Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
28. května 2024 v 12:17
10:09
Dají se objednat online. Joydivision má 10 ks za cca 300 Kč. Beppy 8 ks za cca 550 Kč. Houbičku je možné vyjmout, pořádně umýt a znovu použít. 30-70 Kč za den je nic. Nedivím se, že vymýšlíte exitové programy, protože prostitutky mezi kterými se pohybujete na tom musí být opravdu hodně špatně, když ani v sexbyznysu nevydělávají dobré peníze.
28. května 2024 v 11:49
10:16
Neslyšela jsi o nich, protože nepracuješ na ulici ani pod nějakým pasákem na privátě, který ti bere 40-50 procent. Tento spolek se zaměřuje a teď opravdu nechci nikoho urazit na spodinu v sexbyznysu. To tady většina z nás není. Pro tento spolek je prostitutka, která si říká 3000 kč za hodinu luxusní, tak co chceš.
28. května 2024 v 11:45
10:48
Nemluvila jsem o spolku pro luxusní společnice, to vůbec ne, ale o nějakém webu a místu pro ty, které mají normální/vyšší ceny, nebo se k nim chtějí dopracovat. A hlavně kde jim jako u vás nebude podkopáváno sebevědomí a sebehodnota články typu ať nezvyšují ceny apod. To tu dost chybí. Protože jak váš spolek tak RR ženám v sexbyznysu sebevědomí spíš podkopává a namísto, aby jim ho pomáhal budovat a pdoporoval je, tak ho ještě více zadupává do země. Přitom to je pro tu práci dost důležité, pokud žena nechce dělat za drobné. Vaše rady a celkově vaše práce je lepším/luxusním společnicím k ničemu. Není to pro ně nijak užitečné. Jak jste sama napsala, zaměřujete se na ty, které vydělávají průměr a podprůměr. Stejně jako RR.
28. května 2024 v 11:05
Spolek pro ochranu žen
Třeba přes Eurogirls mi nedávalo smysl někoho oslovovat, protože jsem si všimla, že se tam často opakuje třeba pět telefonních čísel. Divím se, že si toho chlapi nevšimnou. I když vlastně nedivím. Chlapi no.
Nejvíc o nás vědí ty, které vydělávají ten průměr, případně podprůměr. Nebudu prozrazovat, jak je oslovuju, protože by se to pasákům určitě nelíbilo. Tím jsem si jistá. A nemusím vyvolávat konflikt s pasáky jenom proto, abych ukázala, jak to dopadne.
Ještě jednou děkuji za celkem slušnou debatu.
28. května 2024 v 10:52
10:48
Tak to bye zajímalo koho přesně oslovujeme. Protože já se nepovažují za luxusní společníci( neberu si v Česku 400e za hodinu. ale cca 3000 mám a nepovažuji se za luxusní.) ani většina holek co znám Vás vůbec neznají. I když pokud považujete holky co mají 3000 za luxusní společnice tak se nedivím že oslovujeme jen ty na Karláku.
28. května 2024 v 10:48
Spolek pro ochranu žen
Díky, že už se bavíme normálně. Jsme hodně aktivní a oslovujeme sexuální pracovnice přímo, ale tohle fórum je nejlepší cesta, jak se dostat k luxusním společnicím. Jinak se k nim dostat tolik neumím, přiznávám. Běžné kolegyně z privátů nebo průměrného eskortu o nás vědí hodně. I proto jedna z rozumných věcí, co tady podle mě zazněly, byl ten nápad na spolek pro luxusní společnice. Ale podle někoho třeba ne, to je normální.
28. května 2024 v 10:22
Houbicky
A já je obcas používám, ty houbicky k tomu určené, ne proto, ze nechci pauzu, ale proto, ze třeba dostanu menses když s tím vůbec nepočítám a mám zaplaceny termín.
28. května 2024 v 10:17
Houbicky
28. května 2024 v 10:16
9:25
Říkáte si spolek na ochranu žen, ale v životě jsme o Vás neslyšela, až když jste se začala srat sem na fórum. Proč nejste aktivní třeba jako: Bílý kruh bezpečí, nebo který kolik jiný spolek se zabývající třeba domácím násilím ( viz podcast pod svicnem? ).
28. května 2024 v 10:09
Spolek pro ochranu žen
Ano, určitě všechno já. Nikomu za normálních okolností nepředhazuju, že je to pro někoho těžké na pochopení. Tak mě nenuťte být zase arogantní
Ten exitový program je navržený tak, že to nikdo říkat nemusí. Mají instrukce, aby s tou možností počítali, i když se k tomu ta žena nepřizná. V tom článku taky píšu, že pro průměrné sexuální pracovnice jsou houbičky z lékárny drahé, když mají hodně zákazníků. Dávala byste na jejich místě za houbičky stovku za den, nebo stovku za měsíc?
28. května 2024 v 09:46
9:25
Ano, určitě, všechno ty. Myslet si, že nějaká prostitutka půjde na úřad práce a tam řekne, že několik let šlapala a teď s tím chce seknout je hodně naivní. Měla bys vědět, že anonymita je naprosto zásadní. Že neumíš poskytnout základní informace jako například s těmi houbičkami, nad tím mi zůstává rozum stát.
