Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
23. května 2024 v 15:24
Spolek pro ochranu žen
Mně se minule stalo, že zákazník, který se pokaždé chce líbat a docela to umí, tentokrát nechtěl. A páchlo mu z pusy. Jestli mu to docházelo, tak svým způsobem docela respekt.
23. května 2024 v 15:22
15:12
A ještě jsou na mě nasraný!!!, že se nelíbám (nemám v servisu), když jsou kuřáci a u zubaře byli naposled na prvním stupni ZŠ
23. května 2024 v 15:19
15:12
Mě jednou chtěl líbat nějaký klient, který měl místo zubů pár černých pahýlů a strašně se divil, proč jako nechci. Fuj tajksl. A jak jsem psala, často se mi stává, že mi při misionáři dýchají do obličeje, táhne jim z tlamy jak z kanálu nebo mi před nos vystaví svoje chlupaté podpaží, ze kterého odkapává pot. To mám fakt na krajíčku, abych se nepoblila..
Nedělej klient taky chtěl, abych mu lízala prdel (samozřejmě nedělám) a po jeho odchodu jsem našla na prostěradle skvrnu od hovna. Na ručníku taky. Asi se nikdo nevidí, že se těch oblud štítím. To ani jinak nejde po těchhle zážitcích
23. května 2024 v 15:17
Zacatek
Ta práce obnáší hluboké popření vnitřních hranic a to znamená velký energetický výdej, protože popření hranic vede k silnému stresu a ten vyčerpává.
23. května 2024 v 15:12
15:06
23. května 2024 v 15:06
15:03
Zvracela jsi před ním? Co on na to?
Mně chce líbat každej druhej klient, ačkoliv to nemám v servisu. Ale mám hezké vybělené zuby, zatímco oni hulí a snaží se mi cpát slizký jazyk až do krku a diví se, proč nemám orgasmus
Humuáci.
I jinak pěkní a sympatičtí chlapi, ale táhne jim z držky a vůbec si to neuvědomují. Při misionáři, když mi dýchají do tváře, mi je na blití a snažím se to pár minut vydržet
23. května 2024 v 15:03
14:45
Já s tím sekla a vzápětí po tom, co jsem mě začal jeden a to celkem movitý pán líbat a tak mu páchlo z úst, že mě natáhlo a začala jsem zvracet
šla jsem raději dělat servírku
23. května 2024 v 14:59
14:45
Nic, co by mě překvapilo. Chlapi.
I stálý klient časem bude žádat o slevu nebo nenabízený servis. Proto je nutné si každého držet od těla, chtít peníze předem a nic jim nevěřit, ať je u mě poprvé nebo po dvacáté.
23. května 2024 v 14:45
Klient
Ahoj, dnes mi můj nejlepší stálák oznámil ze chce zkusit něco víc, než běžně a s ženou. Takže chce anal, pochcat a nachcat do huby a vystrikat se mi do mojí. Dost mě to dostalo 🤮 přemýšlím ze zůstanu uz jen u erotických masazi, tohle mi opravdu za to nestojí.
23. května 2024 v 14:40
14:20
Mno tak on i archetyp prostitutky pomáhá objevit vlastní sebeúctu a naučí vás říct ne, je to take zděděný vzorec chování.Všichni jsme vychováváni pomocí archetypů.Někdo archetyp odžívá skrytě .. nevědomě... a někdo v rovině tělesné.Pochopte , že každý tu máme v určitém úseku života nějakou roli, kterou hrajeme a která nás dovádí k nějakemu poznání ..Je jedno zda je to vrah, protitutka,pečovatelka, bojovník .. či cokoliv jineho.Není lepší nebo horší role.. je to prostě role a posuzuje to každý z úrovně svého vědomí..Vždyť lze prodávat pouze své tělo a umět si uchovat čistotu své duše, vžyť takto fungovaly i nevěstky v chrámech.. Archetypální prostituce at už v rovině mentální nebo fyzicke je vlastně odklon od svého poslání žití, když vlivem prožitků ztratíme sami sebe.Prostituce souvisí s otázkou hodnoty peněz a majetku a váže s k 2 čakře odtud také vychází naše sebeúcta..Mnoho žen si ani neuvědomuje, že prostituuje nevědomě denodenně ,at už tím, že žije v nevyhovujícím nefunkčním svazku, jenom proto, že mají děti..byt.. majetek apod. Taky sexují s mužem,ke kterému nic necítí ..akorát se na to nedívají tak, že se zaprodávají kvůli něčemu..To samé je i v případě , že sex provozujeme kvůli povýšení v práci.. blahobytu...slávě..prostě nějaké výhodě pro nás.. Vše má svůj rub a líc, na nic se nelze dívat z jednoho úhlu .A co se týče energeticke stránky s každým mužem / ženou se kterým/rou se spojíme sexuálně a dochází k vybití či ejakulaci, byť je to ryze genitální a mechanický ,dochází k soustředění vnitřních energií čili si je vzájmně předáváme a od každeho také přejímáme kus jeho karmy.. 🍀
23. května 2024 v 14:26
začátek 21:05
Já začala týden po osmnáctých narozeninách, protože mě rodiče vyhodili z domu a neměla jsem na výběr, v klubu jsem i nějakou dobu bydlela a už u tohoto řemesla zůstala.
