Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
27. dubna 2019 v 06:34
finsko fullservis
nedelam to v cene, myslela jsem to tak, ze nabizim spoustu navic za priplatky
26. dubna 2019 v 23:20
21 59
A jake to bylo v au, proc uz tam nejezdis? A slecna co psala o Singapuru, jestli se muzu zeptat Proc uz tam nejezdi. Diky
26. dubna 2019 v 21:59
Sg
A ty nějakou opravdu férovou a solidní agenturu znáš?já jezdím sama na sebe ale jen po Evropě.byla jsem se super ag.v Austrálii ale ta Singapur nedělá.dekuji
26. dubna 2019 v 21:51
Sg
Ja som tam bola uz dávnejšie, píšem to sem preto lebo žiadnej neprajem aby ju chytili ako prostitutku v kuwajte, proste hocičo je lepšie ako tie moslimske krajiny. V Sg sa stále držia ceny hodina 700sgd, odporúčam nájsť si dobrú agentúru s európankami
26. dubna 2019 v 20:48
Singapur?
Ty tam jezdíš? Sama ? Tam to asi chodí jinak než v evropě ne
26. dubna 2019 v 20:43
18 42
diky za radu ! A tam jen pres agenturu nebo se da i sama na sebe?
26. dubna 2019 v 18:42
Blbky
Keď chcete veľké prachy a máte na to vzhľad a úroveň tak chodte do Singapuru. To je krajina kde sa stále dá v pohode zarobit 10 000/10 dni. Ale nesmiete byt blbky a hladat agentury cez sex prace
26. dubna 2019 v 18:38
Blbky
Poznam dve cesky čo isli takto, jedna do kuwajtu a hneď v prvý deň ju chytili a vyhostili, druhej v Qatare zobrali peniaze, zavreli ju na par dni do basy a vyhostili s peciatkou. Nebuďte blbky tam nie je internet anonymný ako u nas, keď sa prihlasujes na nejaku sieť tak kontroluju vsetko čo píšeš, polícia je platená za to aby tam prostitutky nemali, ved maju šaríu. V týchto krajinách stačí na to aby bola žena podozrivá z prostitucie keď si sama bez manžela bookuje izbu niekde. Pokial nemate skúsenosť s takymito krajinami tak sa tam chodte najskôr pozrieť a ne rovno dať zavrieť. Na sex prace operuje agentúra, čo ponuka prácu v Kuwajte a Qatare, kúpi letenku ale potom od nich človek pride, má s nou sex, okradne ju a nahlási ju polícii. A čo má z toho on? Nič.
26. dubna 2019 v 18:32
to Tom
Are you from Denmark yourself?
26. dubna 2019 v 18:01
Recko
Holky a víte že je to t nelegální? Když vás chytí dávají týden natvrdo a záznam v rejstříku plus vyhoštění....
26. dubna 2019 v 16:45
Kuvajt
Presne i kdyby tam tech 10 tisic eur mela tak fakt je to silene riziko protoze si fakt uz na letisti vsimnou holky z Evropy.ja byla s maminou vloni na dovce v Omanu a uz na me koukali fakt divne plus prohlidka kufru a vseho.fakt ty penize za to riziko nestoji.ja jezdim do Danska a mam klid.
26. dubna 2019 v 16:28
Kuvajt
Nevěřím tomu, kámošky tam občas jezdí a mají za týden tak 4 tisíce, plus mínus. Kromě toho líbání a orál bez automaticky v ceně. Ale ty nervy a to riziko, každé baby z Evropy si tam hned všimnou, není výjimka, že samo ubytko zavolá policii. Teď tam po prostituci jdou opravdu tvrdě. Pak 4 dny v base a vyhoštění a doživotní zákaz do několika zemí.
26. dubna 2019 v 15:49
Kuvajt
Tak Oman a Kuvajt jsou vyhlaseny extremnima vydelky ale za to riziko ze te zavrou a vyhosti ze zeme fakt nestoji.ja bych tam osobne fakt nejela.
26. dubna 2019 v 15:23
Kuvajt
Byli jste některá v Kuvajtu holky? S jednou jsem si psala prý už ma více než 10 000 euro a je tam týden, nevím ale jestli jí můžu věřit. Je to reální?
26. dubna 2019 v 13:26
Masáže
No pokud ti jdou masáže v Česku tak buď ráda.v zahraničí jsou chlapy zmlsany ty ti jen na masáž nepřijdou pokud nebude končit sexem.
26. dubna 2019 v 13:25
Pro Zoe
No já pracovala pár let v Catanii na Sicílii a můžu říct že žádný zázrak to nebyl.presne jak se tu píše akorát tak peníze na poplatky a super dovca ale žádný velký peníze se tam nedělali to fakt jen ta dovca.
26. dubna 2019 v 13:22
Pro Zoe
Já žijí už pár let v jižním Španělsku a můžu ti říct že tu fakt jen bydlím za práci jezdím Dánsko, Holandsko atd protože tady ty ceny jsou k smíchu.jako 50 eur za půl hodiny fakt ne..je to tu skvěle už se turisti zkouší i koupat ale je to tu o dovce, moři a pláže ale za penězmi musíš jinam
26. dubna 2019 v 13:16
pro Zoe
Recko uplne vynech, to je uz nekolik let katastrofa. Italie tam nevim a Spanelsko taky zadna slava. Ja jsem jeste pred par lety litala Lanzarote, byla v jednom klubu, ale max mesic a brala jsem to jen jako dovolenou plus ze si privezu penize na poplatky a tam si treba nakoupim par veci. Proste jen bonusovy penize na dovolenou. Nic vic...
26. dubna 2019 v 13:10
Masáže
Děkuju za odpověď. Je to škoda, vypadá to že masáže se dají dělat jen u nás :(
26. dubna 2019 v 13:08
Zoe
Ahoj kočky chybí mi sluníčko jela bych za prací někam kde je pěkně teploučko. Řecko, španělsko, itálie jde to tam??