Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
29. března 2019 v 08:38
Kamila
Pro slečnu : každého věc jak to má- já kamarádku v tomto nemám bohužel a jsem samotarka, je to obchod - a kolikrát jsem rada, ze s nimi nemusím mluvit, každému vyhovuje něco jiného, ale říkám 20-30-50% to je šílenství
29. března 2019 v 08:35
Xxx
Vie niekto ake su ceny v Dubaji? Nemyslim pre tie rusky... poznam jednu priemernu vyzerajucu babu co nechodí Fínsko, Írsko iba Dubaj kazdu chvílu, takze sa tam musi dat zarobit
ak niekto vie ako to tam chodi, podelte sa
29. března 2019 v 08:16
Finsko
No vzhledem k tomu ze majitel je zavreny a je tam tech podivnych machinaci kolem sexworku vic tak si myslim ze to hned tak nebude a kdyz tak za par mesicu bohuzel
holt to budeme muset vydrzet v jinych zemich
29. března 2019 v 08:12
Pro Kamilu
Nezlob se ale to je problem jet ve 2 a brat si navzajem telefony?my to mame s kamoskou uz 3 roky a funguje to skvele a malokdy jsme obsazene obe kdyz to vola.proste z mych penez ja neplatim ani cent at se jedna o operatorku nebo ag.vyjde to na stejno oni neplati nic a kdyz tak z tvych ℅ co jim ty davas.jsou to moje penize a ta tim si stojim ze delat na % at jsou jakakoliv je blbost
29. března 2019 v 07:49
pre Kamilu
Ahoj, bohuzial ano a takych dievcat je velmi vela, ja sama som odovzdavala 50% skoro rok. Teraz si bucham hlavu o stol ako som mohla byt tak hlupa a krmit hnusnu pasacku ktora sa k nam chovala ako typicka pasacka. Dokonca dievcatam rozdala moje oblecenie ktore som si u nej nechala.
29. března 2019 v 05:27
Kamila
Ahoj, jezdím více zemi - Belgie, Irsko, Finsko a třeba ve Finsku mám operatorku asi 3 roky - z jednoho prostého důvodu - mám tam více práce a když jsem byla bez ni, tak jsem měla min práce, protože to, co volalo, když jsem byla busy, na mě nepočkalo, ke to kočka na mateřské a jsme domluvené na super % (20-30 určitě ne) a jsme spokojené obě .... píšu to protože ne vždycky je operatorka co děla pro agenturu nebo pasaka... tot moje zkušenost - Belgii a Irsko si dělám sama a ona jen F protože tam několik let jezdila a zná to ... ale pokud v dnešní době existuje jeste někdo kdo dá 30-50% někomu tak to je masakr
29. března 2019 v 05:16
Finsko
Ahojky holky,
Nemáte nějake info jestli bude znovu stránka sexwork otevřená?
Dekuji moc za info
29. března 2019 v 04:13
Pro 23:57
Mas úplnou pravdu.holky nebuďte blbě když už děláme tuhle práci tak jedině sama na sebe a neplaťte pasáky v podobě agentur,'operatatorek"atd..platíte jim 30 a více % z toho co vydelate a oni sedí doma na zadku zatímco vy se otravujete s debilama.nebudte hloupé reklamu, ubytování a zvedání telefonu snad umíme každá a poradit taky.at si slavný ag.a operátorka najdou práci a vy přestaňte být hloupé a nedelte se o svoje prachy.
29. března 2019 v 03:58
Pro 3.25 - Holandsko
Moc dekuji za info :-)
29. března 2019 v 03:46
Dansko
Čau holky jezdíte některá Dánsko a chtěla by mě vzít sebou?já jezdím jen Irsko, Holandsko a Belgii ale už to není co bývalo tak se tady Dánsko zminovalo tak pokud některá tam jezdí hoďte mi sem mailik hned se ozvu.diky Nikol
29. března 2019 v 03:28
Luxembourg
No já tam byla 2 krát a za mě hrůza.plno klubu přímo u nádraží a ve městě a ceny k smíchu.na to jak je to tam strašně dráhy tak to tam domrvily Ruský a Rumunky.takze za mě teda Lux ne a je to škoda oni tam ty prachy mají.takze jsem zpět v Belgii
29. března 2019 v 03:25
Holandsko
Ne v Holandsku je to stejné jako v Belgii a Finsku.zadna registrace není povinna ta je myslím jen v tom Německu.staci si zaplatit reklamu a je to.
28. března 2019 v 23:57
Finsko
Ja si myslim ze to schodili kvuli tem rumunkam, ty maj pasaky a i nektere cesky maj “operatorky” coz jsou pasaci taky. Snad ty ceny budeme moct zase zvednout, vzdyt i bulharky u nas berou na ulici 2000 za komplet
28. března 2019 v 22:36
Holandsko
Prosimvas, v Holandsku je nutne se nejak registrovat nebo ne? Myslim jako to je napr.v Rakousku a v Nemecku. dekuji.
28. března 2019 v 22:21
Lucembursko
Holky mě by zajímalo, zda jezdíte některá Lucembursko, jak to tam jde, atd.
28. března 2019 v 21:54
TOUR - Hledam kamaradku
Ahojky devcata, chystala jsem se ted v dubnu do Finska, ale po tom krachu Sexworku to moc nevidim.. :-D Jezdivala jsem pak drive jeste Francii, ale tam se mi moc nechce. Jinde jsem nebyla. Je tady nejaka slecna, co ma zkusenosti s jakoukoliv jinou zemi (IR, BE, DA..) a chtela by kamaradku? Nechce se mi do nezname zeme samotne. Vsak ve dvou se to preci lepe tahne. :-) Pripadne napiste na e-mail:
topclass.danielle@gmail.com :-) Hezky den a spoustu kseftu vsem. :-)
28. března 2019 v 20:44
magda
jo a na tech mezinarodnich strankach zacali vysirat kokoti z indie, jordanu a nevim z jake jine jeste prdele, takze jak se odlicim, lehnu a zacnu je pekne parchanty blokovat, vsechny tyhle dementni staty a necham to viditelne jen pro skandinavii
28. března 2019 v 20:43
norsko?
je tam nekdo?
28. března 2019 v 20:41
magda
me taky volaj co me driv videli na sexworku a ted ze me nasli jinde, kdyz se zeptam kde, tak stejne nevedi... jestli na euro nebo top, no ale aspon ze teda byli schopni nejake jine stranky najit.. Jinak dneska zase 450e a jeden ma jeste prijit ale az v 23 00 a myslim ze se mi na nej nechce cekat
jsem zvedava na zitrek... a na vikend
28. března 2019 v 18:45
Finsko
Me vetsinou volaji klienti co uz me kdysi volali a ptaji se proc nejde sexwork ale i noví co me nasli na jinych webech.si pripadam uz jak info kancelar kreteni..