Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
26. března 2019 v 15:40
magda
Nejznámější webová stránka prostitutky ve Finsku Podle časopisu Seiska sekretariát a jeho sesterské místo Sexwork uzavřela španělská policie. Zpráva ze Seiska vypráví logo španělské policie, která se objevuje na těchto stránkách.
tohle je preklad casti toho clanku .. a je to kvuli obchodovani s lidmi
26. března 2019 v 15:39
magda
ja kdyz otevru v google na mobilu reklamu, pise mi to ze je to zablokovano spanelskou policii a je tam i symbol jejich... kazdopadne tuhle zpravu uz uvidi i klienti a budou vedet ze se musi podivat na jine stranky kdyz ty puvodni nefunguji
26. března 2019 v 15:34
Finsko
Tam nepisou že to blokla spanelska policie jen že web byl ovládán že Španělska dřív že doména byla v Holandsku.ale jak už tady napsaly holky tak jako tak můžeme jet domu
26. března 2019 v 15:30
finsko
Tvl tak to je v prdeli co se do toho serou oni Španělé nemaj co dělat?já si myslím že to ale spíš někdo heknul schválně možné že že Španělska.tak jako tak můžeme jet všechny domu jiný web co klienti znají není.takze jedu asi zas zpět do Irska bohužel
26. března 2019 v 15:24
magda
no bude to chvili trvat nez si klienti zvyknou na jine stranky
26. března 2019 v 15:13
finsko
Taky jsem zkoušela ty jiný stránky ale vůbec nic takže je to na hovno tam ty chlapy nechodí.zkusim si taky prebukovat letenku ach joooo.
26. března 2019 v 15:11
finsko
No a to jsem tady teprve 3 dny doprčic.jestli to někdo heknul tak s tím admin nic nezmůže to se musí udělat kompletní nový web a to může trvat bůhví jak dlouho.no nic asi jdu zjistit letenku domů
26. března 2019 v 15:10
Finsko
Ja vubec nevim co budu delat..zitra mam jet jyvaskylu..mam inzerat ted na jinejch,co jsou uplne nanic ani ceny napsat nemuzu..a jeste vse finsky..ostatni..jestli simam koupit letenku a jet domu,protozejet 350 a zase 350zpatky na letiste..a to uz mam zaplaceny turku..nevratne..a letenku na pristi tyden..uaaa
26. března 2019 v 15:05
finsko koniec
Ty si teda riadna svina skodoradostna. Ved to sa Ti vrati neboj nic
26. března 2019 v 15:05
finsko
holky to fakt? akorat zitra tam mam jet a nefunguje reklama? Podle toho co pisete to nekdo heknul, prostituce je legalni takze policie se nema co zajimat.
26. března 2019 v 15:00
Finsko
Holky nevím jak vy ale asi pojedu teda domu.na e-mail neodpovídají a to už jsem jim psala 5 krát a nic a reklama nejde takže si asi taky myslím že je někdo heknul a hotovo
26. března 2019 v 14:55
Pre 12.19
Mám stejný problém, taky už česká čísla neberu a na zprávy neodpovidam.. Přijedeš a pak nikde nikdo plus mi teď začali psát opravdu samé Češi ...
26. března 2019 v 14:53
Finsko koniec
26. března 2019 v 14:51
Finsko
Cože?co má společného Španělska policie s finským webem?to je nějaký divný a hlavně pochybuju že by se o něj zajímaly máj si myslím starostí dost samy.ja myslím že stránky někdo heknul a máme po srande
26. března 2019 v 14:45
Finsko
Jako kdyz to otevres na googlu?
26. března 2019 v 14:30
magda
pisi ze to zablokovala spanelska policie
26. března 2019 v 14:29
Finsko
Me o policii nic...jen,ze stranka neni bezpecna a ze mi muzou napadnout ucty,hesla
26. března 2019 v 14:22
Finsko
Co zas blbnou debilové.me to píše taky něco o policii a přitom doprčic je naše práce ve Finsku legální teda když děláme samy na sebe.nevite co s tím?nějaký tel kontakt na těch jejich webovkach?
26. března 2019 v 14:15
magda
ja jsem psala uz vcera v noci kdyz to prestalo jit a take zadna odpoved
26. března 2019 v 14:09
Finsko
Rano jsem psala email,zadna odpoved..:(