28. května 2024 v 09:25
Spolek pro ochranu žen
Tak beze mě by ten exitový program nikdy nebyl, slečno dokonalá. Já jsem ho vymyslela a vyjednala s úřadem práce, aby začal fungovat. Je to nepříjemné, že? Když jsem začala odpovídat podobně arogantně a povýšeně. Taky proto to nedělám, když si o to někdo vyloženě extrémně hodně neříká. Protože ani já si nemusím nechat od každého sr... na hlavu. To by to dělali za chvíli všichni. Nejsem ještě pokřtěná, takže fakt nemusím. Jaké otázky máte dál, ať mě přesvědčíte, že jste rovnocenný soupeř?
28. května 2024 v 07:25
00:10
Vybudovat co? Něco, co podkopává ženám v sexbyznysu sebevědomí? Co jim radí, aby zůstaly levné a nezvyšovaly ceny jen proto, že ty jsi to taky neudělala? Něco, čím ty se neřídíš, ale pokrytecky to radíš ostatním? Aha. V takovém případě bych možná začala u samotného textu, protože pokud ho psal vysokoškolák, tak by se měl za ty chyby v něm stydět. Je vtipné, že je tam často zmiňováno, že spolek založila pracovnice s vysokoškolským vzděláním a to i tam, kde je ta informace tak na dvě věci. Dokonce ani nenabízíte exitový program, jak je tam napsáno. Ten nabízí úřad práce, ale ne vy. Je to jen jedna lež vedle druhé. Ačkoli nemám RR ráda, tak oni na rozdíl od vás něco opravdu aktivně dělají a není to je snůška lží a keců za monitorem.
Ještě jedna věc. Bylo by fajn v článku Vyhovující menstruační pomůcky zmínit menstruační houbičky, které existují dlouhá léta. Ty jsou normálně k dostání ať už online, tak i v některých obchodech či lékárnách. Já používám buď ty od Joydivision nebo od Beppy. Nedokážete slečnám v oboru ani v tomhle dobře poradit.
28. května 2024 v 06:34
Spolek pro ochranu žen
Dobré ráno, jak jsem zmiňovala včera, inteligenci a sebevědomí budu ráda řešit s kýmkoliv, ale mám podmínku. Že to bude rovnocenný soupeř. Jestli někdo z vás dokázal něco takového sám, občas s malou pomocí, klidně to rozebírat budu. Nikdy bych se takhle nevyjadřovala, kdyby si o to kolegyně vyloženě extrémně neříkala.
Jinak by mě v životě nenapadlo tohle říct. Tak věřím, že tím tu debatu ukončujeme.
https://www.spolekproochranuzen.cz/co-delame/
28. května 2024 v 00:10
Spolek pro ochranu žen
Jenom poslední věc dodám, protože zítra nemůžu být celý den na mobilu. Chápu, že to tu rozjíždí dvě holčiny a zbytek je ok. Přesto. O inteligenci a sebevědomí se budu klidně bavit s kýmkoliv, až dokáže vybudovat tohle jenom s malou pomocí.
Ale kdykoliv pomůžu, nebojte se ozvat. A už opravdu dobrou noc.
27. května 2024 v 23:59
Spolek pro ochranu žen
Jasně, na tohle není potřeba žádná inteligence. Všechno sama nebo s menší pomocí od lobbistů. Takže klídek.
Když nechceš být hnusná a stejně ti nedají jinou možnost.
Tím bych tu debatu ukončila a přeju dobrou noc.
27. května 2024 v 23:00
19:59
Tohle není novinka. Jen dřív se tím agentury nechlubily, dnes už ano. Asi málo klientů, a tak jsou zoufalé. Co na tom, že se papír s testy dá lehce zfalšovat. Že holky, co tohle nabízejí nemají všech pět pohromadě asi zdůrazňovat nemusím.
27. května 2024 v 22:58
22:49
To je pouze jeden z důvodů. Když je normální cena dejme tomu 3000 Kč na hodinu a někdo má 1 500 Kč na hodinu, tak je to z velké části o sebevědomí. V téhle branži si musí ženy věřit. Bez sebevědomí skončí jako levné matrace.
27. května 2024 v 22:49
14:11
Hele ale jako zvedání cen není o sebevědomí ale o tom že když musíš odmítat klienty zvedneš ceny aby jsi jich měla méně ale za vyšší ceny. Nebo když prostě zvedáš sviu kvalitu. Je to byznys jako každý jiný. Když se kadeřnice rozhodne zvednout ceny z ničeho nic přestože nemá hodně práce a nemá moc dobrou prezentaci a výsledky tak pohoří. Náš obor hooodně odpouští, zvlášť pokud se zaměřuješ na neustálé nové klienty např turisty. Retence je věc druhá.
27. května 2024 v 20:38
Tour
Ahoj , jsem na tour, mám nové fotky a nové jméno a normalne mi chlapi píšou, ze jestli dáme znovu sex bez kondomu jako predtim za nějakých na naše 3000 Kč 🙈 takže asi nějaká se stejným jménem tohle nabízela za směšnou cenu v cizině