Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
27. března 2019 v 13:33
Bara
Nene, psala jsem Nemecko a Rakousko.
27. března 2019 v 13:29
pro bara
ahojj... cetla jsem ze delas spain.. muzu vedet jak to tam jde?? nejsou tam nizke ceny?
27. března 2019 v 13:27
pro Baru
sorry myslela som Anna
27. března 2019 v 13:25
Pro Ch.
Strč si ty info do řítí ať ti slouží.prave proto že teď už jde byznys do prdele tak se máme snažit si pomoct zdarma a ne se snažit si za vše nechát zaplatit.je mi z tebe smutno.musis být strašně nešťastný člověk
27. března 2019 v 13:24
pro Baru
Samozrejme ze je to Anna a ziadna z nas by nemala mat problem podelit sa o info. Mari sa mi ze jedna Bára tu pred časom ponukala pracu vo Finsku ze vsetko zariadi a chcela za know how 2000 euro
Neni to nahodou ona?
27. března 2019 v 13:23
Bara
Anebo taky pasák který si chce přiživit a pro Ch.muze ti být hovno po tom kolik vydelavame jasný.
27. března 2019 v 13:21
pro Ch.
27. března 2019 v 13:17
Ch.
Nejsem žádná Anna, jen mi tohle přijde trapný, při tom kolik vydělávate a nepustite ani chlup
27. března 2019 v 13:16
Bara
Slecna Ch bude asi Anna.
Pac tohle nemuze holka z branze myslet vazne.. Tak se jak uz tady bylo psano: Strc si sve drahe rady do prdele!!!!
27. března 2019 v 13:14
Bara
Diky za info a nerozciluj se holt nektere kravy se snazi i na nestesti vytriskat penize tak at si info strci nekam...ja delam teda jen Irsko,Holandsko a Spanelsko ale pokud bude treba poradit tak zdarma
27. března 2019 v 13:11
Pro Klaru
Diky moc jsi zlata.pokud bude zajem muzu pomoct s ubytken v Holandsku,Belgii a Spanelsku. A slecna Anna at si informaci za 5000 Kc strci do prdele.ja si taky vse vydrela sama hak ona pise a nemam problem se o ne podelit zdarma!!!vsechny delame to same tak nevidim duvod si nepomoci.takze asi tak pani Anno.
Ch.
Ze slečna chce peníze za své nasbirane zkušenosti a kontakty je prece v pořádku. Jak sama píše, samotnou ji to stalo mnohonásobne vic nez za kolik informace nabízí. Navíc nejde jen o kontakt na reklamu, ten je sám o sobě k ničemu. Měly by jste byt rady, ze je vůbec ochotna se o to podělit a ne zase dělat zbytečný haló, boze...
Pro Klaru
Diky moc jsi zlata.pokud bude zajem muzu pomoct s ubytken v Holandsku,Belgii a Spanelsku. A slecna Anna at si informaci za 5000 Kc strci do prdele.ja si taky vse vydrela sama hak ona pise a nemam problem se o ne podelit zdarma!!!vsechny delame to same tak nevidim duvod si nepomoci.takze asi tak pani Anno.
27. března 2019 v 13:10
Nicky
Máš pravdu, podle mě se taky něco stát musí. Já bohužel letenku koupenou už měla, plus jízdenky na vlak a letenku do Oulu. A 16 kreditů :(
27. března 2019 v 13:07
Bara
Nicky: Ja se nerozciluju, spis je to smesne.
Te slecne ci pani se to vrati nebojte..
Vydrzte par dni a uvidite ze se veci vyjasni..
Vzdyt na tom musi mit zajem i pronajimatele aposu.. Dobre vite ze kdo jim dela hodne kseftu jsme my!!!
27. března 2019 v 13:04
Miska
Prosím Vás nevite kde se inzertuje v norsku?
27. března 2019 v 13:03
Bara
Bohuzel je to smutne. :-( Ja chtela odletet pristi tyden a diky bohu jsem jeste nekoupila letenku .
Kdyz budete chtit nekdo info na to Rakousko tak neni problem.
27. března 2019 v 13:00
Nicky
Báro, máš sice pravdu, ale kašli na to. To přece bylo jasné, že se s tímhle problémem vyrojí holky, které na tom budou chtít vydělat. Už tak je to v prdeli, tak se nerozčiluj. :)
27. března 2019 v 12:58
pro Baru
Baro to tej krave nevysvetlis. Je mi zle z ludi ktory chcu za vsetko peniaze.
27. března 2019 v 12:56
Bara
A muzes mit kontakty sebelepsi.