Záleží na motivaci. Pokud si chceš jen přivydělat, tak se ti těžko bude souložit s nechutnými chlapy, nebude ti to za to stát. Pokud ovšem nemáš kde bydlet a fakt to hoří u zadku, tak musíš skousnout i to, co nechceš jako já, protože nemáš na výběr. Ale takové holky v dnešní době neznám. Všechno si chtějí vydělat na oblečení a třeba podnikáni. Já začala s tím začala, abych neskončila na ulici.
23. května 2024 v 14:16
Kariéra
Já začala s touto práci až kolem 30ky, kdy jsem měla dostudovano a i nějaká ta kariéra byla, jenže pracovat odnevidim do nevidím fakt ne, společnici jsem delala 6 let, komplet doplatila hypoteku a začala znovu pracovat - jen na půl úvazku. Vždy me mrzelo, ze jsem nebyla chytřejší a nezmonetizovala své mladi během vysoké, místo toho jsem makala na brigádách jak blbec - za kasou, mekac a tak, mohla jsem studovat víc v klidu, na druhou stranu bych pak asi ale ani do pravidelného pracovního procesu nenastoupila, když vidim výdělky z brigád a z této oblasti.
Všem mladým začínajícím bych poradila neukazovat nikdy oblicej a mít i druhy život-kariéru, jinak vám to poleze po letech na mozek a budete osamělé.
23. května 2024 v 09:59
0:39
Souhlasím, já mít znovu 19, zaberu ve škole a udělám si jiný život, než mám teď. Je pravda že je mi už sice 36 a žiju v cizině, ale když jsem začala kdysi na privátě tak se to taky rozkriklo a spousta chlapů je takových že si tě i vyfotí když spíš, aby se chlubil. Nikdy nevěř že to neřekne.Nehledě na to, pokud věříš na duchovno, že ty jako žena- příjemce budeš dělat ze sebe zákazníkům energetický odpaďák. Budeš mít v sobě chaos a zmatek, pocity že nemáš hodnotu,ztratíš se sama v sobě a zničíš si svou důstojnost, budeš trpět 7 let protože všechny energie chlapů které ze sebe vydají to zůstanou v jemnohmotném těle. Na private uvidis spoustu žen které to semlelo, drogy, antidepresiva a alkohol.. Zkus alternativy : erotické masáže, nápojovky klidně i strip, gogo, nebo sex po telefonu. Tohle bych poradila svému mladšímu já.
9:39 ano svobodu nemají, jezdit na tours a klepat se zdali vydělám navíc to není nic stálèho
23. května 2024 v 09:39
21:05
Ahoj, v dnešní době se už tato práce nevyplatí. Nevěř inzerátům na sex práci, kde slibují nereálné částky. Vše je to lež, oni potřebují zaujmout holky a tak jsou psané lživě. Pokud bydlíš například v Praze a budeš pracovat v Praze na privatu, bude se to o tobě vědět a už se toho nezbavíš. Není to tak anonymní práce. Pokud máš socialní sítě, hned tě někdo odhalí. Češi si rádi píšou o holkách na fóru a zjišťují informace. Takže ano do budoucna tě to může poznamenat. Psychicky samozřejmě taky. Není to lehká práce. Je náročná a nebezpečná. Hodně holek jezdí do zahraničí a tam jsou i vyšší výdělky. Pokud někdo jezdí do ciziny a dělá tuhle práci 24/7 tak žádnou svobodu stejně nemá. Není to tak skvělé jak se říká. Záleží jaké máš plány do života nebo v jaké jsi situaci. Ono často holky končí u téhle práce protože nemají na výběr. Pokud máš na výběr a jsi tak mladá, jdi studovat na vysokou a budeš do budoucna na tom lépe než holka z českého privatu. Ale nevíme v jaké jsi situaci. Jinak touto prací se dají vydělat na hned peníze.
23. května 2024 v 07:58
jo
Davam jedne slapce 35 tis mesicne za neomezene mrdani vse bez plnim ji kundu prdel i drzku mdkou,jsou vsak mesice kdy ji mrdam klidne jen dva dny v mesici,za to vsak musi prijt kdy ja chci a kdy ja mam chut,vetsinou ji perverzne mrdam tak 4 hodinypak ji zavolam taxi a nepotrebuji se s ni vic videt do doby nez chci zase mrdat.Nemam naladu aby mne zasvinila bazen olejem na opalovani apod,ja se nekollikrat vycakal a uz mne minimalne 4 dny nezajima,co dela v case kdy neni se mnou je mne u prdele hlavne ze ji nemusim mit doma at si klidne posila storicka na IG ja volam jen kdyz mne stoji curak a a jsem narvanej.Idelani stav vymrdat a pak za kamosema mit cistou hlavu bez kurvich kecu a sracek...a jeji pritomnosti v mem soukromem zivote na to fakt zenskou neoptrebuju pokecam s kamosema ne s afektovanou picou tu jen rozmrdam
22. května 2024 v 22:01
Cena
Kolik stoji reklama na dobry privat?
22. května 2024 v 21:59
21:34
S čím konkrétně?
22. května 2024 v 21:34
praha
nikdy som nemala problem v Prahe.
22. května 2024 v 21:29
18.57
Však se podívej co v Belgii žije.samy cmoudi a socky co chodí za 50eur půl hodiny no fuj.to bych byla radši v Česku než sukat ty zmrdy černý hnusný.
22. května 2024 v 21:05
Začátek
Je mi 19 a chtěla bych si přivydělat na privátě. Je tahle práce opravdu tak traumatizující jak všude čtu, nebo je to vlastně fajn, mít dost peněz a spoustu volného času? Může mě to poznamenat? Nevím vlastně co čekat.