Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
3. dubna 2019 v 08:41
Dansko
Prosím jak je to s ubytováním v Dánsku?poradíte s ubytováním?mimo Kodaň teda prosím.dekuji
3. dubna 2019 v 08:40
Pro 8:03
No já jezdím jen Ultrech, Eindhoven atd a většinou na Ibis hotel a Novotel anebo v Eidhovenu buď na apik Victoria court anebo na hotel Crownn Inn.jsou v pohodě
3. dubna 2019 v 08:03
Cmoudi v Hol
Aha, tak to je dobře. Trochu jsem se toho bála. Neporadily byste mi apartmány v Holandsku? Ráda bych to tam zkusila, jen vůbec nevím s ubytkama.
můj mail je
leva-tee@seznam.cz
2. dubna 2019 v 22:47
Slovensko
pozri forum na amaterkach tam sa daju najst izby na paušál
2. dubna 2019 v 22:31
Cmoudi
Chtela jsem napsat sem tam nejaky cmoud nejak to vypadlo.a tam kam jezdim je to bezpecny.
2. dubna 2019 v 22:30
Cmoudi
Hele kdyz nepojedes do mest jako Amsterdam,Rotterdam a spol.tak je to ok.ja Holandsko jezdim smer Ultrecht,Eidhoven a tam je to v pohode.sem tam nejaky ale neberu je a mam to v reklame.only white getlemens.
2. dubna 2019 v 21:55
Cmoudi v Hol
Je to v Holandsku bezpečné? Slyšela jsem že tam je hodně čmoudů, píšete si do inz že je neberete jako ve Finsku?
2. dubna 2019 v 21:50
Slovensko
Holky, máte prosím nějaké tipy, rady, kam na Slovensko buď za denní nájem nebo nějaký ověřený apartmán?
2. dubna 2019 v 17:35
Pasaci
Tak si moze vyhulit bez gumy spinaveho inda cmouda pasacka, ked teda prichadza o klientov.
2. dubna 2019 v 17:00
Pasackyyy
To je ešte dobre ja poznam pasaka cisteho cigosa čo si kúpil Bentley za peniaze ktoré mu baby zarobili. Teraz robím v jeho rajone a už sa mi vyhrazaju kameňmi do okna
2. dubna 2019 v 16:48
Pasacky
Taky jsem delala pro jednu takovou, cele dny s nama byla v dome, nechapu ze ji to bavilo tam s nama celej den sedet. Jeji jedinou naplni bylo vyrizovani telefonu. Kazdej den ta "herecka" chodila nahozena stylove, znackovy boticky, kabelky a to vse z nasich penez. Ona si totiz zalozla zivnost neco jako beauty salon ale samozrejme ze to neni beauty salon ale privat s holkama. A ona chudinka prej kolik musi platit na danich.
2. dubna 2019 v 16:42
pre 16:17
Nie, je to pasacka co cele dni sedi s vami na byte/dome a kontroluje Vas. U jednej som takto pracovala. A presne tak klientovi povedala ze robim oral bez aj bozkavanie v cene :) Klient prisiel a samozrejme nasrany odisiel lebo som povedala nie, ze nic take nerobim, a uz vobec nie v cene, potom bolo tazke presvedcit ho ze nehovoril so mnou ale s operatorkou. Potom som odmietla indov, arabov a ona nadavala ze prichadza o klientov, ze uz sa nevratia. Nastastie uz pracujem len sama na seba a na tieto nestastne casy uz len spominam
2. dubna 2019 v 16:36
Pro 16:17
To neni pasacka to je slecna operatorka
ma uplnou pravdu a kolikrat mu ona naslibuje cokoliv on pak prijde chce to ty reknes ze to nedelas a on nasrane odejde a ona te serve ze ti odchazeji klienti a ze ona prichazi o prachy.hnus
2. dubna 2019 v 16:33
Pasackyyy
Zabudla si napisat že mu naslubuje aj servis ktory baba nerobí
2. dubna 2019 v 16:24
Masáže
Holky hledáme s kamarádkou masážní salon v zahraničí, v podstatě kdekoli. Potřebujeme nutně peníze. Jezdivame sami na sebe, spolu atd. Ale teď je taková situace že nemůžeme vyrazit a tak sháníme cokoli. Nevíte někdo?
2. dubna 2019 v 16:17
Pasacky
Ja sa musim smiat
Tak pasačka zdvihne telefon, dotycnemu povie servis, cenu a adresu, klient pride za dievcatom, kolkokrat su to hnusni chlapi, nechutni, tahne im z drzky, ani nehovorim o absencii hygieny, zasuka si s nim a este musi dat pasacke 50%.. to je psycho toto
2. dubna 2019 v 15:27
pre Daru
Tak to uz je ich rozhodnutie, pre mna su to socky bez stipky sebaucty.
2. dubna 2019 v 15:13
Dara
No jo ale vetsinou jsou to holky co jsou line a radsi fakt sedi na prdeli roky za 100 eur denne nez aby se hnuly.to je to co nechapu.taky jsem nemela hned penize jet sama na sebe ale po prvni tour s agenturou jsem zacala jezdit sama na sebe.
2. dubna 2019 v 15:09
Monika
Ja dokážem pochopiť dievča ktoré nemá ani korunu že ide na privát. Ale hneď ako zarobí nejaké peniaze hneď odtiaľ preč, najlepšie do zahraničia alebo si aspoň prenajať byt a robiť sama na seba ak sa vam do zahraničia nechce. Ja pracujem aj v zahraničí aj na slovensku. Samozrejme sama na seba.
2. dubna 2019 v 15:05
Linda
Jak pises, jsou to weby pro line, hloupe holky ktere sedi na zadku a vydelavaji 100 eur za den nekdy ani to ne (vim to protoze jsem kdysi taky delala na privatu a odevzdavala 50%). A pasacky si na jejich hlouposti pekne masti kapsy.