještě pracovat na svátky, mám volné místo. Práce jde výborně, čisté a hezké prostředí, fér jednání. Nech mail a ja bych se ozvala :-)
22. prosince 2018 v 11:07
Zájem ?
Když by náhodou nějaká slečna chtěla ještě pracovat na svátky, mám volné místo. Práce jde výborně, čisté a hezké prostředí, fér jednání. Nech mail a ja bych se ozvala :-)
21. prosince 2018 v 15:41
USA
Ok,moc dekuji
21. prosince 2018 v 13:42
alex
nezna nekdo Alex Kolcunovou?
21. prosince 2018 v 09:28
USA
No pokud tam jeden fakt jen na dovolenou, tak se není čeho bát si myslím. Příprav se na tu imigrační případně, všechny odpovědi, udělej si itinerar cesty a úkaz jim ho,vytiskne si zamluveny ubytka aby jsi jim to mohla doložit a vytiskne si i zpáteční potvrzení o letence, je to důvěryhodné s tím ze nemáš vedle úmysly jako tam zůstat pracovat atd.
21. prosince 2018 v 07:29
Penize
Do odbaveneho zavazadla to určitě nedám, několikrát mi ho otvrirali už na kontrole a v Čechách sem tam jen měla dopis ze mi vzali třeba zapalovat nebo tak, nechci to riskovat, a vysvětlovat pak někomu kolik sem tam měla a ze mi to někdo vzal. No docela prekerka. Nechce se mi moc riskovat abych vedla přes hranice přes 10k prototoze nevím co pak hrozí kdyby to našli ;((
21. prosince 2018 v 01:06
Anna
Jinak holky mate některá v zahraničí založenou živnost nebo firmu ? Co se tyce třeba otevřeného privatu nebo masáži? Chtěla bych se zeptat zdali to pro čas byl problem získat pracovní povolení a další veci... pokud se tady nejaka taková podnikatelský najde dejte mi vědět na
annaworkoholik@seznam.cz je drze se ptát ale chtěla bych se na par otázek zeptat pokud by se našla dobra duše a nebo mám zájem a práci maserky v zahraničí... děkuji
21. prosince 2018 v 01:03
Anna
Také s penězi nemam problem když litam- jednou jsem si je ale nechala v tašce s líčidly a tam měla asi make up a chtěla to při kontrole vidět- otevřela mi i zip kde jsem měla peníze.... dělala ze nic nevidela a pustila me a ani nekontrolovala kolik jsem tam měla hotovosti (limit jsem měla splněny) proste se me jen do peněženky nevlezly cele tak jsem je strcila i tam ... teď s sebou od té doby vozim vždy dvě peněženky :))
20. prosince 2018 v 23:24
USA
A kdyz jedu sama a nikoho tam neznam? Jen tak na dovolenou? Myslis, ze by to mohl byt problem?
20. prosince 2018 v 23:17
Penize
A kdyz jsem mela pres 10tis e , tak jsem si ten nadlimit hodila do odbaveneho zavazadla občas a u sebe měla jen těch 10tis.
20. prosince 2018 v 23:16
Penize
Mě peníze nikdy pri kontrole nenasli , a to jsem litala třeba jednou mesicne. Nikdy mi je nehledali, měla jsem je normalne v kabelce. Peníze nejsou vidět když jedou přes scanner , nikdy jsem neměla problém, litala jsem i finsko.
20. prosince 2018 v 19:22
Usa
Nikdo se mě nikdy na práci neptal na customs. Ptali se s kým a za kým jedu a kde budu. Nice holiday and bye
20. prosince 2018 v 16:39
USA
Diky, a nevyptavaji se moc na customs? Slysela jsem o lidech, ktere tam hodinu zpovidali, museli jim dokazovat, ze maji schopnosti, ktere jsou potreba k vykonavani jejich prace atd.
20. prosince 2018 v 16:01
Usa
Na Estu si nápis co chceš, nikdo to nikdy nekontroloval ;)) samozřejmě někoho existujícího tam ale napiš
20. prosince 2018 v 14:37
Potvrzeni o zamestnani
Ahoj, nevite o nekom, kdo by me mohl naoko zamestnat - vydat mi potvrzeni o zamestnani a mohla bych ho mohla uvadet jako kontaktni osobu/ firmu pri cestovani? Samozrejme jsem za to ochotna zaplatit. Pri cestach do zemi jako USA by to bylo asi nejbezpecnejsi reseni... Kdyztak mi napiste na mail
corine828@seznam.cz
20. prosince 2018 v 09:10
Finsko
Tak v lednu ti ve Finsku nehrozí ze by jsi udělala víc než je limit tak se nemáš čeho bát ;)) ale ne, neposlou ti ti bez dokladu
20. prosince 2018 v 09:08
Usa
V Americe the driv nebo později seberou..